Vijf variaties op missionaris

door Julia

Missionaris is in Nederland het meest populaire sexstandje, zo blijkt uit dit onderzoek. Wat weinig mensen weten is dat er allerlei variaties zijn op dit bekende sexstandje. Wij noemen er vijf.

1. Benen in de lucht

missionaris

Een hele eenvoudige variant op de gewone missionaris, in plaats van je benen te laten rusten op bed, of de bank, lift je ze omhoog en leg je ze op de schouders van je lover. Dit geeft hem de mogelijkheid om je dieper te penetreren, wat jullie beiden meer genot oplevert. Hij kan met dit sexstandje zowel je clitoris als je G-Spot stimuleren.

2. Kinky twist

missionaris

Missionaris wordt vaak gezien als romantisch, je kunt elkaar in de ogen kijken en echt contact maken. Dat is helemaal waar, maar dat betekent natuurlijk niet dat je dit standje niet kinky kunt maken. Pak er bijvoorbeeld een lint of koord bij en laat hem je vastbinden aan het bed. Nog beter is een set handboeien. Wil je een stapje verder gaan? Laat hem je dan bij je keel grijpen tijdens de sex. Overleg van tevoren welke grip je fijn vindt, het moet wel leuk blijven natuurlijk.

3. Klem hem in

missionaris

Lig jullie allebei in de missionaris positie, sluit dan je benen (houd ze dicht tegen elkaar aan). Deze is helemaal perfect als je vriend niet zo groot geschapen is, je voelt hem dan namelijk meer. Maar hoe dan ook is het een heerlijk standje, wat ook de kans op een G-spot orgasme groter maakt.

4. Rechtopstaand missionaris

missionaris

Met dit sexstandje lig jij op bed, helemaal aan het voeteneind, en je vriend staat voor je. Til je benen op, laat je voeten op zijn borst rusten en laat hem bij je naar binnen gaan. Laat hem je benen vastpakken voor extra steun of om ze in een andere houding te zetten, bijvoorbeeld wijdbeens. Zo kan hij bepalen hoe diep hij je penetreert.

5. Bungelen

missionaris

Deze positie is het beste te doen op een poef of een klein bankje. Jij ligt namelijk gedrapeerd op de poef, met je hoofd over de rand, en hij zit op zijn knieën op de grond. Terwijl hij in je stoot, bungelt je hoofd van links naar rechts. Word je snel duizelig of licht in je hoofd, dan is dit sexstandje helaas niet de juiste voor jou.

Meer over sex standjes:

– Dit zijn de populairste sexstandjes per land

– Zes intieme sexstandjes

Bron: Sluttygirlproblems
Beeld: Pinterest, SheKnows, Relatiehandboek, Claudia van Zyl op Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy