Te moe voor sex? Voor deze standjes hoef je de bank niet af

door Julia

We hebben er deze periode allemaal wel last van, die energiedip. Dat heeft vooral te maken met de overgang van de seizoenen. En dan begrijpen we best dat sex het laatste is waar je aan denkt. Maar dit geeft je natuurlijk geen vrijbrief om sex maar helemaal van het menu te schrappen. Nee, de key is om inventief te zijn. LotteLust vertelt je hoe.

De herfst heeft inmiddels zijn intrede gedaan in ons land en dat merken we niet alleen aan het weer, maar ook aan ons lijf. We gaan van veel lichte dagen naar donkere dagen, van warmte naar kou. Logisch dat je je wat lusteloos voelt. Je kunt jezelf nog net naar de sportschool slepen, maar sex…oh nee daar moet je echt even niet aan denken. Je wordt al moe bij de gedachte. Begrijpelijk, maar sex kan je juist ook weer die energie geven die je zo nodig hebt. Kun je toch moeilijk de bank af komen? Probeer dan deze drie sexstandjes:

#1 De bank glijder

Bij dit sexstandje ga je vanaf de zijkant van de bank erop, dus je kruipt over de leuning heen. Dan kniel je op de bank, je voeten kun je laten rusten op de leuning (ligt er een beetje aan hoe hoog de leuning is). Lift je billen omhoog, zodat je lief, die tegen de leuning staat,  je heupen vast kan pakken. Vervolgens laat je hem langzaam in je komen. Voor extra steun kun je altijd een kussentje onder je knieën leggen.

 

bank

#2 De lazy boy

In deze positie ligt je lover languit op de bank, met zijn benen gestrekt op de grond. Jij gaat op hem zitten, met je rug naar hem toe. Houd je voeten op de grond voor de balans en beweeg dan van voor naar achter. Jij bepaalt het ritme. Je kunt dit standje ook andersom doen, dus met je gezicht naar hem toe, dit maakt het wat intiemer omdat je elkaar in de ogen kijkt.

 

#3 De voetjevrijer

Dit standje is ideaal voor het voorspel, omdat je elkaar aan het plagen bent. Hij gaat als volgt: hij ligt aan de ene kant van de bank en jij aan de andere kant, beide met jullie voeten op de bank. Het is namelijk de bedoeling dat jij hem gaat teasen door met je voeten zijn penis te strelen, klinkt lastiger dan het is. Tegelijkertijd streelt hij met zijn voeten jouw clitoris. Op deze manier maak je elkaar nog hitsiger, voor je overgaat op de echte sex sex. Is de bank nou iets te lang? Schuif dan iets naar voren, zodat je er beter bij kunt. Voor wat steun in de rug kun je een paar kussen achter je leggen.

Relax and enjoy!!!

Bron: Cosmopolitan.com
Beeld: Pinterest

Meer inspiratie voor sexstandjes:

De 3 beste sexstandjes tijdens je zwangerschap

Must try voor dit weekend: vigoureuze sexstandjes

4 sexposities op de Foam Roller

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy