By 

Waarom je rondom Kerst extra hitsig bent


Funny fact: sexgerelateerde zoektermen op Google pieken rond de feestdagen! In Westerse landen worden de meeste baby’s geboren in september. Drie keer raden wanneer al dit kroost verwekt is… Ja, the holidays zijn hitsiger dan je denkt. 

Sexy zoektermen

De wetenschapper Rocha van de Universiteit van Indiana deed onderzoek naar sexy zoektermen. Wat blijkt, interesse in sexgerelateerde onderwerpen pieken gedurende grote culturele of religieuze events! Deze pieken in sextermen zijn onlosmakelijk verbonden met de september baby’s.

Wist je dat deze pieken per cultuur en land verschillen? In westerse landen  worden veel baby’s in september geboren (coming with Christmas), terwijl er in Moslim landen juist een piek is in geboortes 9 maanden na het einde van de Ramadan.

Ben jij in september geboren? Dan weet je wel zeker dat jouw ouders een spectaculaire kerst hebben gehad…

Pieken tijdens Kerst

Heb jij ook gemerkt dat je met de feestdagen met hartjesogen rondliep? Je bent niet de enige. Wij doken in onze websitestatistieken en wat blijkt: in de week van Kerst (24-30 december) worden de pornapagina’s veel vaker bezocht vergeleken met andere weken. Het aantal bezoekers in die periode is 28% meer dan het gemiddelde in de zes weken daarvoor. In 2016 was die toename maar liefst 60%!

En waar zoeken mensen het vaakst op tijdens de kerstdagen? Pornhub heeft de meest gezochte termen gedeeld. Dit zijn onder andere: ‘sexy santa’, ‘christmas orgie (!)’, ‘naughty santa’ en ‘christmas party‘.

Sexy kerstverhaal

Ook de sexy verhalen doen het goed rond de feestdagen. Of je nou alleen bent of met je lover, het lezen van sexy verhalen tijdens de Kerst is heet. Tijdens de heilige dagen en nachten is er een toename van 43% in het bezoeken van de sexy verhalen in vergelijking met een gemiddelde week in november.

Mocht je nog niet genoeg alcohol hebben gedronken om enorm hitsig te worden, dan helpt dit sexy verhaal je zeker wel om je gedachten op sexy time te zetten!

Waarom zijn we hitsig met Kerst?

Happy feelings

We hebben een verhoogde interesse hebben in sex gedurende feestdagen dankzij alle feel good hormonen. Je voelt je vaak gelukkiger, veiliger en kalmer tijdens de Kerst.

Klapperende eierstokken

We worden gelokt door gezinsuitbreiding tijdens de Kerst, omdat dit feest draait om samenzijn, liefde en familie. Door de verhalen over de geboorte van Jezus, over de happiness van een gezin. Hierdoor kun je je in een loving, happy, family mood gaan begeven.

Alcohol makes the world go around

Alcohol, horny feelings en sex gaan hand in hand. Tijdens het kerstdiner is de kans groot dat je niet alleen een watertje achterover tikt. Lang tafelen zorgt voor een continue doorstroom van bubbels, wit en rood. En de kans dat er een likeurtje bij komt kijken is ook aanwezig. Genoeg booze om een feestelijke nacht in te luiden! Let op: in slaap vallen door teveel alcohol is kerstwipkiller numero 1, don’t go that way…

Kan je er nog geen genoeg van krijgen de volgende dag? Dat kan kloppen! Als je brak bent, word je extra geil (lees maar waarom).

Lustopwekkend voedsel

Rondom Kerst zijn we onwijs druk met het bereiden van uitgebreide kerstdiners, waar ook andere kruiden en specerijen worden gebruikt dan tijdens een doordeweeks AVG’tje (Aardappel, Vlees, Groente). Neem nou saffraan, mannen ervaren betere erecties van het eten van dit hemels genot. Vrouwen raken door saffraan meer opgewonden en krijgen een vochtige poenie.

Zin gekregen? Lees ook:

Single in the City & Sexy Verhaal: het bureau van mijn manager

Porna: romantische sex op de bank op Kerstochtend

Zo verwen je zijn piek tijdens Kerst

Bron: Phys.org, FMH / Beeld: Pinterest
Saar
About me

Saar is een 28 jarige millennial die vrijwillig solo door het leven gaat in Amsterdam. Wekelijks schrijft ze met enthousiasme over de hilarische, gênante, herkenbare dilemma’s én gebeurtenissen als Single in the City!

YOU MIGHT ALSO LIKE

Van Barbie-bordeel tot zadelwrijven: 7 vrouwen over hun eerste ervaring met ‘sex’
January 16, 2019
zo herken je een sexverslaving
Hoe weet je of je sexverslaafd bent?
January 09, 2019
single-city
Single in the City: Sletvrees: meten met twee maten
January 07, 2019
oud en nieuw verhaal
Sexy verhaal: Het Oud & Nieuw-feest deel 2
January 01, 2019
oud en nieuw alicia
Sexy verhaal: Het Oud & Nieuw-feest deel 1
December 31, 2018
sexstandjes nieuwe jaar
5 standjes om 2019 seksend mee in te luiden
December 31, 2018
Waarom dronken sex o zo fijn is
December 30, 2018
oud en nieuw sexy verhaal
Sexy verhaal: De klap op de vuurpijl
December 30, 2018
ademhalingstips beter orgasme
4 sexstandjes die wel lukken als je vol zit van het kerstdiner
December 25, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *