De 5 meest romantische plekken op aarde

door Maaike

Moeder Aarde zit vol met mooie plekken om te ontdekken en wij hebben vijf heel romantische plekken gevonden waar je met je vriend(in) heen kunt voor een love trip! Misschien is het nu niet heel verstandig om te gaan, maar fantaseren en plannen voor in de toekomst hebben we allemaal des te harder nodig. Iets fijns en romantisch in het vooruitzicht hebben, helpt ons hopelijk door de komende tijd door!

1. Venetië

Voor deze plek hoef je niet ver te reizen! Je zou er zelfs met de auto heen kunnen rijden, dus voor mooie bestemmingen hoef je echt niet per se aan de andere kant van de wereld te zijn. De Italiaanse stad Venetië heb je vast weleens voorbij zien komen op tv, Pinterest of magazines. How romantic is het om samen met je lover een rondvaart te maken in een gondel terwijl jullie langs allemaal mooie plekken varen. Enne, wist je dat in onder andere Italië de knapste mensen wonen?!

lover

2. Puerto Mosquito-baai

De Mosquito-baai die zich bevindt bij het toeristische eiland Vieques, ten oosten van het hoofdeiland Puerto Rico, is werkelijk een sprookje. Door de micro-organismen die licht geven als ze woorden gestoord, wordt de hele baai verlicht. Romantischer kan het bijna niet!

lover

3. Bora Bora

Je moet wat over hebben voor deze romantische spot, maar dan heb je ook wel wat. Bora Bora is een atol gelegen in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. Het eiland behoort samen met onder andere Tahiti en Moorea tot Frans-Polynesië. Een hele reis om er te komen! Veel stelletjes vieren hier hun honey moon, dus een romantische plek is het zeker…

romantisch

4. Megève

Of je er nu wilt skiën, kerst vieren of gewoon een romantisch weekje weg wil met je lover: bij het Franse plaatsje Megève ben je aan het juiste adres. Deze romantische plaats staat vol schattige chaletjes en wanneer het gaat sneeuwen is het er pas écht magisch.

lover

5. Parijs

We blijven nog even in Frankrijk, want de stad van de liefde mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Een kus bovenop de Eiffeltoren, een romantische wandeling langs de Seine… Parijs moet je eens een keer bezoeken met je loved one(s)!

lover

Naar welke romantische plek wil jij graag samen met je lover? Laat het weten in de reacties!

Meer romantiek:

Porna: romantische sex op vakantiebestemming

Date iedeeën zonder budget

6x De meest romantische sexstandjes

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy