Zo zoek je de spanning op in deze donkere dagen

door Lotte

Korte, koude dagen én een pandemie? De winter van 2020/2021 belooft een historisch deprimerende en saaie tijd te worden. Normaal gesproken zou je op de kerstborrel met je leuke collega tussen de lakens duiken, romantisch schaatsen met je date of tongen op de dansvloer van een kroegje. Jep, bij veel singles (maar ook stellen) is het ook crisis tussen de lakens. Huidhonger was nog nooit zo groot, maar van het alternatief wandelen als datewordt ook (bijna?) niemand blij. Wat te doen om de spanning te verhogen: check deze tips.

1. Voel je weer sexy

In corona-tijd voelen we ons niet op ons allerbest. Dat is logisch en dat mág ook. Als je de spanning weer wilt opzoeken, dan is een pyjama misschien niet de beste outfit… Je hebt recht op je off days, maar blijf goed voor jezelf zorgen. Zoek naar manieren waarop je je weer sexy kan voelen. Grote of kleine gebaren dat je huid scrubben, ontharen en insmeren met de lekkerste body lotion. Een nieuw lingeriesetje met alles erop en eraan kopen voor jezelf doet ook wonderen!

2. Spannend daten

Is een corona-proof wandeling met een match helemaal niks voor jou? We begrijpen je. Het is gelijk erg serieus, je kunt niet makkelijk oogcontact maken en het is gewoon niet zo spannend. Wat wél heel spannend is, is daten via Novamora. De datingsite is speciaal voor iedereen die op zoek is naar een opwindende date, maar ook voor een serieuze relatie of vriendschap zit je hier goed.

Bij Novamora kun je je kosteloos inschrijven. Je profielnaam kies je zelf en je e-mailadres blijft geheim voor andere leden.

3. Fantasie verwezenlijken

Vanwege de corona-crisis is het leven nu misschien wat saaier – vooral in de winter – maar er blijft genoeg spannends te doen. En je hebt alle tijd van de wereld. Zo kun je een speciaal avondje plannen waarop je je fantasie uit laat komen. Altijd al eens een dom of sub willen zijn in bed? De lakens willen delen met een vrouw? Een verpleegster willen spelen? Of een trio willen doen met je partner en een lucky someone? Waarom niet? Je leeft maar één keer en als je het nu niet doet, wanneer wel? Maar ehm, hoe vind je nou die plus one voor je ménage à trois? Een goede vriend of vriendin kiezen is vragen om drama. Gelukkig kun je ook als stel je aanmelden bij Novamora. Hoe handig!

4. (Bijna) betrapt worden

Een vrijpartij met de gordijnen open, in de auto op een parkeerplaats of op de wc tijdens een mini-borrel. Sexen met een kans dat je betrapt gaat worden, laat de adrenaline door je lichaam gieren. Het is natuurlijk niet geheel zonder risico… maar dat maakt het juist megaspannend.

Heb jij nog goede tips om het spannend te houden? Deel het (anoniem) in een reactie!

Meer spannende tips:

Hoe houd ik het spannend in een lange relatie?

De 5 spannendste rollenspellen en hoe je ze doet?

Spannende vragen om te stellen tijdens je date

Dit artikel is in samenwerking met NovaMora tot stand gekomen.

Beeld

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy