5 tips voor een succesvolle onenightstand

door Lotte

Het is alweer een tijdje terug dat je het bed hebt gedeeld met een leuke man of vrouw en stiekem begint het weer wat te kriebelen. Een full on relatie wil je niet, maar de sex ga je nu toch wel missen. Wat jij nodig hebt is een onenightstand.

En met een onenightstand bedoelen we niet voor de eerste de beste knapperd gaan die voorbijloopt, nee. Ook als het alleen om sex gaat mag je kritisch zijn. Niet alleen met wie je mee naar huis gaat, maar ook over de skills in bed.

1. Sexy stranger

Een lover voor een nacht moet iemand zijn die je qua looks woest aantrekkelijk vindt. Maar ga bij het vinden van de juiste kandidaat nooit voor een bekende. Dit maakt het namelijk alleen maar gecompliceerd, en not to mention awkward als je elkaar weer ziet. Kies dus de sexy stranger die je tegenkomt tijdens het uitgaan, via een datingapp of in het museum!

2. Locatie

Je hebt iemand ontmoet en het is duidelijk dat jullie met elkaar naar bed willen. Maar waar? Bij hem/haar of bij jou thuis? Hangt er natuurlijk vanaf hoe je woont, natuurlijk. Als je nog bij je ouders woont is dat een no go. Maar maakt het niet zoveel uit kies er dan voor om naar het huis van je onenightstand te gaan. Je hebt dan meer controle, want je kunt weg wanneer je wilt. En de slaapkamer van je one day lover zal niet de onnodige herinneringen oproepen (van bijvoorbeeld een ex), zoals die van jou dat kan doen. Laat een vriendin weten waar je bent en hoe je denkt weer thuis te zijn, just in case.

3. Zeg waar het op staat

Als het aankomt op sex is het, vooral met een onenightstand, belangrijk dat je duidelijk bent. In een relatie wil je nog weleens rekening houden met de gevoelens van de ander, maar met een lover voor een nacht is dat niet nodig. Je hebt een keer sex, een kans om het zo lekker mogelijk te maken, dus zeg gewoon wat je wel en niet fijn vindt. En ja dan mag je best een beetje egoïstisch zijn.

onenightstand

4. Slapen

Na de sex komt natuurlijk de vraag: blijf je slapen of niet? Dit verschilt per persoon. De een vindt het juist fijn om te blijven en wat te kletsen, de ander houdt het liever gescheiden en zoekt zijn of haar eigen bed op. Er is hier geen goed of fout in. Let alleen op dat je niet te lang blijft hangen. Zo voorkom je heel wat ongemakkelijke momenten in de ochtend. Maar sneak ook niet weg in het holst van de nacht.

5. No contact

Een onenightstand is een eenmalig avontuurtje. Wissel dus geen nummers uit en zoek elkaar niet op op social media. Contact houden is een no go. Een simpele afsluiting als ‘Ik vond het leuk met je’ of ‘Het was gezellig’ is prima. Tenzij je van een onenightstand een morenightstand wil maken…

Meer over onenightstands:

Dit zijn de beste locaties om een onenightstand te vinden

Onenightstands leiden vaker tot meer dan 1 nacht

Kan een onenightstand leiden tot liefde?

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy