Nieuwe extra comfy collectie van Lotties Period

door Laura

Je menstruatie is nooit een pretje, maar je kunt het leed wel iets verzachten. Met een dikke chocoladereep, een warme kruik en superzacht ondergoed. Menstruatie ondergoed, welteverstaan. Onze zusjes van Lotties Period hebben een nieuwe lijn met extra zacht en soepel menstruatie ondergoed.

Wat is menstruatie ondergoed?

Lotties Period Underwear is een initiatief van de breinen achter LotteLust om de Nederlandse menstruatie-markt comfortabeler en duurzamer te maken. Menstruatie ondergoed is herbruikbaar en vervangt wegwerpproducten als tampons en maandverband. Je draagt het tijdens je menstruatie en het absorbeert bloed moeiteloos.

Hoe werkt menstruatie ondergoed van Lotties?

Het menstruatie ondergoed van Lotties is opgebouwd uit meerdere textiellagen. Een absorberende katoen laag, welke een goede vochtopname garandeert. De waterproof laag zorgt voor optimale bescherming. Voor het gehele ondergoed maken we gebruik van de stof Lenzing Modal. Een heel bijzondere ecologische stof die in Oostenrijk wordt geproduceerd.

De missie van Lotties Period Underwear is dat iedereen die menstrueert toegang heeft tot comfortabel en herbruikbaar menstruatie ondergoed. Ondergoed waar je je goed in voelt en zeker bent van bescherming.

Nieuwe comfy collectie

Lotties Period heeft al meerdere modellen voor zowel light als heavy flow in superzachte stoffen, maar heeft zichzelf nu overtroffen. Believe me, babybilletjes zijn er niks bij. Er zijn twee nieuwe modellen: Comfy Mid-Waist en Comfy Super High-Waist.

BEKIJK DE SHOP HIER

lotties period

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy