Zo krijg je wat je wilt in bed

door Lotte

Helaas zijn de meeste mannen niet helderziend. Ook al denken wij vrouwen vaak dat ons gezicht boekdelen spreekt, het is echt niet altijd duidelijk voor je vriend wat je nu precies wilt en lekker vindt in bed.

Zwaarder ademen, een kreuntje hier en daar en de twee simpele woordjes “ga door” zijn niet altijd genoeg om je vriend nu juist daar te krijgen waar jij het liefst wil worden geraakt. Dus het komt weleens voor dat je sexsessie niet zo heet en stomend is als je zou willen. Ik zou niet zeggen een teleurstelling. Het feit dat je je kleren hebt uitgetrokken, betekent toch dat je de man in kwestie opwindend genoeg vindt en dat is een goed begin!

Gelukkig zijn er mogelijkheden om je sexsessie met je vriend te veranderen in een spetterend vuurwerk waarin jij volledig aan je trekken komt. Kortom waarin jij ook krijgt wat je wilt in bed!

Tijd voor the talk…

Dit is voor heel veel vrouwen heel moeilijk, maar uiteindelijk zal het voor iedereen de meest succesvolle manier zijn om te krijgen wat je wilt in bed. Open en eerlijke gesprekken over sex zijn de manier om er goed achter te komen wat hij lekker vindt, maar -in dit geval nog belangrijker – ook voor hem om erachter te komen wat jij lekker vindt.

Een goed gesprek over sex kan je wereld openen! Toegegeven… het scheelt als je niet verlegen bent en makkelijker praat over alles. Er is ook hoop voor de verlegen ladies onder ons! Je bent namelijk niet de enige. Je vriend vindt het vast ook spannend om open en eerlijk te zeggen wat hij wilt in bed. Dus waarom zou je elkaar niet een beetje helpen?

Er zijn talloze manieren om te zeggen wat je wilt,  maar je begint een gesprek over de sex tussen jou en je lover natuurlijk niet aan tafel bij je schoonouders. Dus kies het juiste moment en de juiste plek! Bij voorkeur in een veilige omgeving. Als jullie samen in bed liggen bijvoorbeeld. In het donker of met de lichten aan. Je hoeft elkaar niet aan te kijken, als dat het gemakkelijker maakt.

Hieronder een aantal tips over hoe je dit kunt doen.

1. Maak het concreet

De snelste manier om te krijgen wat je wilt in bed is zo duidelijk en concreet mogelijk zeggen wat je  lekker vindt. Vind jij het bijvoorbeeld niet lekker als je vriend als een wezenloos over je clitoris wrijft als je nog niet nat genoeg bent? Zeg het dan gewoon, zonder verwijten of beschuldigingen. Beter nog: maak het positief en zeg dat je het nóg lekkerder vindt als hij zijn vingers nat maakt of je vocht meeneemt als hij je aanraakt. Hetzelfde geldt voor de zoektocht naar jouw lekkerste plekje. Wees gewoon eerlijk en laat hem weten als hij er is. Laat het desnoods zien. Voor een man is een kreun meestal een aanmoediging dat hij iets lekker doet. Niet zozeer een aanwijzing dat-ie bijna op de goede plek zit! Dus doe jezelf een plezier en wees eerlijk.

2. Fantasie

Vind je tip 1 te spannend, houd het dan iets algemener. Iedere vrouw heeft fantasieën die haar prikkelen en opwinden. Jij vast ook. Je zou kunnen beginnen met het vertellen van deze fantasie. Begin simpel: “Weet je wat mij een keer lekker lijkt?”. En dan vertel je de fantasie. Grote kans dat vriendlief in directe staat van opwinding raakt enkel door jouw verhaal en dan kan je de situatie iets concreter maken. Je ligt ten slotte in bed dus waarom niet kijken of je samen de fantasie kan uitproberen? Vind je een fantasie vertellen nog iets te direct en spannend? Vertel dan dat je zo bijzonder gedroomd hebt en vertel dan je fantasie alsof je dat gedroomd hebt. Dan lijkt het niet per se dat je dat wilt, maar het zet je vriendje wel aan het denken…

3. Maak het visueel

Breekt het angstzweet je uit bij de gedachte dat je moet praten over wat je lekker vindt? Niet nodig! Gelukkig kan het zonder woorden ook heel goed vertellen. Dit kan met foto’s, boeken en films. Alles wat in de wereld van sex gebeurd, is al eens vastgelegd dus het is gewoon op zoek gaan naar het juiste verhaal, de juiste foto van een lekker standje of de juiste film waarin exact gebeurd wat je wilt dat er met jou gebeurd. Je hoeft het enkel te laten zien. Samen dit soort foto’s bekijken en alleen maar zeggen “dat lijkt me een keer lekker” kan al genoeg zijn om ervoor te zorgen dat je vriend dit de volgende keer ook bij je doet.

Geloof me: hij wil heel graag dat je in bed onwijs blij met hem bent, noem het een ego-dingetje!

Vergeet niet dat mannen ook verlegen kunnen zijn. Wie weet heeft hij zelf ook nog een aantal wensen waar je nooit aan hebt gedacht! Het kan jullie sexleven alleen maar spannender maken. En vergeet niet er zijn geen ‘rare verlangens alleen persoonlijke verlangens.

Hebben je hier ervaring mee? Ik zou het leuk vinden als je dit deelt en ik ben erg nieuwsgierig naar hoe je vriend reageerde! Reageer kan hieronder (anoniem).

 

Meer sextips:

Ademhalingstips voor een beter orgasme

5 verwenplekjes van de man die je aandacht verdienen

Het verrassende geheim voor goede sex

Dit is een gastblog door Veronica.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy