7 scenario’s die jullie sexytime gruwelijk verpesten

door Femke

Een romantisch avondje op de bank. Filmpje aan, wijntje erbij, beetje knuffelen. Van het een komt het ander en voor je het weet zijn jullie verwikkeld in een opwindend voorspel. Maar dan: als puntje bij paaltje komt horen jullie door de dunne muurtjes van je huiskamer de buurvrouw koffie zetten en hard kakelend lachen. Weg boner & vaarwel sexytime! Zeven invloeden van buitenaf waardoor je potje sex verpest wordt…

Telefoonsex, maar dan anders…

Een telefoon die afgaat tijdens de sex: we hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Maar wat doe je dan? Uit een enquête onder een groep Britten, uitgevoerd door Vodafone UK, bleek dat één op de drie mensen hun telefoon opneemt in the heat of the moment! De verleiding tussen de lakens blijkt dus toch nog in 30 procent van de gevallen te verliezen. Mobiel uit dus!

De buis

Op nummer twee: de tv. Lig je lekker te rollebollen, knalt de schelle stem van Peter uit Family Guy ineens door de kamer. En als je lover dan ook nog moet lachen, of misschien juist boos wordt, is de sfeer er natuurlijk helemaal uit.

Gebonk van buitenaf

In een vrijstaand huis, buiten of op andere spannende plekken heb je dit probleem niet. Maar als je in een rijtjeshuis naast luidruchtige buren woont kan het wel eens voorkomen dat je elkaar hoort. Te harde muziek of geroezemoes is dan nog niet eens zo erg, maar een absolute cockblock is toch wel de buurman die de wc doortrekt of eens flink zijn neus snuit.

Thuis komen

Hetzelfde probleem heb je als je het besluit te doen in je ouderlijk huis. Het kan schattig zijn om op je eenpersoons bedje (dat stamt uit je puberperiode) even goed los te gaan. Maar wanneer je moeder dan nog even ‘welterusten’ roept, je vader je eigenlijk een aai over je bol wil geven en je vervolgens geen enkel geluidje mag maken, krijg je toch spijt.

Pottenkijkers!

Niks zo vervelend als bezig zijn en er dan achter komen dat je de gordijnen/luxaflex niet dicht hebt gedaan. Met je blote billen naar het raam moeten om alles dicht te doen is ook niet echt charming. En degene die het bed warm houdt vraagt zich waarschijnlijk al vrij snel af waar je blijft als je er te lang over doet. Weg sexy mood!

Ice, ice, baby

Kou is killing. Even van positie veranderen zit er niet in als je verwarming te laag staat. En als je dat dan toch ‘even snel’ probeert, heb je ook nog eens kans dat Mr. Little niet meer zo fier overeind staat als enkele seconden eerder. Daar tegenover staat dat warmte de opwinding ook nog eens extra bevordert. Niets zo opwindend als straaltjes zweet over zijn gespierde rug en jullie warme lijven die tegen elkaar liggen.

Booze cruise

Teveel alcohol is geen aanrader! Hoewel je van een paar wijntjes natuurlijk wel lekker loskomt, kan de opwinding na drankje nummer tien zomaar over zijn. draait hij je even lekker op je rug, besluit jij je ogen dicht te doen –heel even maar- en zak je ineens in een diepe coma. Óf zijn skills zijn twijfelachtig, óf je hebt gewoon echt te diep in het glaasje gekeken. Daarnaast wordt het bij hem moeilijker om een erectie te krijgen als hij veel heeft gedronken, en bij jou kan de intensiteit van je orgasme sterk verminderen. Je zou er bijna van aan de spa rood gaan.

Beeld: Tumblr

 

Tips voor betere sex:

– Hoeveel sex moet je hebben om gelukkig te zijn?

– Turn ons in bed volgens mannen

– 4 gekke hacks voor betere sexytime

 

Volg LotteLust op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+!

Dit vind je ook leuk

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy