5 must do’s voor lekkere en veilige anale sex

door Lotte

We kennen natuurlijk allemaal de horrorverhalen over anale sex. Dat het enorm pijn doet, dat je drie dagen niet kunt zitten of dat je witte dekbedovertrek geruïneerd is… Die fabels kunnen we hierbij meteen de wereld uit helpen, want als je de juiste voorbereidingen treft doet het geen pijn. Sterker nog, het kan juist heel lekker zijn. Met deze vijf tips maak je je volgende backstage ervaring er eentje om nooit te vergeten. Op een positieve manier…

Goed glijden

De belangrijkste tip bij anaal: gebruik veel glijmiddel. In tegenstelling tot de vagina, wordt de anus niet vochtig van zichzelf dus het is belangrijk dat jij hiervoor zorgt. Dit doe je door flink wat glijmiddel te gebruiken. Gebruik het liefst siliconen glijmiddel (droogt minder snel op) of speciaal glijmiddel voor de backdoor. EasyToys heeft een enorm assortiment, neem eens een kijkje.

Let op: soa’s kun je ook oplopen tijdens anale sex, dus laat de man een condoom omdoen als jullie niet recent getest zijn.

Bouw het langzaam op

Als je net begint met billensex, hoef je echt niet de eerste keer meteen all the way te gaan. Laat hem bijvoorbeeld eerst zachtjes tegen je anus aandrukken met zijn penis of duim op een plagerige manier. Doe dit een paar keer en als je het gevoel hebt dat je zover bent, ga dan een stapje verder en laat hem een klein beetje in je komen.

anale sex

Pak er een speeltje bij

In de voorbereiding kun je ook gebruik maken van een sextoy. Een kleine buttplug is ideaal om mee te beginnen en je zo klaar te maken voor het echte werk. Het laat je langzaam wennen aan het gevoel. En dat is belangrijk want zeker als je je focus niet eerder op de backdoor lag, vergt dat enige aanpassing.

Zorg voor stimulatie

Ontspanning is ‘key’ voor plezierige anale sex. Makkelijker gezegd dan gedaan denk je, maar daar is dus een klein trucje voor. Streel tijdens de sex je clitoris met je vingers, of gebruik hiervoor een mini vibrator. Dit laat je ontspannen omdat je geniet van de stimulatie, wat weer een positief effect heeft op de sex.

Communiceer

Het is van belang dat je je grenzen aangeeft. Dit geldt voor gewone sex, maar ook voor anaal. Zeker wat betreft het ritme en de snelheid. Voor hem is het vooral een heel lekker gevoel, voor jou is het belangrijk dat je eerst gewend raakt aan het gevoel. Hij kan in zijn enthousiasme te snel gaan, waardoor het voor jou minder fijn aanvoelt, als dit zo is geef het dan aan. Anaal kan voor vrouwen heel lekker zijn, zolang het maar goed wordt uitgevoerd. Volg onze stappenplan.

anale sex

Meer over anale sex:

Wat je moeten weten voordat je anaal probeert

Zo gebruik je anale kralen

6 standjes voor anale sex

Beeld: Unsplash

Dit artikel is in samenwerking met EasyToys tot stand gekomen.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy