Welke standjes zijn goed voor een strak lichaam? Pillowtalk met Diesna #1

door Lotte

Hoeveel calorieën verbrand je nou eigenlijk tijdens een vrijpartij en kun je ook door bepaalde standjes er voor zorgen dat je er eigenlijk net zo veel aan hebt als een work-out? Fitnessvlogger Diesna van OhMyFitness weet er alles van! Wij hebben haar gevraagd om haar insights te delen!

Diesna maakt een reeks video’s voor het Youtube kanaal van LotteLust. Geef een duimpje omhoog en abonneer om ons kanaal! Elke vrijdagochtend kun je ze bekijken.

Calorieën verbranden met sex

Je verbrandt tussen de 15 en 350 calorieën. Daar zit een flink verschil in! Het ligt natuurlijk aan hoeveel ‘moeite’ je doet in bed. Lig je à la zeester in bed, dan beweeg je bijna niet en verbrand je dus ook niet veel. Wanneer je 350 calorieën wil gaan verbranden moet je een stuk meer moeite doen natuurlijk.

Beste sexstandjes voor een strak lichaam

Hoe zorg je ervoor dat je zo actief bent tussen de lakens dat je zo’n hoge verbranding haalt? Misschien voel je ‘m al aankomen. Wanneer je als vrouw onderop ligt, span je je namelijk weinig spieren aan. Lekker comfortabel is het wel, maar als je wil gaan voor een strak lichaam door sex is missionaris not the way to go.

Girl on top is een van de beste standjes om calorieën te verbranden met sex. Ook mooi meegenomen: vrouwen schijnen dankzij deze positie gemakkelijker klaar te komen. Je kunt op verschillende manieren bovenop zitten. Met je knieën op het bed, met je voeten op het bed, naar voren, zijwaarts, naar achter. Volgens Diesna is de beste manier om als het ware te squaten. Hierbij moet je wel zorgen dat je diep genoeg kan zakken. Pas train je je bil- en bovenbeenspieren, je hebt een heel hoge verbranding en het is intens lekker. Wat wil je nog meer!

Over Diesna

De 32-jarige fitnessinstructrice Diesna doorbreekt graag taboes en praat graag over liefde, sex en gezondheid. Wil je meer van haar zien? Bekijk haar Youtube-kanaal.

 

Meer tips voor een strak lichaam

Orgasme tijdens sporten: kan dat?

Hoeveel calorieën verbrand je met sex?

5 x sex work-outs

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy