Toe aan een flinke relatieboost? Dit is hét platform voor swingers!

door Redactie
Monogamie is een hot topic. Anno 2018 twijfelen steeds meer mensen of men wel is gemaakt om monogaam te zijn of te blijven. Het fenomeen wordt door velen meer gezien als een bewuste keuze dan als een ‘must’. Veel koppels ondervinden dan ook de voordelen van open relaties of gaan samen het avontuur aan door zich volledig bloot te geven aan partnerruil. Zijn jij en je lief toevallig ook onwijs nieuwsgierig naar swingen? Dan is dit artikel voor jou, dus lees snel verder! 

 

Hoewel het niet door iedereen geaccepteerd wordt en voor buitenstaanders moeilijk voor te stellen is, zijn er genoeg redenen om te swingen. Het is uiteraard spannend, sexy, maar voor velen ook een uitlaatklep om de dagelijkse sleur te doorbreken. Maar de voornaamste reden is toch wel dat je de ander – je partner – elkaar plezier en genot gunt met anderen. Juist omdat jullie van elkaar houden, elkaar respecteren en vertrouwen kan dit de band zelfs versterken. Tenminste, als jullie sterk in jullie schoenen staan en de gedachte delen dat liefde en sex van elkaar los te koppelen zijn. Bij swingers komt het dan ook vaak voor dat er een combinatie is van een seksuele non-monogame relatie en een emotionele monogame relatie. Vertaalt in Jip en Janneke taal betekent dit dus dat fysiek ‘vreemdgaan’ toegestaan is, maar hier emotionele relaties met anderen niet.

Swingen is een lifestyle

Swingen is niet alleen een manier om je relatie een boost te geven, het is een echte levensstijl. Zodra jullie beslissen te swingen worden jullie als vanzelf het wereldje ingetrokken. Van (online) sociale contacten tot (erotische) feestjes en de manier waarop jullie je relatie vanaf dit moment vormgeven. Het is een spannende, intieme levenswijze! Over het algemeen trekt deze manier van leven koppels boven de 30 tot en met 65 jaar. Vaak gaat het om sociale, actieve, goed opgeleide en verzorgde stelletjes. Wat alle koppels sowieso gemeen hebben is een sterke, stabiele relatie waarin de een de ander volledig vertrouwt. Communicatie is key in iedere relatie, maar onder swingers nog een tikkeltje belangrijker! Openheid, eerlijkheid en respect naar elkaar toe zijn simpelweg onmisbaar.

Ontdekken en beleven

SDC geeft stellen, maar ook singles die geïnteresseerd zijn in koppels, een platform om erotische fantasieën te ontdekken en te beleven. De organisatie begon in 1999 als datingsite voor swingers over de hele wereld en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal platform met meer dan 3 miljoen leden wereldwijd. Niet alleen kun je via de website in contact komen met andere swingers, ook kun je samen met hen ‘op erotische reis’ dankzij spannende content en aanbevelingen voor thuisparty’s en clubfeesten. Juist omdat je je ‘het spel’ met anderen kunt delen krijg je het gevoel van saamhorigheid. Wanneer je je bevindt in een omgeving waar iedereen elkaar accepteert voel je je nu eenmaal zo vrij als een vogeletje. Een geheimzinnig avontuur, sensuele opwinding en een flinke relatieboost gegarandeerd!

Erotische party’s 

Tijdens erotische party’s kun je de swingersstijl goed proeven. Dit hoeft niet te betekenen dat je ook daadwerkelijk moet ruilen van partner. Er zijn stellen die puur komen voor de fun en alleen de party’s en evenementen bezoeken. Om samen lekker te genieten, om gezien te worden, om de ogen de kost te geven, te flirten en het daarbij te laten. Anderen gaan niet verder dan zoenen en aanraken en natuurlijk zijn er ook stellen die volledig aan partnerruil doen. Apart van elkaar of alleen met elkaar in dezelfde ruimte. Het is maar net wat er samen is afgesproken en waar de grenzen liggen. Communicatie tussen partners staat daarbij natuurlijk absoluut nummer 1! Maar ook respect van en naar andere koppels toe is een belangrijke factor. Hoewel er vaak vanuit wordt gegaan dat mannen de dienst uitmaken, wordt de swingerswereld gedomineerd door vrouwen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat vrouwen over het algemeen bepalen hoever ze willen gaan en met wie. Er zijn ook veel single vrouwen in de lifestyle. Deze zogenoemde Unicorns zijn favoriet bij velen. De fantasie van een trio viert immers nog altijd hoogtij!

Een stapje verder… 

Hebben jullie de smaak flink te pakken? Wat dachten jullie van een erotische vakantie! SDC organiseert al meer dan 15 jaar vakanties voor swingers. Op deze manier kunnen jullie op een veilige manier stellen vanuit de hele wereld ontmoeten. En niet zomaar… Nee in ongekende luxe! Van 5 sterren resorts tot luxe cruiseschepen. Tijdens deze vakanties is er daadwerkelijk aan alles gedacht. Leef jullie uit in de playrooms, haal jullie voetjes van de vloer in de nachtclub, neem een frisse duik tijdens de poolparty’s of trek jullie terug – met een koppel – op jullie kamer. Zo krijgt jullie uitje naar Spanje, Mexico of de Caribbean wel een heel stout randje! Natuurlijk is de drempel bewust laag gehouden en zijn deze vakanties geschikt voor zowel erotische stappers die lekker samen willen genieten van een erotische ambiance tot doorgewinterde swingers. Een echte aanrader dus, als je het ons vraagt! Mocht je nieuwsgierigheid geprikkeld zijn, neem dan een kijkje op SDC.com

 

Meer over monogamie/swingen:

Monogamie is dood

Waarom overspel eigenlijk zo gek nog niet is

Millenial liefde #1: Twijfelen over monogamie

 

Bron: www.SDC.com
Beeld: pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy