By 

Wij testen de nieuwe ontharingstrend: de Bikini Trimmer


Summer is here! Ontharen wordt voor velen weer een wekelijkse of zelfs dagelijkse klus. Gelukkig zijn er meerdere wegen die leiden naar een gladde bikinilijn, maar de vraag is: welke past bij jouw wensen? In de ontharingsspecial test de redactie van LotteLust allerlei methodes om je te ontdoen van ongewenst lichaamshaar. Dit keer is de Gillette Venus Bikini Precision trimmer aan de beurt, dé nieuwe trend op ontharingsgebied. 

bikini-precision-trimmer

Hoe werkt de Bikini Precision trimmer?

De naam Gillette Venus Bikini Precision trimmer verklapt het al: het is gemaakt om de bikinilijn te scheren en trimmen. Het scheerapparaatje werkt op één (meegeleverd) AAA-batterij en is gelijk te gebruiken. Glad scheren doe je zonder het opzetstukje, trimmen doe je mét. Het smalle ontwerp en de hoek van 90 graden helpen om de rondingen van je intieme plekjes gemakkelijk te ontharen. In tegenstelling tot een scheermesje is de trimmer heel veilig in gebruik. Je kunt je vinger óp het blad leggen zonder dat je een snee krijgt.

Onze mening

Hannah (28) en Lotte (26) hebben de Bikini Precision Trimmer van Gillette Venus getest.

Wat is je eerste indruk?

L: “Supergoed! Mooie, frisse verpakking. De trimmer is lekker compact en zet je binnen twee tellen in elkaar. Ook heel fijn dat er een batterij bijgeleverd zit, je bent gelijk ready to go. Het etuitje dat er bij zit is ook een groot voordeel, zo kun je ‘m gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Daarnaast zit er een kopstukje om te trimmen bij, handig voor wie niet helemaal gekortwiekt wil zijn.”

H: “Mijn eerste indruk is erg goed. Het ziet er goed uit en vooral een stuk smaller en kleiner dan ik had verwacht. Daarnaast zit er een zakje bij wat praktisch opbergt. In dit zakje zit ook het batterijtje, direct klaar voor gebruik dus.”

bikini-precision-trimmer

Hoe ging het gebruik?

L: “Ik had nog nooit een trimmer gebruikt voor mijn bikinilijn, dus het was wel even gek om zo’n scheerapparaat in 90 graden op je meest intieme en gevoelige plek te zetten. Gelukkig wist ik wel dat je geen sneetjes kon krijgen en had ik volledig zicht op waar ik mee bezig was.”

H: “Heel gemakkelijk. Ik merkte dat ik wel even wat handigheid moest krijgen zodat alle haartjes goed mee gingen. Verder is het gewoon een kwestie van met de haarrichting mee gaan. Om te trimmen met het opzetstukje ga je tegen de richting in, maar voor mij was dat niet van toepassing.”

Hoe was het resultaat?

L: “Mijn bikinilijn was aan onderhoud toe en met de trimmer zag ik de haartjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. Door je huid strak te trekken en met de haarrichting mee te gaan, krijg je een aardig smooth resultaat. Alleen je bikinilijn bijwerken duurt maximaal vijf minuten. Zo gepiept dus! Handig voor op vakantie.”

H: “Prima, mijn huid voelde lekker zacht aan na gebruik. Wanneer je snel last hebt van ingegroeide haartjes lijkt me dit zeker de moeite waard om te proberen, omdat de trimmer de haartjes niet zó kort afscheert dat ze onder je huid verdwijnen.”

bikini-precision-trimmer

Zou je het aanraden?

L: “Voor een snelle en onverwachtse onderhoudsbeurt is de Venus Bikini Precision perfect. Plus, het is heel handig dat je er geen scheergel en water voor nodig hebt! Het compacte apparaat kan moeiteloos de hoekjes en rondingen van je schaamstreek bereiken en scheert daar nauwkeuriger dan een scheermesje. Natuurlijk is iedere manier van ontharen anders en gaat de een liever voor een (pijnlijke) waxbeurt voor een nóg gladder resultaat en geeft de ander voorkeur aan comfort. Tot slot is de prijs/kwaliteit geweldig, een goed resultaat voor een zacht prijsje.”

H: “Ja, want je kunt er veel kanten mee op. Met het opzetstukje kun je de boel bijhouden, zonder helemaal glad te gaan. En de bikinilijn kun je zonder opzetstukje helemaal glad houden. Voor veel vrouwen lijkt me dit een uitkomst! Daarnaast zou ik het aanraden als je snel last hebt van ingegroeide haren of een geïrriteerde huid. En in tegenstelling tot scheermesjes wordt de trimmer niet bot en gaat het dus veel langer mee.”

Voordelen op een rijtje:

  • Zowel glad als trimmen mogelijk
  • Pijnloos
  • Handzaam
  • Gemakkelijk en snel
  • Geen water en scheergel nodig
  • Compact
  • Mee te nemen in het vliegtuig
  • Hygiënisch
  • Gaat langer mee dan scheermesje
  • Goede prijs/kwaliteit

Eindcijfer: 8,5

Je koopt de Bikini Precision trimmer bij de Etos voor de adviesprijs van € 19,99.

Meer uit de ontharingsspecial:

Waxen: voordelen en onze ervaring

Zo voorkom je van die vervelende scheerbultjes

Sugaring: voordelen en onze ervaring

Beeld: Eigen beeld
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gillette Venus.
Lotte
About me

LotteLust is gemaakt voor vrouwen om over sexualiteit te leren, amuseren en fantaseren. Lotte maakt sex bespreekbaar en doet dit op een open, herkenbare, maar altijd classy manier.

YOU MIGHT ALSO LIKE

ladies night femme intim
Nooit meer scheerbultjes dankzij deze scheercrème
July 07, 2018
beenhaar mannen onderzoek
Wauw! Zoveel mannen vinden beenhaar bij vrouwen geen probleem
November 22, 2017
waxen
Waxen: voordelen en onze ervaring (+win)
October 31, 2017
Gentl-Woman
Zo verzorg je je schaamstreek
July 28, 2017
sugaring ervaringen
Sugaring: voordelen en onze ervaring (+winactie)
July 14, 2017
“Schaamhaar anno 2017 kan echt niet meer”: vrouwen en mannen geven hun mening
March 29, 2017
Zo voorkom je van die vervelende scheerbultjes
February 17, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *