By 

Welke standjes zijn goed voor een strak lichaam? Pillowtalk met Diesna #1


Hoeveel calorieën verbrand je nou eigenlijk tijdens een vrijpartij en kun je ook door bepaalde standjes er voor zorgen dat je er eigenlijk net zo veel aan hebt als een work-out? Fitnessvlogger Diesna van OhMyFitness weet er alles van! Wij hebben haar gevraagd om haar insights te delen!

Diesna maakt een reeks video’s voor het Youtube kanaal van LotteLust. Geef een duimpje omhoog en abonneer om ons kanaal! Elke vrijdagochtend kun je ze bekijken.

Calorieën verbranden met sex

Je verbrandt tussen de 15 en 350 calorieën. Daar zit een flink verschil in! Het ligt natuurlijk aan hoeveel ‘moeite’ je doet in bed. Lig je à la zeester in bed, dan beweeg je bijna niet en verbrand je dus ook niet veel. Wanneer je 350 calorieën wil gaan verbranden moet je een stuk meer moeite doen natuurlijk.

Beste sexstandjes voor een strak lichaam

Hoe zorg je ervoor dat je zo actief bent tussen de lakens dat je zo’n hoge verbranding haalt? Misschien voel je ‘m al aankomen. Wanneer je als vrouw onderop ligt, span je je namelijk weinig spieren aan. Lekker comfortabel is het wel, maar als je wil gaan voor een strak lichaam door sex is missionaris not the way to go.

Girl on top is een van de beste standjes om calorieën te verbranden met sex. Ook mooi meegenomen: vrouwen schijnen dankzij deze positie gemakkelijker klaar te komen. Je kunt op verschillende manieren bovenop zitten. Met je knieën op het bed, met je voeten op het bed, naar voren, zijwaarts, naar achter. Volgens Diesna is de beste manier om als het ware te squaten. Hierbij moet je wel zorgen dat je diep genoeg kan zakken. Pas train je je bil- en bovenbeenspieren, je hebt een heel hoge verbranding en het is intens lekker. Wat wil je nog meer!

Over Diesna

De 32-jarige fitnessinstructrice Diesna doorbreekt graag taboes en praat graag over liefde, sex en gezondheid. Wil je meer van haar zien? Bekijk haar Youtube-kanaal.

 

Meer tips voor een strak lichaam

Orgasme tijdens sporten: kan dat?

Hoeveel calorieën verbrand je met sex?

5 x sex work-outs

Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

orale sex standjes
Heet: 6 orale sex standjes
February 27, 2019
luie-sex-standjes-moe
5 sex standjes perfect voor lazy days
February 07, 2019
standjes g-spot stimuleren
De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren
February 04, 2019
quickie standjes voor vluggertje (1)
De 7 meest geweldige standjes voor een vluggertje
January 06, 2019
sexstandjes nieuwe jaar
5 standjes om 2019 seksend mee in te luiden
December 31, 2018
standjes-voor-pegging
4 standjes voor pegging
October 27, 2018
cat-standje
Bye missionaris: waarom het CAT-standje véél lekkerder is
October 11, 2018
onderdanige sexstandjes
De heetste onderdanige sexstandjes
August 07, 2018
standjes voor lesbiennes
10 hete standjes voor lesbiennes
August 04, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *