Vijf hete girl on top sexstandjes

door Julia

Je kent het wel, de sleur begint er een beetje in te raken tussen de lakens. Missionaris is jullie go to sexstandje geworden, want lekker makkelijk en snel. Als de alarmbellen al niet waren gaan rinkelen, dan doen wij het wel voor je. Hier is maar een antwoord voor; sex on top.

 

Vrouwen aan de top dat willen we zien, niet alleen in het werkveld, maar ook tussen de lakens. En laat dat laatste nou net onze specialisatie zijn. Daarom hebben wij van LotteLust de top vijf van beste girl on top sexstandjes voor je samengesteld.

 

#1 De Asian Cowgirl positie

on top

Dit sexstandje is vergelijkbaar met de normale cowgirl, maar deze heeft een sexy twist gekregen. Je zit bij de Asian cowgirl namelijk in een squat positie. Dat gaat als volgt; hij ligt op zijn rug en jij gaat bovenop hem zitten, in plaats van je knieen te buigen zet je je onderbenen neer en je voeten plat op het bed. Je gewicht rust dus op je voeten en je maakt een squat beweging door je bovenbenen aan te spannen en zo je billen omhoog te liften. Het vergt even wat oefening en misschien een paar squats in de sportschool, voor wat extra kracht, maar deze positie is dat dubbel en dwars waard. Voor extra steun laat je je armen rusten op zijn bovenbenen.

 

#2 Het vluggertje on top

on top

De naam van deze positie geeft het al een beetje weg, de quickie in cowgirl vorm. De snelheid zit hem in het stoten. Laat je lover op bed liggen met zijn knieën gebogen en zijn voeten plat op de grond. Ga op hem zitten met je knieën op het bed, leun naar voren en steun op je je handen of ellebogen. Net wat jij prettig vindt, onthoudt wel dat jij hoger ligt dan je vriend. Vervolgens kan hij beginnen met stoten en kun jij gaan genieten.

 

#3 De Lean Back

on top

Voordat je je in allerlei bochten wringt, is het belangrijk dat je weet of de penis van je vriend een beetje buigzaam is. Lengte is hierbij ook belangrijk, te klein betekent namelijk bij dit standje dat hij er zo weer uitfloept. Bij de Lean Back positie zit je op je lover en je leunt vervolgens helemaal naar achter, met hem in je. Zijn penis buigt dus met je mee en ja dat moet hij wel aankunnen. Voorzichtigheid geboden dus.

 

#4 De buikschuiver

on top

Sexy is misschien niet waar je aan denkt als je de naam van dit standje hoort, maar geloof me als jij eenmaal in positie ligt voelt het wel zo. Hij gaat als volgt; je lover ligt plat op zijn rug op bed en jij gaat op hem zitten, alleen nu zit je niet rechtop maar buig je zo ver als je kunt naar voren. Je schuift als het ware over hem heen, het is dan ook van belang dat je zo laag mogelijk blijft. Wat dit standje zo intiem maakt is dat je elkaar diep in de ogen kunt kijken terwijl je bezig bent, romantisch!

 

#5 De Leg Up

on top

Op nummer vijf het makkelijkst uitvoerbare sexstandje uit de lijst; de Leg Up. Niet zo ingewikkeld en toch erg leuk om te doen. Om te beginnen gaat je vriend op zijn rug liggen met een knie gebogen en zijn voet rustend op bed. Zijn andere been blijft plat op het bed liggen. Vervolgens ga jij op hem zitten met je rug naar zijn gezicht toe, zittend op je knieën. Laat hem bij je naar binnen gaan, en schuif jezelf tegen zijn staande been aan. Terwijl je zakt voel je hem dieper in je gaan, kom weer omhoog en herhaal dit. Welk ritme en tempo jullie aanhouden is aan jou. Tip: voor wat extra steun, pak je zijn been vast.

 

Bron en beeld: BadgirlsBible, Pinterest

 

Meer over sexstandjes:

Dit sexstandjes willen vrouwen het liefst uitproberen

De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje

Drie sexstandjes voor een langdurig orgasme

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy