Vier stille sexstandjes

door Julia

Misschien zit je in een relatie met iemand die nog thuis woont, of heb je zelf huisgenoten, feit is dat jullie nooit echt alleen zijn en dus altijd stilletjes moeten doen tijdens de sex. En dat is niet gemakkelijk, daarom hier de oplossing: vier tips voor stille sexstandjes.

 

#1 Orale sex, gedempt

Dit is eigenlijk hetzelfde als gewone orale sex, maar dan met een twist. Als jij hem orale sex gaat geven, pak je een shirt of een sjaaltje, een doekje whatever, en drukt het tegen zijn mond aan. Als er dan wordt gekreund, hoogstwaarschijnlijk met orale sex, dan is het geluid gedempt.

 

#2 Sexytime in de kast

Voor dit standje is het belangrijk dat je een inloopkast of een ingebouwde kast hebt. Hij moet in ieder geval groot genoeg zijn om er met z’n tweeen in te passen, en wat stoute dingen in te doen. Het hangt natuurlijk een beetje van de ruimte af welk standje je doet, bijvoorbeeld tegen de muur aan of doggy style. De donkere ruimte maakt het extra spannend, dus laat je verrassen. Oh en je kunt je natuurlijk lekker laten gaan wat kreunen betreft, deur dicht, niemand die je hoort.

 

#3 Solosex met z’n tweeën

Huh? Ja ik snap het, dit klinkt niet heel logisch. Solosex is altijd alleen, klopt, maar deze keer doe je het met z’n tweeën. Ik leg het je uit. Je ligt naast elkaar in bed en je begint met jezelf te spelen, je lover doet hetzelfde bij zichzelf. Jullie mogen alleen kijken en jezelf aanraken, maar niet de ander. Ik kan je vertellen dit is heel sexy, een must try.

 

#4 Slowly spooning

Lepeltje-lepeltje sex, maar dan heeeeeeeel langzaam. Je lover ligt achter je op zijn zij, jij ook op je zij en hij glijdt dus heel langzaam in je. Bouw het tempo wel een beetje op, maar blijf het rustig houden. Ook erg fijn voor als je moe bent, toch sex wilt maar niet echt de energie hebt voor ingewikkelde standjes. Stille sex gegarandeerd.

 

Dus, wie zei ook alweer dat je geen sex kunt hebben terwijl er anderen in huis zijn?

 

Bron: Elite Daily
Beeld: Pinterest

 

Meer over sex standjes:

– De favoriete standjes van mannen

– Hot: 6 orale sex posities

– Beste standjes volgens jouw sterrenbeeld

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy