Voordelen van seks met een nieuwe partner

door Yentl

Een nieuwe liefde, daar hoort natuurlijk een nieuw seksleven bij. Inclusief een nieuw naakt lichaam en nieuwe sexy avonturen. Kort om: alles is nieuw en de spanning hierdoor waarschijnlijk sky high! Dit kan, naast awkward situaties, ook voor knallend vuurwerk tussen de lakens zorgen. En die ongemakken? No worries, tijdens de seks mag best gelachen worden. Vergeet dat je alles met deze persoon voor het eerst beleefd en focus je op de voordelen. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

Communicatie

Misschien vond je het bij je ex lastig om over seks te praten, om welke reden dan ook. Of misschien liep iedere vorm van communicatie stroef? Dit is de kans om een goede basis in communicatie met je nieuwe lover op te zetten. Deze sexy vragen helpen je een handje om de ander in no time beter te leren kennen!

seks

Ontdekkingstocht

Voelt het ongemakkelijk om niet te weten welk lichaamsdeel je tijdens de seks het best kunt verwennen? Bekijk het van de andere kant. Je bent volop bezig om elkaar te ontdekken. Neem de tijd om op onderzoek uit te gaan naar wat de ander lekker vind en omdat deze persoon in kwestie jou ook net op een verfrissende manier aanraakt, wordt er misschien wel een goddelijk plekje ontdekt waar je zelf het bestaan nog niet van wist! Tips voor de eerste keer seks met je nieuwe vlam vind je hier.

Minder remmingen

Heb je fantasieën waar je ex niets van af weet? Laat ze samen met je nieuwe lief tot leven komen. De eerste keer seks kan ietwat ongemakkelijk zijn, maar bekijk het van de zonnige kant, daarna wordt het alleen maar meer spetterend.

seks

Intimiteit

Seks en intimiteit helpen om een fijne band op te bouwen. Ze zorgen ervoor dat je je één voelt. Zeker in het begin zullen jullie geen genoeg van elkaar kunnen krijgen. Lekker genieten van die eigen (seks) bubbel dus!

Meer over relaties

Wat als je zelfs in een nieuwe relatie je ex niet kunt vergeten

Groene vlaggen in relaties: Zo weet je dat het goed zit

Hoe zorg je voor meer seks in je relatie

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy