By 

Vijf belangrijke tips die iedere vrouw moet onthouden tijdens het daten


Het liefdesseizoen is aangebroken, door het mooie weer wordt er weer volop geflirt op straat wat leidt tot heel wat leuke afspraakjes. Voor de singles dus het perfecte seizoen om een nieuwe potentiële love interest te ontmoeten. Wij zeggen, doen, ga ervoor, zolang je wel wel deze vijf belangrijke tips in je koppie houdt.

Liefde kan je gekke dingen laten doen. Hoe nuchter wij Nederlandse vrouwen ook mogen zijn als we eenmaal die roze bril op hebben, doen we alles in de naam van de liefde. Oké bijna dan. Wij van LotteLust zullen alles wat met liefde te maken heeft toejuichen, maar we willen natuurlijk niet dat jij jezelf er helemaal in verliest. Sprekend uit ervaring, weet ik maar al te goed waar ik het over heb. Om dit te voorkomen helpen wij je een handje met de volgende vijf tips.

 

#1 Zorg voor je eigen geluk

Hoe gelukkig jij je voelt hangt niet af van een ander, alleen jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk. Een persoon kan bijdragen aan hoe gelukkig je bent, maar meer dan dat is het ook niet. Hoe cliché ook, geluk zit in jezelf. Als jij niet happy bent met jezelf, is het van belang om daar eerst aan te gaan werken, voordat je je in een nieuwe liefde stort.

 

#2 Laat je met respect behandelen

Dit is misschien voor de hand liggend, maar deze sluipt er heel gauw in. Hoe dat komt? Mensen denken bij respectloos behandelen al snel aan extreme vormen als emotionele of fysieke mishandeling. Maar iemand respectloos behandelen kan ook al voor komen in de beginfase van het daten. Iemand die bijvoorbeeld neerbuigend tegen je praat, of die alles op zijn of haar manier wil doen, jou niet laat uitpraten of sterker nog; die vindt dat jij geen mening hoort te hebben. Als je iemand leuk vindt, of meer dan leuk en echt verliefd wordt, kun je dit soort signalen moeilijk opmerken. Je ziet dan namelijk alleen de positieve kanten van die persoon. Wat je dan kunt doen is erover praten met vriendinnen, zij hebben een wat heldere kijk op de situatie en hebben altijd het beste met je voor.

 

#3 Zie in wat je waard bent

Houd altijd in je achterhoofd wat jij waard bent, zoals bij tip 2 kun je dit gaan vergeten als je iemand heel leuk vindt. Maar iemand kan nog zo leuk zijn, als die persoon niet kan inzien wat jij waard bent en dat laat merken door over je grenzen te gaan, is hij of zij zonde van je tijd en energie. Jij verdient het allerbeste en je hoeft iemand daar niet van te overtuigen, diegene moet dat zelf al zien. Neem nooit met minder genoegen.

 

#4 Verander jezelf nooit voor een ander

Jezelf veranderen voor een ander zou je niet eens moeten willen, want dan komen we eigenlijk weer terug op tip 3 als iemand wil dat jij verandert dan ziet hij of zij niet in wat je waard bent. En het is niet aan jou om daar verandering in te brengen, als iemand dat niet kan zien is het zijn verlies. Zeker in de beginfase van het daten is het belangrijk om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Begrijp me niet verkeerd, als je een relatie hebt is dat ook belangrijk, maar dan wordt het een kwestie van geven en nemen. En als je er dan beter van wordt, of je relatie, kun je je wel het een en ander veranderen.

 

#5 Je bent goed zoals je bent

Jij bent een goed persoon; je bent leuk, je bent lief, je bent slim, je bent grappig en je bent mooi. Wat ik wil zeggen is; jij bent genoeg. Laat nooit iemand je anders wijsmaken.

 

*Extra tip: bezoek onze datingvergelijker om zo de juiste datingsites te vinden.

 

Beeld: Pinterest

Meer over daten en liefde:

Daten met een budget; 30 goedkope date ideeën

Dit is de belangrijkste eigenschap van een potentiële love interest volgens singles

5 signalen dat hij alleen sex wil

Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

internationale vrouwendag 2019 citaten feminismeinternationale vrouwendag 2019 citaten feminisme
17 inspirerende quotes van sterke vrouwen
March 08, 2019
tantra-sex-beginner
Alles wat je moet weten over tantrasex
February 20, 2019
redenen-om-het-niet-uit-te-maken-relatie-verbreken-500 (1)
12 bullshit redenen om in een slechte relatie te blijven hangen
January 28, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019
Pikstraf: wanneer je sex als machtsmiddel gebruikt
January 20, 2019
perfecte penislengte penis
Feiten over testosteron en mannen die je nog niet wist
December 29, 2018
vrijgezel single met kerst
Single in the City: Waarom het wel kut is om single te zijn met Kerst
December 24, 2018
sexy kerst playlist
De playlist voor een sexy Kerst
December 22, 2018
blowjob
Hoe een blowjob nou écht voelt volgens 10 mannen
December 12, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *