The Presidential Suite

door Esther

Ik loop het hotel binnen waar ik werk en passeer de receptie met een smoesje. “Ik kom even iets afgeven in de bar,” zeg ik terwijl ik de knop van de lift indruk. Als de deuren van de lift opengaan, stap ik snel naar binnen en druk op een knopje. Niet nummer 7, de etage van de bar maar nummer 5. Ik kijk in de spiegel, haal mijn hand door mijn haar en haal diep adem. Ik probeer de zenuwen een beetje van me af te schudden en stap dan zelfverzekerd de lift uit op de 5e etage. Ik loop de hoek om en bel aan bij The Presidential Suite.

De deur gaat open en een knappe man kijkt me aan met een brede grijns op zijn gezicht, “Kom binnen, Es,” zegt hij. “Leuk dat je er bent.” Anton en ik zijn diezelfde ochtend met elkaar aan de praat geraakt op een app waarna hij me uitnodigde om langs te komen op zijn hotelkamer. Uiteraard is het strikt verboden om als personeel om te gaan met de hotelgasten, maar na ons gesprek kon ik het simpelweg niet laten. Daarnaast geeft het me ook wel een veilig gevoel om een man die ik nog helemaal niet ken, te ontmoeten op een plek te die ik juist zo goed ken.

Anton heeft me namelijk uitgenodigd samen met zijn vrouw, Britt. Ze zijn 10 jaar getrouwd en doen vaker trio’s. Meestal met een vrouw als “unicorn” soms ook met een man. Zelf beschrijven ze hun relatie niet als een open relatie, gezien ze enkel samen stoute avontuurtjes hebben. Ze hebben goede afspraken, weten wat er wel en niet kan en bespreken regelmatig met elkaar of ze nog tevreden zijn met de gang van zaken. Hun relatie fascineert me en daarom wilde ik zo graag langsgaan.

Ik loop de suite binnen en trek mijn jas uit. “Geef maar,” zegt Anton. “Ik hang ‘m op voor je.” Hij hangt mijn jas aan de kapstok in het halletje terwijl ik alvast de kamer in ga. Britt staat me op te wachten. Ze verwelkomt me met open armen en geeft me drie kussen terwijl ze zich voorstelt. Ze is een mooie vrouw, misschien niet helemaal mijn type voor zover ik dat heb bij vrouwen, maar ze is zeker een knapperd. “Kom Es,” zegt ze terwijl ze op de bank ploft. “Wat wil je drinken?”

We kletsen een beetje over hun eerdere ervaringen, het anderhalve trio dat ik heb gehad en wat onze fantasieën nog zijn. “Wat mij wel geil lijkt,” zegt Anton. “Is om te zien hoe Britt geneukt wordt door een vrouw met een voorbinddildo.” Er verschijnt een grijns op het gezicht van Britt als ze dat hoort, maar ik moet heel even aan het idee wennen. Nog voor ik iets gezegd heb, legt Britt haar hand op mijn been, “Dat verwachten we nu echt niet zo maar van jou hoor, mop.” Ik glimlach en neem nog een slok van mijn cocktail.

Britts hand blijft op mijn been liggen, terwijl ze Anton met haar ogen iets lijkt te vertellen. Hij staat op uit zijn stoel aan de andere kant van het tafeltje en komt onze kant op. “Mag ik tussen jullie in zitten dames?” vraagt hij. “Eerst even dit,” antwoordt Britt terwijl ze mijn kant op buigt. Haar hand die nog altijd om mijn been lag, begint nu zachtjes op en neer te gaan. Ze kriebelt mijn bovenbenen en kijkt me uitdagend aan terwijl ze haar gezicht steeds dichter bij het mijne brengt. Als vanzelf sluit ik mijn ogen en voor ik het weet, voel ik haar zachte lippen op de mijne. Als onze tongen elkaar raken proef ik de passievrucht van haar cocktail nog.

Na onze zoen, komt Anton tussen ons in zitten. Als een waar mannetje legt hij zijn armen om ons beiden en spreidt zijn benen een stukje. “Zit je lekker?” vraagt Brit. Ik giechel, waarop Anton me aankijkt. “Het leek erop alsof je wel kan zoenen, dat wil ook wel eens proberen.” Ik schuif iets dichter naar hem toe op de grote bank en met zijn grote hand pakt hij me zachtjes in mijn nek. De zoen met Anton is zo anders dan die met Britt maar beiden voelen goed en vooral heel spannend.

Anton trekt ongegeneerd zijn shirt uit en maakt zijn riem los. “Zo dat voelt beter,” zegt hij en kijkt Britt en mij om beurten uitdagend aan. Ik vind het moeilijk om te bepalen wat ik nou wel en niet kan doen en besluit me voor vanavond maar geheel te laten leiden door Britt en Anton. Zij hebben hier tenslotte ervaring mee en dan weet ik ook zeker dat ik niet per ongeluk een van hun regels breek. Britt begint over Antons been te kriebelen en ik volg haar voorbeeld. “Ja, daar houd je wel van, hè?” zegt ze terwijl ze hem uitdagend aankijkt. “Tussen twee vrouwen in zitten, heb je altijd al lekker gevonden en zeker als je ze ook nog een beetje verwennen.” Anton knikt kort en trekt dan ineens zijn broek uit. “Laat maar eens zien wat jullie van plan zijn.” zegt hij.

Britt grijpt direct zijn half harde penis vast en begint er een beetje aan te trekken terwijl ze Anton blijft uitdagen met haar woorden. “Wil je ons straks lekker neuken?” hoor ik haar zeggen. Ik kriebel ondertussen met mijn nagels over Antons borst. Hij is goed in vorm, heeft een sixpack, gespierde borst en flinke armen. Rustig laat ik mijn nagels over zijn prachtige lijf gaan terwijl Britt steeds gretiger lijkt te worden. Inmiddels is Antons pik goed hard en begint Britt hem af te zuigen. Ze kijkt hem aan met grote ogen terwijl ze haar lippen op en neer laat gaan over de schacht van zijn penis. Hij kijkt geconcentreerd naar hoe ze te werk gaat en vraagt mij vervolgens wat ik er van vind. “Ziet het er goed uit Es?” zegt hij met hese stem. Ik knik. “Jullie lijken er beiden van te genieten, ziet er echt geil uit.”

Britt begint langzamer te bewegen en haalt vervolgens de lul uit haar mond. “Wil jij even?” vraagt ze terwijl ze me aankijkt. Ik voel enige twijfel, maar als ze het aanbiedt zal het vast wel goed zitten. Voorzichtig pak ik met mijn rechterhand zijn ballen lekker stevig vast en lik plagend het topje van zijn pik. Terwijl ik hem aankijk, laat ik ‘m steeds iets dieper mijn mond in gaan. Britt kijkt mee en knikt bemoedigend. “Vind je dat lekker schat? Doet ze het goed?” zegt ze tegen haar man.

Ik moet echt heel erg wennen aan deze dynamiek. Ze communiceren continu met elkaar waardoor ik denk dat alles goed gaat en volgens hun regels, maar toch kan ik er niet aan wennen dat je iemands partner zit te pijpen terwijl ze toekijkt. Ergens in mijn achterhoofd blijf ik bang dat Britt misschien toch ineens jaloers wordt. Het voelt alsof de sfeer zomaar ineens om zou kunnen slaan, maar gelukkig gebeurt dat niet.

Om beurten pijpen we Anton maar ik merk dat ik het eigenlijk leuker vind om te kijken. “Wat wil je dat ik doe?” vraagt Anton aan Britt. “Het is jouw feestje, schat? Wil je lekker neuken? Kies maar wie je gaat neuken.” Ze blijft hem uitdagen en het lijkt wel alsof ze hem probeert te pushen om mij te nemen, maar hij kiest haar. Ze draait zich op haar zij, trekt haar been op zodat hij er goed bij kan en vervolgens begint hij hard te stoten. Ze lijkt er nauwelijks wat van te voelen en blijft door praten terwijl ze keihard geneukt wordt. “Neuk me nou eens een keer goed,” hoor ik haar zeggen. “Ik wil dat je me echt lekker hard neukt.”

Ik kijk naar hem. Hij heeft een wilde, bijna boze blik in zijn ogen. Zijn afgetrainde lichaam beweegt snel heen en weer. Ik laat mijn ogen langs zijn sixpack glijden en mijn vingers naar mijn clit. Ik lig naast ze op het bed en begin met mezelf te spelen. Ik probeer me niet af te laten leiden door Brits gepraat, maar focus me op Anton en zijn geweldige lijf. “Draai je om,” zegt hij ineens. Britt doet wat hij vraagt en gaat op handen en knieeën zitten. Doggy style neukt hij haar nog harder dan hiervoor. Ze duwt haar gezicht in de kussens zodat we haar overdadige dirty talk niet meer horen.

Anton went zijn blik naar mij terwijl hij blijft stoten. Met zijn handen grijpt hij Britt stevig vast maar zijn ogen blijven op mij gefixeerd. Ik kijk hem aan terwijl ik mezelf blijf vingeren. Het lijkt hem een egoboost te geven dat ik zo geil word van zijn aanblik. Terwijl we elkaar aankijken, werken we ieder naar ons eigen hoogtepunt. Ik voel de tinteling in mijn voeten en geef me over aan m’n orgasme. Het warme gevoel kruipt door mijn hele lijf als ik schokkend klaarkom. Anton trekt snel zijn lul uit Britt en komt mijn kant op. Terwijl ik nog lig bij te komen van mijn eigen orgasme, begint Anton zich af te trekken vlak boven mijn gezicht. Ik kijk naar boven en zie zijn ogen over mijn lichaam glijden. Een paar seconde later komt hij klaar. Britt is inmiddels omgedraaid en kijkt toe hoe Anton zijn zaad over mijn kin, hals en borsten spuit.

Na de seks duik ik snel de douche in om even een momentje voor mezelf te hebben. Als ik de badkamer uitkom, ligt Britt al te slapen. Anton laat me uit en geeft me een kus bij de deur. “Slaap lekker, Es,” zegt hij en sluit zachtjes de deur van de Presidential Suite.

Ik sluip de gang door terwijl ik de camera’s zo veel mogelijk probeer te ontwijken. Via de personeelsingang, ga ik het hotel uit en loop richting mijn fiets. Als ik naar huis rij, denk ik na over wat er vanavond allemaal gebeurd is. “Het kan verdomme ook nooit normaal…” zeg ik tegen mezelf.

Beeld: Shutterstock

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy