6 x de meest romantische sexstandjes

door Julia

Natuurlijk sex komt vaak vanuit pure geilheid en het intense verlangen dat je naar elkaar hebt, maar soms is het ook heel fijn als het er wat liefdevoller aan toe gaat. Ik heb het over: het bedrijven van de liefde. Ja, ja. Dus ging ik op zoek naar de meest romantische sexstandjes, en daar kwam dit lijstje uit.

#1 Spoonen

Het kon ook niet anders dan dat dit standje op nummer 1 zou staan, spoonen oftewel lepeltje lepeltje liggen. Zonder twijfel is dit de meest intieme manier om het met elkaar te doen. Dichter naast elkaar kun je niet liggen, je kunt elkaar knuffelen en tegelijkertijd lekkere sex hebben. Win-win.

#2 Omhullen

Oh dit is een goeie. Deze gaat als volgt: je komt vanuit de missionaris positie omhoog, vouwt je benen om hem heen zodat je hem dichter naar je toe kan halen en vervolgens pak je elkaar stevig vast. Terwijl je dit doet, kun je elkaar zoenen of aankijken, het is maar net wat je prettig vindt.

#3 Van opzij

Dit is eigenlijk lepeltje lepeltje, maar dan met de gezichten naar elkaar toe. Heel intiem dus, want je ligt dicht tegen elkaar aan zodat je hem diep in zijn ogen aan kan kijken. Wil je er nog een schepje romantiek bovenop doen? Streel dan met je hand zijn gezicht, terwijl je hem aankijkt of geef kusjes op zijn hoofd.

#4 Doggy, maar dan anders

Veel mensen vinden het doggy standje lekker, maar het is natuurlijk niet heel intiem. Maar dat kan-ie zeker wel zijn! Hoe je dat doet? Nou zo: je gaat van doggy, dus op je knieën, naar plat op je buik op bed en je lover gaat bovenop je liggen. Open je benen iets, zodat hij makkelijk bij je naar binnen kan. Op deze manier lig je dicht tegen elkaar aan, letterlijk op elkaar, en kan hij bijvoorbeeld jouw handen vastpakken of  je nek zoenen. Oh en nog een tip: houdt je benen dicht tegen elkaar aan, zo voel je hem nog beter. Orgasme gegarandeerd ;)

#5 Op schoot

Hij zit op een stoel en jij gaat bij hem op schoot zitten, met je gezicht naar hem toe. Jij bepaalt het tempo, een beetje net als de cowgirl positie. Wissel af met tongzoenen en kijk elkaar diep in de ogen.

#6 Zeester

Dit standje heeft misschien niet zo’n goede reputatie, je hebt vast weleens gehoord: ‘Die lag er als een zeester bij’ als in dat iemand geen initiatief toont, maar dat is gewoon een verkeerde interpretatie ervan. De zeester positie is namelijk heel intiem! Als je hem goed uitvoert dan he. Dat doe je zo: jij gaat op je rug liggen met je armen en benen wijd uit elkaar, als een zeester dus, hij gaat bovenop je liggen in precies dezelfde positie. Zijn armen op jouw armen, en zijn benen op jouw benen. Dit voelt alsof elk stukje van jullie lijf elkaar aanraakt, romantischhh!

Ken jij nog meer intieme sexstandjes? Laat het me weten in de comments!
Bron: Self Magazine / Beeld: Pinterest

Meer over intieme sexstandjes:

– De favoriete standjes van mannen

– Hot: 6 orale sex posities

– Beste standjes volgens jouw sterrenbeeld

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy