Wat is het geheim van teabagging? – VrijVraag #42

door Marjolein

Seksuologe Marjolein geeft elke vrijdag antwoord op al jullie brandende vragen over sex, seksualiteit, liefde, lust en alles ertussen in de rubriek VrijVraag.

“Wat is het geheim van teabagging?”

Ellie (24)

Wat is teabagging?

De term teabagging heeft niets te maken met een theekransje. Het betreft een seksuele handeling die als voorgerecht kan worden ingezet, maar ook als hoofd- of nagerecht. Afhankelijk van wat er voor jullie voor seksuele opwinding zorgt.

Teabagging: de balzak van de man wordt in de mond van zijn partner oraal bevredigd.

Het lijkt dus op het dippen van een theezakje in het water. De ballen of het scrotum van de man zijn een van zijn erogene zones, maar worden toch vaak vergeten tijdens het sexspel. Zowel vrouwen en mannen denken daar niet een-twee-drie aan. De focus ligt toch vaak op andere erogene zones. Zonde! Het geheim is dus vooral… Vergeet ze niet.

Wist je trouwens dat ballen buiten het lichaam hangen om de spermakwaliteit te waarborgen? Het is daarbuiten kouder dan de lichaamstemperatuur en dat is net wat beter voor het zaad. Als het koud is trekken de ballen ook wat meer naar het lichaam toe. Bij opwinding hangen zij dus vaak wat lager.

Teabagging: 2 manieren

Teabagging kan op twee manieren worden ervaren:

Manier 1: hij heeft de controle en ‘dipt’ zijn scrotum in de mond van zijn partner. Dat kan lekker en geil aanvoelen, maar kan ook wederom een machtsgevoel opwekken in het hoofd wat voor extra seksuele opwinding zorgt. De makkelijkste positie is dat hij boven de mond hangt, staat of knielt. De ander kan liggen of zitten. Hij bepaalt de bewegingen en het tempo. Wel is het belangrijk dat je goed communiceert over hoe ver hij kan gaat.

Manier 2: de partner heeft de controle en de man geeft zich hieraan over. De ander zal evengoed wat door de knieën moeten om er goed voor te zitten en dan hem stevig met je armen klemmen, zodat hij voelt dat hij het niet voor het zeggen heeft. Je kunt zelf het tempo en de weg en bewegingen bepalen. De positie alleen al kan dus sexy voelen en opwinding bij beiden veroorzaken. Kijk daarbij af en toe naar zijn gezicht om je opgewonden partner (en zijn penis) te zien. Ook dit kan weer voor opwinding bij jezelf zorgen!

Zo stimuleer je zijn ballen

Er kan gekust, gelikt, gesabbeld, gezogen of aan getrokken worden. Het kan variëren van man tot man of hij van hard of zacht houdt. Of misschien besluit hij dat hij teabagging helemaal niks vindt. Vraag het dus vooral en geeft het als man aan. Je kunt langzaam beginnen en ook het gebied van de dijen en de bovenbenen meenemen. Start met een massage om de spanning op te bouwen en werk jezelf naar boven. Hij kan zijn penis wat omhoog bewegen zodat zijn testikels wat makkelijker bereikbaar zijn en wat meer omhoog worden getrokken. De een vindt het lekker als je het hele gebied onder handen (en mond) neemt. De ander vindt het fijn als de focus ligt op het gebied tussen de ballen of er omheen. Hij of jij kan hierbij hem aftrekken. Let op dat je zijn penis omhoog beweegt en niet naar beneden, zodat er niet te veel druk op de penis komt te staan. Dan zou deze scheurtjes kunnen krijgen of kunnen knakken.

Zorg dat je je handelingen blijft afwisselen. Stop af en toe om even te checken wat hij ervan vindt of om even te teasen. En vergeet ook je eigen pleasure niet.

Extra stimulans

Uiteraard kun je dat ook afwisselen met elkaar en af en toe stoppen om even te checken hoe het voelt of om gewoon even te pesten. En vergeet daarbij jezelf niet. Af en toe focus op de persoon van onder. Een stapje verder is om daarbij misschien tegelijkertijd jezelf te bevredigen met je eigen vingers! Vraagt wel om wat seksueel zelfvertrouwen en zelfkennis om daar ook tegelijk van te genieten. Deze erogene zone van de man nat maken met speeksel of glijmiddel kan nog een extra stimulatie geven. En achter het scrotum ligt voor een aantal mannen nog een andere schat op de schatkaart. Het perineum, en stukje achter de ballen richting de anus, ook zo een vergeten zone. Ook stimulatie van dit gebied kan opwindend zijn. En voor de mannen: zachte haar vrije, maar vooral hygiënische ballen zijn toch wel vaak het fijnst. Verzorg dit gebied dus net zo goed als je de rest ook doet.

Stel je VrijVraag aan Marjolein!

Meer over mannelijk genot:

Hoe gebruik je een cockring/penisring?

Onbesneden versus besneden penis: wie is gevoeliger?

Gouden tips voor de perfecte pijpbeurt

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy