By 

Vijf variaties op missionaris


Missionaris is in Nederland het meest populaire sexstandje, zo blijkt uit dit onderzoek. Wat weinig mensen weten is dat er allerlei variaties zijn op dit bekende sexstandje. Wij noemen er vijf.

 

#1 Benen in de lucht

missionaris

Een hele eenvoudige variant op de gewone missionaris, in plaats van je benen te laten rusten op bed, of de bank, lift je ze omhoog en leg je ze op de schouders van je lover. Dit geeft hem de mogelijkheid om je dieper te penetreren, wat jullie beiden meer genot oplevert. Hij kan met dit sexstandje zowel je clitoris als je G-Spot stimuleren.

 

#2 Kinky twist

missionaris

Missionaris wordt vaak gezien als romantisch, je kunt elkaar in de ogen kijken en echt contact maken. Dat is helemaal waar, maar dat betekent natuurlijk niet dat je dit standje niet kinky kunt maken. Pak er bijvoorbeeld een lint of koord bij en laat hem je vastbinden aan het bed. Nog beter is een set handboeien. Wil je een stapje verder gaan? Laat hem je dan bij je keel grijpen tijdens de sex. Overleg van tevoren welke grip je fijn vindt, het moet wel leuk blijven natuurlijk.

 

#3 Klem hem in

missionaris

Lig jullie allebei in de missionaris positie, sluit dan je benen (houd ze dicht tegen elkaar aan). Deze is helemaal perfect als je vriend niet zo groot geschapen is, je voelt hem dan namelijk meer. Maar hoe dan ook is het een heerlijk standje, wat ook de kans op een G-spot orgasme groter maakt.

 

#4 Rechtopstaand missionaris

missionaris

 

Met dit sexstandje lig jij op bed, helemaal aan het voeteneind, en je vriend staat voor je. Til je benen op, laat je voeten op zijn borst rusten en laat hem bij je naar binnen gaan. Laat hem je benen vastpakken voor extra steun of om ze in een andere houding te zetten, bijvoorbeeld wijdbeens. Zo kan hij bepalen hoe diep hij je penetreert.

 

#5 Bungelen

missionaris

Deze positie is het beste te doen op een poef of een klein bankje. Jij ligt namelijk gedrapeerd op de poef, met je hoofd over de rand, en hij zit op zijn knieën op de grond. Terwijl hij in je stoot, bungelt je hoofd van links naar rechts. Word je snel duizelig of licht in je hoofd, dan is dit sexstandje helaas niet de juiste voor jou.

 

Bron: Sluttygirlproblems
Beeld: Pinterest, SheKnows, Relatiehandboek

 

Meer over sex standjes:

– Dit zijn de populairste sexstandjes per land

– Drie sexstandjes om 2017 knallend in te gaan

– Zes intieme sexstandjes

Julia
About me

Julia is een nieuwsgierige journaliste die alles uitzoekt wat wij vrouwen willen weten op het gebied van sex en body. Ze deelt graag de laatste sexnieuwtjes, de beste verleidingstacktieken en haar persoonlijke ervaringen met je.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Sexting dossier: de do’s en don’ts
February 23, 2019
solosex geweldig-
10 redenen waarom solosex geweldig is
February 13, 2019
standjes g-spot stimuleren
De 4 lekkerste standjes om je G-spot te stimuleren
February 04, 2019
hoeveelheid sex
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #4
January 29, 2019
redenen-om-het-niet-uit-te-maken-relatie-verbreken-500 (1)
12 bullshit redenen om in een slechte relatie te blijven hangen
January 28, 2019
sexrubrieken kaars
Terug naar de tienertijd: bizarre sexvragen uit tijdschriften #3
January 25, 2019
wijsheden over sex
28 wijsheden over sex die elke vrouw zou moeten weten
January 22, 2019
Pikstraf: wanneer je sex als machtsmiddel gebruikt
January 20, 2019
Van Barbie-bordeel tot zadelwrijven: 7 vrouwen over hun eerste ervaring met ‘sex’
January 16, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *