De 5 beste sex standjes voor wilde sex

door Kim

Het is lente! Tijd voor een grote schoonmaak, zo ook in het boekje met gebruikelijke sex standjes. Leg die oude vertrouwde posities naast je winterjassen op de bovenste plank en trek een nieuw setje wilde moves uit de kast! Kim vertelt je wat de fijnste posities zijn voor een potje wilde sex.

Het fijne aan deze sex standjes is dat ze toepasbaar zijn in elke situatie. Heb je een onenightstand? Wees creatief en ga eens écht los met wilde sex! Je ziet elkaar waarschijnlijk toch niet meer dus leef je lekker uit. Of heb je een stabiele relatie waar wel wat pit aan toegevoegd mag worden? Geef jullie seksleven dan nu een oppepper met deze avontuurlijke posities.

5 sex standjes voor wilde seks

Lees snel verder en laat je inspireren door deze 5 standjes. Durf jij ze aan?

 

sex standjes wilde sex

Sex standje 1: Downward Dog

De vrouw ligt op haar borst en hoofd en leunt op de knieën. De benen zijn gespreid. De man zit achter haar met zijn benen tussen haar benen geduwd. Hij heeft grip op haar armen en bovenlijf en uitzicht op haar billen. Dit geeft hem een machtspositie, wat dit standje perfect maakt voor een eventueel rollenspel. Maar ook zonder politiekostuum valt er keihard te keer te gaan. In deze juiste hoek wordt de G-spot extra goed gestimuleerd.

sex standjes wilde sex

Sex standje 2: Captain

De vrouw ligt op haar rug met haar benen gespreid in de lucht. De man zit op zijn knieën tussen haar benen en grijpt haar enkels beet. Het uitzicht is voor beiden heel fijn in deze positie. Alles is open en bloot en mits jullie je beiden volledig kunnen laten gaan, zorgt het ook voor een (seksueel) zelfvertrouwen-boost. Je kunt elkaar aankijken, maar ook de ogen over het lichaam van de ander laten glijden. Laat jezelf opwinden door het vrije gevoel van dit standje.

sex standjes wilde sex

Sex standje 3: Harp

De vrouw ligt op haar zij en steunt met haar arm zodat haar bovenlichaam omhoog is getild. Haar benen zijn gespreid, waarbij het bovenste been de lucht in steekt. De man zit op zijn knieën over haar onderste been heen. De uitgestoken been van de vrouw leunt op zijn schouder. De man kan zijn handen gebruiken om haar stevig vast te pakken of om haar borsten te strelen. Dit wilde sex standje laat diepe penetratie (bekijk ook deze 5 sex standjes voor diepe penetratie) en harde stoten toe… twee dingen waar we geen bezwaar tegen maken natuurlijk.

sex standjes wilde sex

Sex standje 4: Seesaw

Dit standje vereist een hoop spierkracht. Zowel van de man als de vrouw. De man staat en tilt de vrouw over zijn armen. Zij hangt met haar benen in zijn grip en haar armen stevig om zijn nek. Zo kan de man haar omhoog en omlaag tillen terwijl de vrouw haar lichaam ritmisch meebeweegt. Doet de man dit bijvoorbeeld door de vrouw tegen de muur aan te drukken met haar rug, dan heeft het meteen een nog ruigere impact. Dit standje is ook heerlijk onder de douche, in het midden van de kamer of zittend op het keukenblok.

sex standjes wilde sex

Sex standje 5: Brute

Ook deze positie heeft een yogalesje of squat sessie vooraf nodig, maar het is zeker de moeite waard! De vrouw ligt op haar bovenrug en nek, met haar onderrug en benen in de lucht. De benen hangen over het hoofd heen. De man gaat boven haar ‘zitten’ en laat zichzelf langzaam naar beneden zakken. Hij kan ter ondersteuning de benen van de vrouw vasthouden. De penetratie is tijdens dit standje erg diep en zorgt voor uiterst intense stimulatie , want ook hier wordt de G-spot royaal onder handen genomen. Dit standje brengt ook met zich mee dat jullie je ontzettend stoer en een beetje vunzig voelen! Dat komt de wilde sex-sfeer natuurlijk alleen maar ten goede.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Meer over sex standjes:

Dit zegt jullie favoriete standje over jullie relatie

Must try: Vigoureuze sex standjes

3 hartstochtelijke sex standjes om het vuur weer aan te wakkeren

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy