Van glitterbomb tot komkommer: dit hoor je nooit in je vagina te stoppen

door Julia

Lieve girls, schroom je alsjeblieft niet om een sexspeeltje te kopen of naar de huisarts te gaan, want het gebruik van voorwerpen als sextoy of als remedie tegen een infectie, is echt een heel slecht idee. Dit zijn de vijf meest bizarre objecten voor (in) je vagina.

LotteLust vertelt je waarom je deze voorwerpen definitely niet thuis moet uitproberen.

Glitterbomb

De Passion Dust Intimacy capsules, op de markt gebracht door Lola-Butterflie Von-Kerius, zijn kleine tabletjes bestaande uit glitter. Het idee is om ze in je vagina te stoppen net voordat je sex hebt, door de warmte van je lijf en de opwinding (waardoor je vagina vochtig wordt) breekt de capsule open en loopt er glitter uit je poes. Best een geinig effect natuurlijk, maar niet heel goed. Sterker nog, artsen raden het zelfs af. Het kan irritatie veroorzaken op je huid en uiteindelijk leiden tot een ontsteking. Glitter kun je dus beter gebruiken als confetti voor een feestje, in plaats van het in je vajayjay te stoppen.

Komkommer

Misschien dat de meeste van jullie wel weten dat een komkommer als dildo gebruiken een slecht idee is, maar we zetten hem er toch nog even tussen. Deze groene jongen kan namelijk infecties veroorzaken en de zuurtegraad van je vagina in de war gooien. Ook kan het ding afbreken en kan er dus een klein stukje achterblijven in je poes, als je dit niet doorhebt kan het flink gaan ontsteken. Word je nou echt heel hitsig van komkommer? Probeer deze dan, is een stuk veiliger.

in je vagina

Knoflookteen

Een aantal websites beweert dat knoflook het middel is tegen een vaginale schimmelinfectie, het zou namelijk de groei van de bacterie Candida tegengaan. Er zijn geen bewijzen dat knoflook daadwerkelijk een schimmelinfectie in je vagina kan tegengaan. Vrouwen hebben het wel geprobeerd, maar volgens de Amerikaanse gynaecoloog Paul Nyirjesy zagen deze vrouwen geen verandering. Zelfs het gebruik van knoflook via de mond maakte geen verschil. Niet proberen dus.

Drankfles

Oke er bestaan glazen dildo’s, maar dat betekent niet dat je zelf met een goedkope versie aan de slag kunt gaan. Het gebruiken van een drank/limonadefles als sextoy is ontzettend gevaarlijk. Denk aan het glas dat kan breken en in je poes terecht kan komen, dit kan flink wat beschadigen van binnen en niet te vergeten behoorlijk pijn doen. Glazen dildo’s zijn speciaal gemaakt voor de vagina, en dus ook getest. Wil je een glazen speeltje, ga dan voor de veilige keus.

Smartphone

Tegenwoordig is er overal een app voor, zo ook als hulpmiddel voor zelfbevrediging. In plaats van een vibrator te kopen kun je een app op je telefoon downloaden, makkelijk toch? Dat wel, maar hygienisch en goed voor je vajayjay ehh not so much. Want A. De meeste mensen vergeten hun telefoon schoon te maken, terwijl het letterlijk het meest smerige voorwerp ever is. Vanwege het vele gebruik, zou een smartphone nog viezer zijn dan een wc-bril, ieehhhl en dat wil je dan op of zelfs in je vagina?! Dan zijn er natuurlijk altijd nog condooms, maar die zijn niet gemaakt voor het formaat van een telefoon, grote kans dus dat het scheurt. En B (als dit niet al genoeg reden is om je telefoon niet als sextoy te gebruiken) stel je dan even het volgende voor: Het ene moment heb je je moeder aan de telefoon, als in je oor aan je telefoon, en het volgende moment ligt het ding tussen je benen te trillen. Alsof je net daarvoor met je vibo hebt gebeld. Beetje gek wel he?

 

Bronnen: New York Post, Scientific American Beeld: Pinterest

 

Deze voorwerpen zijn wel veilig voor je poes:

12x de grappigste sexspeeltjes

Hij is er! De vibrator van puur goud

Oh so horny! De unicorn dildo

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy