Zo stimuleer jij een man zijn tepels

door Gina

Tepels behoren tot de erogene zones, oftewel een lichaamsdeel waarbij we bij aanraking nét iets sneller opgewonden raken dan andere plekken. Maar wist je ook dat dit voor mannen geldt? Hoogtijd om wat meer aandacht aan dit plekje te besteden!

Ieder z’n ding

De tepels van mannen hebben in tegenstelling tot vrouwen geen andere functie dan een erogene zone zijn. Toch is het belangrijk om niet te vergeten dat iedereen een eigen persoonlijke seksuele handleiding heeft. Zo zijn er mannen die tepelstimulatie verschrikkelijk vinden, maar ook mannen die er een orgasme van kunnen krijgen.

Uit onderzoek van de US National Library of Medicine en de National Institutes of Health blijkt dat meer dan de helft van de mannen opgewonden worden van het stimuleren van de tepels.

Go or no go?

Voordat je samen aan nipple play begint, is het belangrijk om zeker te weten dat je lief er voor openstaat. En nóg belangrijker: of hij het wel opwindend vindt! Een simpele manier om hierachter te komen is door eerst zijn borst te strelen. Vanuit daar kan je hem vragen hoe het voelt – en mocht hij het lekker vinden – steeds een stapje verder gaan.

Stel hem vragen als: ‘Hoe wil je dat ik je tepels aanraak?’ en ‘Op welke momenten kan ik je tepels het beste aanraken?’. Hierdoor krijg je meer duidelijkheid over wat je lief wél en niet lekker vindt. Op deze manier wordt jullie sexual experience alleen maar beter. Communication is niet voor niks the key!

Teasing

Alright, als je weet dat je lief voor nipple play openstaat, kun je een stapje verder gaan. Het lijkt tegenstrijdig – maar probeer eerst zijn tepels met opzet te vermijden. Begin met het strelen van zijn borst, ga vervolgens met je vingers door zijn borsthaar, masseer zijn tepelhoven en ga later pas over op de tepels. Het doel hiervan is hem zodanig te prikkelen dat hij nog meer gaat verlangen naar jouw aanrakingen. Dit maakt de ervaring mega hot!

Masseren

Mochten jij en je lief zero experience hebben op het gebied van male nipple play, dan is een tepelmassage een goed begin. Gebruik je vingertoppen, je nagels en/of je handpalmen. Hieronder wat technieken en handelingen die je uit kunt proberen:

  • Gebruik je vingers om langzame, ronddraaiende bewegingen te maken. Pas je tempo aan op de wensen van je lief.
  • Masseer van boven naar beneden met je handpalm, van de bovenkant van je pols tot aan je vingertoppen, op en neer.
  • Maak een V-teken door je ring- en middelvinger uit elkaar te duwen en masseer de borst en tepels tussen de V-vorm van je vingers.

Gebruik eventueel glijmiddel en varieer in snelheid om te kijken wat je lief lekker vindt. Wees niet bang om samen te experimenteren en vooral plezier te hebben!

Met de mond

Een stapje verder is het stimuleren van zijn tepels met je mond. Start rustig door eerst rondom zijn tepel te likken. Ga vervolgens wat intenser te werk door zijn tepel te likken, zuigen en/of bijten. Probeer ook af te wisselen – dezelfde bewegingen kunnen op den duur saai worden. Neem bijvoorbeeld een ijsblokje in je mond voordat je aan zijn tepels likt of pak er een blinddoek bij! Onverwachte moves kunnen erg opwindend zijn.

Speeltjes

Sekstoys kunnen een leuke toevoeging zijn – mochten jij en je lief er voor open staan. Heb je toevallig nog één of twee vibrators in je nachtkastje liggen? Aarzel niet om deze te gebruiken op zijn tepels! Probeer verschillende standjes en snelheden uit en kijk wat je lief het prettigste vindt. Je kunt ook toys halen die speciaal voor de tepels zijn gemaakt. Denk aan tepelzuigers, die voor stijve en dus gevoeligere tepels zorgen. Als de tepels stijf zijn kun je ook verdergaan met tepelklemmen.

Heb je geen sekstoys in huis? Don’t worry, we got you! Je kunt ook gewoon wat huishoudelijke spullen gebruiken om de boel wat op te schudden. Zo kun je een veer gebruiken om zijn tepels te kietelen of de achterkant van een koude lepel om de tepels stijf te maken en ze zo verder te stimuleren. Met een beetje creativiteit kom je al een heel eind!

Speel met temperaturen

Tepels zijn erg gevoelig, wat experimenteren met verschillende temperaturen extra fun maakt. Zijn jullie twee in een hete stemming? Gebruik dan verwarmende massageolie of wax om zijn tepels te masseren. Gaan jullie toch liever voor een koude sensatie? Gebruik dan een ijsblokje om over zijn tepel te wrijven of laat het zachtjes smelten op zijn borst. Je kunt ook seksspeeltjes gebruiken, bijvoorbeeld een glazen dildo. Leg deze een tijdje in de koelkast of vriezer en wrijf hem dan zachtjes over zijn tepel. Hmmm!

Beeld: Pexels

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy