Verras hem met deze nieuwe pijpskills

door Felice

Mannen zijn over het algemeen dol op orale sex. Wellicht heb je zo je ‘technieken’ of is er een manier dat jouw partner het fijn vindt. Ben je wel toe aan wat nieuwe trucjes? Om je te inspireren geven wij je een paar pijp skills die je zeker een keer wilt proberen!

pijpskills

1. Gebruik je tong

Als je dit nog niet doet is het echt een gouden tip. Je tong is warm en zacht en kan dus heel sensueel aanvoelen. Je kunt je partner eerst een beetje teasen door zijn penis eerst te likken voordat je hem in je mond neemt. Lik zijn ballen en de schacht en blijf nog even weg van de eikel totdat hij niet meer kan. Vervolgens kun je ook zijn eikel likken. Neem er goed te tijd voor. Hoe langer je de spanning opbouwt hoe fijner het uiteindelijk gaat voelen. Wanneer je merkt dat hij helemaal opgewarmd is neem je zijn penis in je mond. Wissel tussendoor af tussen pijpen en likken. Zo maak je hem helemaal wild en wordt het vast een hete gelegenheid.

2. Handwerk

Gebruik je handen tijdens het pijpen. Dit zorgt voor nóg meer stimulatie. Je kunt met je ene hand met zijn ballen spelen en je andere hand om de schacht plaatsen. Je kunt je hand met de beweging van je mond meegaan of juist het tegenovergestelde doen. Nog een gouden tip: plaats je hand om de schacht tegen je lippen aan. Je gaat met je hoofd op en neer en je houdt je hand tegen je lippen. Wanneer je omhoog gaat zorg je dat de eikel bijna uit je mond is zodat je hand ook over de eikel gaat. Daarna zak je weer naar beneden terwijl je hand tegen je mond aanblijft. Wanneer je dit doet wordt de eikel op een andere manier gestimuleerd dan wanneer enkel je mond of je hand over de eikel heen gaat. Veel mannen vinden dit heel fijn.

3. Ice ice baby

Wellicht schrikt hij een beetje, maar nu de zomer er aan zit te komen kan het wel eens dé perfecte verkoeling zijn. Haal een waterijsje of wat ijsblokjes uit de vriezer en doe je lover een blinddoek om. Warm je partner eerst een beetje op door de penis te likken en hem al even een beetje te pijpen. Wanneer je merkt dat hij lekker relaxt is neem je even het ijsje of het blokje in je mond. Verras hem daarna met je ijskoude surprise. Het zal hem een heel ander gevoel geven. Het is vooral leuk wanneer hij het niet verwacht. Het kan natuurlijk zijn dat hij het niet heel fijn vindt, dat is oké. Voor hetzelfde geld is het juist helemaal zijn ding en beleven jullie een nieuw avontuurtje.


4. Sing it away

Deze had je niet zien aankomen hé? Eigenlijk geldt deze tip voor zowel pijpen als beffen. Wanneer je geluid maakt tijdens de orale sex komen er trillingen vrij. Neurie een liedje of maak kreungeluiden. Door de trilling die er ontstaat kan dit een stimulerende en fijne sensatie zijn. Zo maak je van je mond eigenlijk een soort vibo!

5. Grapefruit

Volgens Denise Walker, beter bekend als Auntie Angel, moet elke man een keer ‘gegrapefruit’ worden. Dan is het zeker het proberen waard toch? De grapefruit gebruik je als een soort verlengstuk van je mond. Je zorgt dat de grapefruit een soort van ring wordt die precies om de penis heen past. Je beweegt de grapefruit dan op en neer terwijl je je partner pijpt. Misschien klinkt het een beetje vreemd voor je, maar wie weet vind je partner het super fijn. Het voegt natuurlijk ook een lekker fruitig smaakje toe tijdens de blowjob. In dit filmpje legt Auntie je precies uit hoe je te werk gaat met de grapefruit!

Meer over orale sex:

Beter beffen: de 6 beste tips

De 6 vragen over pijpen die je niet durft te stellen

Hoe een blowjob nou écht voelt volgens mannen

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy