Waarom anale sex ook fijn is voor vrouwen

door Lotte

Backdoor lovin‘. Veel vrouwen moeten er niet aan denken. Veel vrouwen zijn er juist groot liefhebber van. En dan heb je nog de twijfelkonten. Vaak denkt men dat anaal alleen een cadeautje is voor de man, maar dames die zich wel een tripje hebben gewaagd naar het Verre Zuiden weten wel beter. Anale sex kan ook enorm lekker zijn voor de vrouw, en wel hierom…

Naughty

Anaal is extra leuk om te doen, omdat het zo ondeugend is. Het is weer eens wat anders. Iets stouts, iets wat eigenlijk niet mag. Jullie dirty little secret. Iets wat kinky en nieuw is, is altijd extra opwindend. Nieuwe dingen doen in de slaapkamer maakt dopamine aan, een gelukshormoon.

Nauw & wauw

“Maar je hebt toch geen clitoris in je kont, dus waarom zou dat lekker zijn?!” Je anus heeft heel veel gevoelige zenuwuiteinden, waardoor aanraking ook lekker kan zijn. Het blijft in principe de buurvrouw van je vagina en clitoris. Andere vrouwen vinden het gevoel van ‘vol zijn’ weer heel fijn.

anale sex voor vrouwen

Pijn = fijn (soort van)

Een slimme meid is goed voorbereid. Als je de juiste voorbereidingen treft (toiletteren, liters glijmiddel, opwinding, opbouwen), komt er (bijna) geen pijn bij kijken. Toch zijn dat ieniemienie beetje pijn en die extra druk stiekem extra lekker. En niet te vergeten spannend.

94% orgasmegarantie

Kun je van anale sex klaarkomen? Onderzoek wijst uit dat vrouwen die anale dingen deden, vaker een big O kregen. Voornamelijk als het de opvolger was van andere soorten seks in één sessie, zoals vaginale en orale. Voor 94% van de vrouwen in het onderzoek bleek het de magic combi te zijn voor een knallende happy ending.

Ook spannend: zo werkt een anaal orgasme.

 

Meer over anale sex:

Wat je moeten weten voordat je anaal probeert

Zo gebruik je anale kralen

6 standjes voor anale sex

Beeld: Tumblr

 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy