By 

Van Barbie-bordeel tot zadelwrijven: 7 vrouwen over hun eerste ervaring met ‘sex’


Waarom komen baby’s vandaan? Wat waren we daar vroeger druk mee! Hoewel je als kind eigenlijk nog geen idee had wat het allemaal betekende en het woord SEX het vieste woord was dat je ooit had gehoord, was je stiekem mega benieuwd.

Feit: het is volkomen normaal dat jonge kinderen al met het onderwerp sex bezig zijn. De seksuele ontwikkelingsfase van kinderen duurt ongeveer van 3-6 jaar. In deze tijd doen ze ‘het’ nog niet, maar zijn vooral nieuwsgierig naar hoe het allemaal werkt. Het leidde naar deze grappige ontdekkingstochten van onze lezers:

The Sims

Valerie (26): “Vroeger was ik verslaafd aan het computerspel The Sims. Uren kon ik doorbrengen achter de enige computer in huis, in de woonkamer, met het inrichten van huizen. Wanneer ik kon gaan spelen, moesten de Sims elkaar al snel ‘leuk’ vinden, zodat ze snel ‘O ja’ (The Sims-taal voor sex, red.) konden doen en kinderen maken. Het gênante was, dat er altijd zo’n slow-mo-filmpje werd afgespeeld als twee Sims ‘het’ voor het eerst deden. En dat filmpje kon dus NIET overgeslagen worden. Zo gênant hoe ik als 11-jarige naar een sexscène van mijn Sims keek, terwijl mijn vader de woonkamer binnenliep en schreeuwde’Wat ben jij nou aan het kijken?!?!'”

Zuigbriefje doorgeven

Tessa (28): “In groep 8 deden we altijd zo’n zuigzoen spel in een kringetje. Iemand moest een A4’tje tegen zijn lippen aanhouden en zuigen zodat die bleef hangen. Dan moest je hem ‘doorgeven’ aan degene naast je, die het briefje van jouw lippen moest zuigen. Vaak ging het wel goed en werd het met speeksel van 8 kinderen bedekte briefje doorgegeven. Maar soms viel die er net af en had je opeens een lipsessie met een klasgenoot. SHAME SHAME.”

Pijpen

Dana (29): “Een klasgenootje vertelde in groep 7 was pijpen betekende. Ik vond het mega vies klinken. ‘Likken aan een piemel’. IEW. Maar tegelijkertijd was ik supernieuwsgierig. Omdat ik toch niet helemaal begreep wat ze nou bedoelde, besloot ik het op te zoeken in de van Dale woordenboeken die we thuis hadden. Wikipedia en internet bestonden nog niet… kun je het je voorstellen? Ik kon het woord ‘pijpen’ natuurlijk niet vinden. Ik dacht dat ik het daarom misschien verkeerd had verstaan. Dus ik zocht verder of spijpen, lijpen, hijpen, wijpen misschien het woord was. En de Van Dales bestonden uit 7 edities van A tot Z… Ik was er wel even zoet mee.”

Showtime

Lisa (29): “Mijn neef en ik gingen op ons 9e à 10e weleens elkaars lichaam aan elkaar laten zien. Dan bleef hij logeren en waren we nieuwsgierig hoe meisjes en jongetjes ‘onderdelen’ eruit zagen. We trokken dan stuk voor stuk kleren uit, waardoor het stiekem wel spannend was. Alhoewel, op mijn 10e zag mijn lichaam er precies hetzelfde uit als toen ik 7 jaar was, haha.”

Het Barbie-bordeel

Simone (24): “Toen ik een jaar of 6 was, had ik een mega Barbie-huis. Als ik dan met vriendinnetjes ging spelen, namen zij Barbies en Kens mee om te logeren. Alleen gingen die niet logeren zoals wij dat deden als kleine kinderen: spelletjes spelen, tv kijken en slapen. Nee… het Barbie-huis werd omgedoopt tot een waar bordeel, waarin Barbies en Kens op verschillende verdiepingen aan het ‘sexen’ waren: a.k.a ze lagen op elkaar.”

Fietsen is fijn

Mia (27): “Ik weet nog dat ik er als 10-jarige achterkwam dat er een fijn plekje tussen mijn benen zat. Ik ontdekte het toen ik naar school fietste en ik met mijn ‘plassertje’ over het zadel wreef. Het was zo fijn dat ik maar een rondje extra ben gaan fietsen. Ik was me er totaal nog niet van bewust dat dit fijne gevoel vanuit mijn clitoris kwam. Maar ik weet wel dat ik hierna een stuk minder heb gezeurd als ik weer met de fiets naar school moest…”

Groep 8 kamp

Daisy (26): “Op kamp in groep 8 hadden een paar meisjes Fancy’s meegenomen die van oudere zussen waren geweest. Wij gingen toen stiekem op het schoolplein de sexrubrieken lezen. Eigenlijk snapten we nog niks van al die benamingen en handelingen. Sommigen vond ik ronduit vies. Ik kon me ook niet voorstellen dat ik ooit sperma – “wat was dat?” – zou gaan doorslikken! De dingen die we niet begrepen, durfden we niet te vragen aan andere kinderen, uit angst dat ze het tegen de juf of meester zouden zeggen.”

favoriete

Meer over seksuele ontwikkeling:

Bizar! Deze fabels over sex zijn wél waar

Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #1

Beeld: GIPHY, Unsplash 
Saar
About me

Saar is een 28 jarige millennial die vrijwillig solo door het leven gaat in Amsterdam. Wekelijks schrijft ze met enthousiasme over de hilarische, gênante, herkenbare dilemma’s én gebeurtenissen als Single in the City!

YOU MIGHT ALSO LIKE

grote-penis
Hoe zorg ik voor pijnloze sex met mijn groot geschapen lover?- VrijVraag #41
April 19, 2019
vrijvraag eerste keer
Hoe kan ik de eerste keer goed doen? – VrijVraag #39
April 05, 2019
Waarom zoenen tijdens de sex absoluut onmisbaar is
April 03, 2019
mannelijke g-spot
Het populairste speeltje onder mannen: de masturbator
March 02, 2019
after workout
Porna: After workout sex
March 01, 2019
zwembad
Porna: Sex bij het zwembad
February 28, 2019
Sexting dossier: de do’s en don’ts
February 23, 2019
solosex geweldig-
10 redenen waarom solosex geweldig is
February 13, 2019
Wat kan ik doen tegen een pijnlijk orgasme? – VrijVraag #32
February 09, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *