By 

Sexy verhaal: Op date met een chef-kok


‘Nu gaan we de tomaten ontvellen.’ Hij droogt zijn handen af aan zijn schort. ‘We?’ Hij grinnikt.
‘Jazeker, wé. Dat was toch de hele bedoeling? Dat ik jou zou leren hoe je de lekkerste tomatensoep maakt?’ Ik slaak een diepe zucht en rol met mijn ogen. Toen ik op zijn profiel zag staan dat hij een kok was, was mijn openingszin snel bedacht. ‘Jij kunt mij vast wel leren hoe ik lekkere tomatensoep moet maken?’ Hij reageerde, en zei dat het hem wel leuk leek om me te leren koken.
Hij maakte dubbelzinnige grapjes over ‘veel proeven,’ en ‘met zijn handen,’ en ik denk dat ik teveel opging in wat ik zelf bedacht had dat hij ermee bedoelde, en vergat er rekening mee te houden dat hij misschien écht bedoelde dat hij me ging leren koken. Ik had beter moeten weten. Dat het niet meteen duidelijk is dat er ook vrouwen zijn die graag spijkers met koppen slaan. Dat er ook vrouwen zijn die tijdens een eerste date al het bed in duiken en dat niet alle vrouwen meteen op zoek zijn naar een relatie maar soms ook kunnen genieten van een One Night Stand. Maar dat dacht ik dus niet, en ik begon met mijn stomme kop over koken. Eten. Ik was het zelf schuld dat hij aan de deur stond met een bigshopper van Albert Heijn. ‘Ik wist niet wat je in huis hebt, dus heb ik alles meegenomen.’ Op dat moment kon ik er nog om lachen, maar toen hij de tas neerzette en daar behalve een groot, scherp en gevaarlijk uitziend mes ook een hele hoop verse groente uit kwam, begon ik het te snappen. Dat hij echt wilde koken. En dus zit ik hier. In de keuken, op een stoel terwijl hij aan het fornuis staat. Onze eerste date, en hij staat met een schort voor en een tomaat in zijn handen me vragend aan te kijken. Ik denk dat het de bedoeling is dat ik nu die tomaat vastpak en hem nadoe. Het is tijd door de zure appel heen te bijten en hem te vertellen dat hij me verkeerd heeft begrepen. Ik durf hem niet eens aan te kijken en kijk maar naar mijn ineengestrengelde vingers waarvan de knokkels een beetje wit zijn omdat ik zo hard erin knijp.
‘Je weet dat dat maar een hele slechte openingszin was, en dat ik eigenlijk helemaal niet op zoek ben naar kooklessen maar gewoon naar een leuke avond?’

 

‘Ik was al bang dat je me door zou laten gaan met die soep,’ lacht hij.

Hij staat met zijn rug naar me toe maar ik zie de subtiele verandering in zijn houding. Hij draait zich langzaam om en draait de knop van het fornuis om. De vlam verdwijnt.
‘Ik was al bang dat je me door zou laten gaan met die soep,’ lacht hij. Het kost hem maar drie stappen in de kleine keuken om bij me te komen en voor ik met mijn ogen kan knipperen trekt hij me overeind van de stoel tot we neus aan neus staan. En dan kust hij me. Met zijn tong likt hij zacht langs mijn lippen tot ik ze van elkaar doe en hij mijn mond in glijdt. Hij zoent heel rustig. Beheerst. Zijn lichaam drukt tegen het mijne aan, en zijn hand kamt door mijn haar, tot hij uiteindelijk in mijn nek blijft liggen. Hij trekt mijn hoofd dichter naar het zijne en ineens zijn we wild aan het zoenen en tilt hij me op terwijl hij worstelt met mijn broek. Ik sla mijn benen om hem heen. Hij zal me wel meenemen naar de slaapkamer, of op de bank leggen, en ik zal hem niet tegenhouden. Dan draait hij zich om en loopt terug naar het fornuis. Of beter gezegd, naar het enorme aanrecht. Daar laat hij me heel langzaam en voorzichtig zakken tot mijn billen de koude ondergrond raken en dan laat hij me los. Hij heeft me zo neergezet dat ik wijdbeens op het aanrecht zit en het koude staal ook tegen mijn lippen voel, die al een beetje vochtig zijn van zijn kus en de belofte van wat er nog komen gaat. Het is duidelijk dat hij zijn concentratie kwijt is als hij het ziet. ‘Koks moeten veel proeven,’ zegt hij met een serieuze blik, en komt langzaam dichterbij. Hij buigt zijn hoofd en legt zijn handen op mijn dijen. Hij geeft me alle tijd om te weigeren. Om hem weg te duwen of om mijn benen bij elkaar te doen. Ik doe het niet. Ik kijk gefascineerd naar zijn blonde hoofd tussen mijn benen en zijn blauwe ogen die ingespannen naar me kijken, op zoek naar een teken dat ik dit niet wil, of juist wel. Ik knik bijna onzichtbaar. Die hele tomatensoep kan me gestolen worden. De haartjes op zijn kin en wangen kriebelen aan de binnenkant van mijn dijbenen maar ook dat ben ik vergeten op het moment dat ik voel hoe zijn mond zich sluit over mijn clitoris en zachtjes begint te zuigen terwijl hij zijn tong rondjes laat draaien. Ik moet me stevig vastgrijpen aan de randen van het aanrecht want ik sta op het punt om een appelflauwte te krijgen en dan zul je net zien dat ik met mijn hoofd tegen het keukenkastje val en we de avond eindigen in het ziekenhuis. Terwijl hij bezig is laten zijn ogen de mijne geen moment los en telkens als ik ze even dichtdoe omdat het zo lekker is, stopt hij tot ik ze weer opendoe.

Hij pakt me in zijn armen en schopt als een holenmens de deur van mijn slaapkamer open.

‘Smaakt echt veel beter dan welke soep ook,’ mompelt hij, en hij maakt er smakgeluiden bij. Ik ben blij dat hier geen spiegel hangt want ik ben bang dat mijn hoofd inmiddels dezelfde kleur heeft als de tomaten aan de andere kant van het aanrecht. Hij drukt zijn lippen nog een keer stevig op me en laat dan los om zich terug te trekken. Er komen een paar smekende geluidjes over mijn lippen en vragend kijk ik hem aan. ‘Er zijn betere plekken waar we dit voort kunnen zetten, dan dit koude aanrecht. Ik zag een heerlijke bank in je woonkamer en je slaapt vast in een nog heerlijker bed. Alles beter dan die harde vloer.’ Schuldbewust kijk ik naar beneden. Ik was zo met mezelf bezig dat ik niet heb gezien of heb nagedacht over hoe het voor hem was. Met zijn knieën op die harde vloer. Ik laat mijn billen van het aanrecht -waar ik vanaf vandaag nooit meer iets aan kan doen zonder hieraan te denken- glijden en pak zijn hand. Hij laat zich gewillig meetronen naar mijn halletje terwijl ik mijn broek weer omhoog hijs. Veel stelt het hier niet voor, maar het is in elk geval schoon. ‘De linker deur gaat naar mijn slaapkamer. Daar staat een tweepersoons waterbed. De rechterdeur gaat naar de woonkamer. Daar staat een bank, maar ik bewaar er ook de alcohol, mocht je dorst hebben.’ Hij doet alsof hij nadenkt. Aan de grijns om zijn mooie lippen zie ik al wat hij gaat kiezen, maar hij kijkt uitgebreid naar allebei de deuren. ‘En alcohol in de slaapkamer is geen optie natuurlijk?’ En net als ik mijn mond open wil doen zwaait hij me met een enkele beweging van mijn voeten. Hij pakt me in zijn armen en schopt als een holenmens de deur van mijn slaapkamer open. Zachtjes legt hij me op mijn rug op het bed neer en begint zich uit te kleden.
Hij vraagt niet of ik dat wil, hij vraagt niet of dat goed is, hij doet het gewoon. En ik volg zijn voorbeeld. Behalve dan dat het bij hem heel sexy uitziet en dat ik als een rups die uit z’n cocon wil lig te wriemelen op bed om uit mijn kleren te komen. Normaal gesproken is een waterbed heerlijk, maar nu maakt het alleen dat ik er belachelijk bij lig. Het valt Mario niet eens op. Als hij al zijn kleren heeft uitgetrokken en ik nog steeds maar de helft, begint hij met een diepe zucht alles op te rapen en over de stoel in de hoek te hangen. Het is nog een gentleman ook. Dan draait hij zich om en grijpt mijn enkel vast, om daarna aan de broekspijpen mijn strakke broek van mijn benen te pellen. Hij likt over zijn lippen en knipoogt naar me. ‘Heb ik tenminste iets ontvelt vandaag.’ Dan laat hij zich naast me vallen. Hmmmm… Lekker!

 

Lees meer opwindende verhalen van Tamara

Tamara
About me

Ik ben Tamara, en ik schrijf al sinds mei 2016 verhalen voor deze site. Hopelijk geniet je ervan! XXXX Tammy

YOU MIGHT ALSO LIKE

oud en nieuw verhaal
Sexy verhaal: Het Oud & Nieuw-feest deel 2
January 01, 2019
oud en nieuw alicia
Sexy verhaal: Het Oud & Nieuw-feest deel 1
December 31, 2018
oud en nieuw sexy verhaal
Sexy verhaal: De klap op de vuurpijl
December 30, 2018
kerst-hitsig
Waarom je rondom Kerst extra hitsig bent
December 28, 2018
kerstborrel
Sexy verhaal: De kerstborrel
December 23, 2018
sexy verhaal
Sexy verhaal: Begluurd door de buurman
December 12, 2018
sexy verhaal
Sexy verhaal: Van het gala naar een privéfeestje
December 02, 2018
sexy verhaal
Sexy verhaal: Een vreemde in het café
November 28, 2018
sexy kantoor verhaal
Sexy verhaal: Een spannende eerste werkdag
November 14, 2018

3 Comments

Lys
Reply 28 november 2016

Eerst wijdbeens met de blote billen op het aanrecht en daarna nog/weer op bed uit de strakke broek wurmen? Wat een gedoe

Monique
Reply 6 december 2016

@Lys: ze hees haar broek weer omhoog toen ze naar de slaapkamer liepen. Vandaar. Mooi geschreven Tamara!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *