Waarom een kleine piemel geen probleem hoeft te zijn

door Elsemieke

Misschien heb je het weleens meegemaakt; je ontmoet een lekkere vent die je direct al met je ogen staat uit te kleden. Je kunt niet wachten, tot je hem je bed in kunt trekken. Maar als het zo ver is, kom je tot de ontdekking wat hij precies tussen zijn benen heeft bungelen. En je dacht nog wel zo dat je de hoofdprijs te pakken had…

Natuurlijk weten we dat een man er echt niets aan kan doen, als hij wat minder goed bedeeld is down there. Toch verwacht je bij een boomlange vent, minstens een bijpassend apparaat. En als zijn piemel zo klein is, dat je moet gaan zoeken of er toch misschien nog iets meer tussen zijn benen verstopt zit, dan sta je niet te springen om met hem van bil te gaan. Best zonde, want sex met een man die beschikt over een niet al te grote schwanz, kan juist heel lekker zijn!

Pleasen

Voor een man is zijn penis hartstikke belangrijk. Mannen die een kleine piemel hebben, hoef je er niet aan te herinneren dat ze niet al te groot geschapen zijn. Dat weten ze namelijk zelf ook wel. Dat is voor jou niet leuk, maar vooral voor hem niet. Hij zal des te meer zijn best doen om jou te laten genieten. Wat dacht je van uitstekende hand- en spandiensten down there? Laten we vooral ook niet vergeten dat mannen met kleinere piemels meer aandacht besteden aan beffen. Ze willen jou namelijk ook op andere manieren pleasen. Good to know dus, als jij diegene bent die met hem in bed beland!

Blowjob

Misschien niet ieders favoriete onderdeel, maar met een potje pijpen, kun je je lover ontzettend gelukkig maken. Hoef je nooit aan hem te vragen, want hij staat altijd open voor een lekkere blowjob. Pluspunt aan een man die klein geschapen is; als hij iets té ver je keel inschiet, heb jij in ieder geval geen last van awkward kokhalspraktijken.

kleine piemel

Spice it up

Als je lover niet zo’n grote joekel in zijn broek heeft zitten, dan is de kans groot dat je sneller andere standjes uitprobeert. Je zoekt immers samen naar een manier, zodat jullie allebei kunnen genieten van de sex. Als zijn piemel groter was geweest, zouden jullie waarschijnlijk pas gaan experimenteren wanneer jullie de voor de hand liggende standjes zat waren. Of dat nu het standje is waar je op je zij ligt met je benen in de lucht, of het standje waar je je benen strak om zijn nek houdt. Dat hij een kleine piemel heeft, betekent niet dat je het zomaar op moet geven. De uitdaging is om te zoeken naar een positie, waar jullie allebei intens van kunnen genieten.

 

Van achteren

Nog een tip voor sex met een man met een kleine pik; Probeer het eens via de achterdeur, dit kan echt heerlijk zijn. En dat heb ik het niet alleen over doggy-style, waarbij je hem ondanks zijn kleine piemel toch goed kunt voelen, ook anale sex is ideaal. Het fijne hieraan is dat het wat makkelijker gaat, in tegenstelling tot anale sex met een man die groot geschapen is. Bovendien kan hij tegelijkertijd met zijn hand jouw clitoris strelen. Win-win! Heb je geen ervaring met up the butt sex? Alles wat je moet weten over de eerste keer anaal lees je hier.

 

Meer over de penis:

– 7 verschillende soorten penissen

– Penis feiten waar je mond van open valt

– Eerste hulp bij een slappe piemel

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy