Zo houd je het spannend: 5 tips voor sexy date night

door Lotte

Het is de levensloop van bijna elke relatie: in het prille begin kun je niet van elkaar afblijven, maar na enige tijd hakt de sleur er vanzelf in. 'Sex? Dat doen we morgen wel.' Het 'houden van' wordt meer en lichamelijke intimiteit wordt minder. Geen reden om een punt achter de relatie te zetten, maar sex blijft wel het smeermiddel van een goede relatie… nietwaar? Als je merkt dat sex onderaan jullie to do-list komt, is het hoog tijd om wat peper tussen de lakens te smeren. Met deze 5 tips zet je sex weer op de agenda.

Spannend cadeauset

Iedereen is dol op cadeautjes krijgen, toch? Met een presentje met een erotisch tintje maak je in één keer duidelijk waar jij op uit bent. Jouw lief voelt zich verwend en hopelijk krijg jij een bedankje in natura. Er bestaat allerlei sexy giftsets waar je uit kunt kiezen. Erotische shop EasyToys heeft voor ieder wat wils: van massage pakketten tot BDSM-starterkits.

Sexy ideeënbus

Vinden jullie het lastig om te praten over jullie verlangens en fantasieën? Maak dan een 18+-'ideeënbus'. Zet alle items van jullie sexbucketlist op een papiertje. Van een vluggertje op kantoor tot een erotische massage. Je mag het zelf zo gek bedenken. Spreek af hoe vaak jullie de bus erbij pakken. Het surprise effect en de nieuwsgierigheid maakt dit juist zo leuk. Wedden dat jullie opeens staan te popelen om elkaar te bespringen?

De wilde natuur in

Verandering van spijs doet eten, zegt men wel eens. Duiken jullie altijd letterlijk tussen de lakens? Verander eens van locatie: zet de bloemetjes buiten. Doe voor een snelle sexsessie in het bos, een weiland, de duinen, het strand of in de zee*. Het aspect dat je op heterdaad betrapt kan worden maakt dit juist zo spannend. Wil je het naar een hoger level tillen? Ga dan op stap met een vibrerende eitje of slipje met afstandsbediening. Jij draagt het eitje of het trillende slipje en je lover neemt de controle over de afstandsbediening. Let the games begin!

*Let wel op dat je je medemens niet lastigvalt en doe het niet in de buurt van kinderen.

Rollenspel

Iedereen heeft wel een seksuele fantasie waarbij je een rollenspel kunt gebruiken. Altijd wel eens sex willen hebben met een compleet vreemde, je baas, een docent of vul maar in? Of wil je eens gedomineerd worden of juist je partner domineren? Een rollenspel doet je fantasie op hol slaan en verlaagt de drempel, omdat je als 'iemand anders' speelt. Even vergeet je de alledaagse zorgen en eventueel irritaties.

Prikkelende vragen

Waar het vaak fout gaat bij stellen die niet meer sexen, is dat ze er ook niet meer over praten. Sex – of juist het gebrek eraan – wordt de olifant in de kamer. Je kunt elkaar geprikkeld houden door eens in de zoveel tijd . Je kunt de vragen natuurlijk zelf verzinnen, maar leuker en makkelijker is om een spel met erotische opdrachten aan te schaffen.

EasyToys heeft alles in huis voor spannende nachten: van lingerie tot vibrators en van massage-oliën tot pikante outfits. De shop heeft tienduizenden producten dus iedereen kan zijn slag slaan. Wel zo fijn: ze leveren discreet en binnen 1 werkdag.

Beeld: Pinterest

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy