Zo maak je hem geil ‘AF’: 5 tips

door Julia

Toegegeven er is niet heel veel voor nodig om mannen geil te maken, maar we hebben het hier dan ook over geil AF (as fuck), oftewel maak hem zo hitsig dat het enige waar hij nog aan kan denken is hete sex met jou. 

Of je nu in een relatie zit en de sleur wilt doorbreken, of dat je een friends with benefits rela hebt, deze tips zijn voor iedere vrouw die het verlangen bij haar lover (weer) wil aanwakkeren. Zo maak je hem geil AF.

#1 Stuur hem stoute berichtjes/snaps

Met de eerste tip kun je al beginnen voordat je hem in real life ziet. Zoals jullie weten zijn mannen erg visueel ingesteld, dus tijd voor een fotoshoot. Wees creatief, bedenk een goeie setting,  trek je meest sexy outfit of lingeriesetje aan en maak een paar mooie kiekjes. Je kunt ook wisselen van outfit. En heel belangrijk, laat niet teveel zien, dit is bedoeld om hem te teasen, dus geef niet meteen alles weg. Meer tips voor sexting vind je hier.

 geil AF

 #2 Zorg dat je lekker ruikt

Gaan jullie op datenight, zorg er dan voor dat je een lekker ruikend parfum op hebt. Spray het op je polsen en in je decolleté, niet teveel! Zo ruikt hij je de hele avond, maar moet hij zich beheersen want hij mag niet aan je zitten. En omdat hij je nog niet mag aanraken, wordt het verlangen naarmate de avond vordert groter en groter.

#3 Maak hem aan het lachen

Oke mannen zijn visueel ingesteld, maar aantrekkelijkheid gaat verder dan het uiterlijk. Een vrouw met humor vinden veel mannen ontzettend sexy. Dus laat je lekker gaan, maak grapjes en neem het allemaal niet zo serieus. Let wel op, met poep- en piesgrapjes breng je jezelf niet dichterbij je doel; om hem geil AF te krijgen. Er zijn uitzonderingen, maar over het algemeen worden mensen niet echt opgewonden van dit soort humor.

#4 Kook voor hem

Liefde gaat door de maag, cliché maar waar, en een vrouw die weet wat haar man lekker vindt dat doet het hem wel hoor. Om het hem zo lastig mogelijk te maken, als in gek van verlangen, trek je een sexy outfit aan (rood doet het altijd goed). Hij mag je pas aanraken als hij zijn bord leeg heeft.

#5 Los in de blouse

Als laatste tip, eigenlijk heel simpel maar zeer effectief. Als een man hoorde dat ik rondliep zonder beha, werd ie alleen al geil van het idee. Laat staan als ie me zag in een los zittend shirt, met de tepels zichtbaar. Dus trek een wijd shirtje aan of beter nog, een van zijn shirts (lekker oversized), zonder iets eronder en loop zo rond in huis. Geloof me, je maakt hem helemaal gek hiermee.

 

Nog een tip als toevoeging: als jullie richting bed gaan of bank, stel het aanraken nog even uit. Behalve dan voor jou, terwijl je jezelf streelt kijk je hem aan. Ga met je handen langs je gezicht door naar nek, streel je borsten en ga langzaamaan steeds verder omlaag. Zie vervolgens de smachtende blik in zijn ogen, maar you’re in control dus neem de tijd en  bouw zijn verlangen naar jou op. Enjoy!

Beeld: Pinterest

Meer over mannen en verleiding:

15 quotes die mannen graag horen in bed

De grootste afknapper in bed volgens 5 mannen

De playlist voor een hete avond met je lover

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy