Dom Perignon, pizza en een warm bad

door Esther

Lees hier eerst deel 1, deel 2 en deel 3 van deze blog reeks

Als ik me heb omgekleed na mijn ordinaire Tinderdate, krijg ik een appje van David. “Je bent ook weer veel te lief hè.” Ik neem aan dat hij doelt op de fles Jägermeister en glimlach tevreden. “Ik ben zo bijna klaar, zie ik je in de kroeg?” typt hij. Ik antwoord dat ik bijna ready to go ben en hij me zo wel ziet verschijnen. Ik poets nog even snel mijn tanden en ga dan weer helemaal fris en fruitig de deur uit.

Ik loop de kroeg in en zie de mannen alweer staan in hun vaste hoekje. Met open armen loop ik op ze af en deel snel aan iedereen knuffels uit. Voor ik het weet, krijg ik een Gin ‘n Tonic in m’n klauwen geduwd. Als ik aan David probeer te vragen hoe zijn laatste avond was, krijg ik alleen maar te horen dat hij blij is dat hij eindelijk weggaat. “We zaten zo in de zeik dat ik je fles bijna gelijk wilde opentrekken.” zegt hij. Om zijn pijn te verzachten, bestel ik snel een rondje Jägerbombs voor de mannen en een shotje tequila voor mezelf. De sfeer zit er goed in, iedereen is lekker aan de zuip, de muziek is fouter dan fout en ik ben alweer bijna vergeten dat ik een paar uur eerder nog bij mijn Tinderdate op de hotelkamer lag. Traditiegetrouw bestellen de heren een fles Dom Perignon zoals ze voor elke speciale gelegenheid doen. David roept eerst nog dat hij er niks van moet weten maar staat uiteindelijk toch te glunderen als de fles met vuurwerk en al voor zijn neus gezet wordt.

“Trouwens,” zegt David ineens. “De afwasser gaf me die fles van jou terwijl we moeilijk druk waren. Ik werd natuurlijk gelijk chagrijnig en dacht van ja wat is dit nou weer. Pas toen hij vertelde dat het een cadeautje van de enige echte Es de Prinses was, heb ik ‘m uitgepakt.” “Ja ik wilde je niet storen tijdens werk.” antwoord ik. “Jij mag me altijd storen lieverd.” zegt hij en knipoogt naar me. “Maar de grap is, dat zodra de rest van de boys hoorde dat jij een cadeautje voor me was komen brengen, ze natuurlijk hebben gevraagd of ik je geneukt heb.” “En wat heb je geantwoord?” vraag ik nieuwsgierig. “Ik heb gewoon heel droog ‘ja’ gezegd en kei hard geroepen dat ik verder niet gestoord wilde worden tijdens werk.” Ik glimlach tevreden en knipoog op mijn beurt naar hem.

Tegen een uurtje of drie besluiten de jongens een pooltoernooi te beginnen. Gezien ik niet eens weet wat de regels zijn en sowieso een hekel aan spelletjes heb, sta ik rustig langs de zijlijn. Terwijl ik toekijk hoe er met stokken tegen ballen aan geramd wordt, komt één van de stamgasten tegen me praten. Wat hij doet zou ik niet weten, maar hij is in ieder geval heel regelmatig in onze kroeg te vinden. Ik heb wel eens vaker met hem staan kletsen. Het is geen onaardige jongen, je zou zelfs kunnen zeggen dat hij ook nog redelijk knap is maar op de een of andere manier heb ik het gevoel dat hij een klein beetje een weirdo is.

“Wat zie je er weer goed uit vanavond.” zegt hij terwijl hij me van top tot teen bekijkt. Ik bedank hem voor het compliment en vraag of hij een leuke avond heeft. “Ja joh, altijd gezellig hier toch.” antwoordt hij. Ondertussen zie ik dat David lichtelijk geërgerd opkijkt van de pooltafel. Als hij ziet dat de weirdo en ik een praatje maken, komt hij gelijk op ons afgelopen. “Hey gozer,” zegt hij op dreigende toon. “Als je nog één keer tegen mijn wijf praat, ben je dood.” Ik schrik even van deze agressieve uitspraak maar zie dan dat David begint te lachen. Als er ook bij de weirdo een lach op zijn gezicht verschijnt, haal ik opgelucht adem. Ondanks dat het een Davids dreigement een geintje was, loopt de stamgast wel gelijk bij ons weg.

“Hey schat,” zegt David vervolgens tegen mij “Volgens mij is het tijd om te gaan. Je bent de enige vrouw in de zaak en ik heb geen zin om al die mafketels bij je weg te moeten jagen.” Ik geniet er stiekem altijd wel van als mannen zich zo over me ontfermen dus geef ik hem snel een kusje op zijn wang. Hij geeft me mijn jas aan en we lopen samen de deur uit.

We hebben allebei onze fiets aan de andere kant van de Dam staan dus spreken we af dat hij de zijne pakt en dan naar mij komt zodat we samen richting mijn huisje kunnen fietsen. Als ik wegloop, merk ik ineens dat ik eigenlijk heel erg honger heb dus bestel ik snel een pizza via de app op mijn telefoon. Als David aangefietst komt, vraagt hij me of ik niet een keer op zijn elektrische fiets wil fietsen. Met mijn dronken kop lijkt dat me natuurlijk enig dus klautert hij met pijn en moeite op mijn mega hoge fiets en race ik weg op de elektrische fiets die zijn oma aan hem nagelaten heeft. Als blije kinderen slingeren we over de grachten richting mijn huis om wonder boven wonder ook nog heelhuids aan te komen.

Gezien ik de volgende dag mijn appartement uit moet, heb ik niks in huis behalve het flesje vodka dat ik die middag heb meegenomen uit de suite in het W hotel. Ik schenk een vodka in voor David en een glaasje water voor mezelf gezien pure vodka net even teveel van het goede voor me is op dit moment. Ik plof neer op de bank terwijl David een sigaretje rookt op mijn balkon. Ik glimlach tevreden als ik hem van top tot teen bekijk. Eigenlijk is hij zo niet mijn type, maar op de een of andere manier begint het erop te lijken dat deze teringlijer mijn hartje heeft gestolen.

Als David weer naast me zit, gaat ineens de bel. Geschrokken kijken we elkaar aan tot ik me bedenk dat ik net pizza heb besteld. “Pizza!” roep ik enthousiast. Ik doe de deur open en krijg een grote doos in mijn handen geduwd. David staart me aan met grote ogen. “Schat je moet echt uitkijken.” Ik kijk hem vragend aan. “Als je zo doorgaat, word ik nog verliefd op je.”

Als de pizza op is, loopt David naar de badkamer om te plassen. “Ah lieverd,” blert hij “Je bad ziet er wel heel chill uit…” Ik ben een echte bad liefhebber dus ik stel direct voor om samen lekker in een warm badje te gaan zitten. Als hij de badkamer uitkomt, draai ik de stop dicht en zet gelijk het water aan. We kletsen nog even op de bank, tot ik op spring om te checken of de badkamer nog niet ondergelopen is. Mijn timing is perfect. Het bad is bijna vol, de temperatuur is goddelijk en mijn Rituals spul heeft ervoor gezorgd dat er een dikke laag schuim op het water ligt. Ik kleed me uit en loop dan in mijn lingerie terug de woonkamer in.

David laat zijn ogen langs mijn lichaam gaan terwijl ik op hem af loop. “Kom je mee in bad?” vraag ik zachtjes. Hij springt gelijk op en volgt me richting ons heerlijke badje. Het voelt heel even ongemakkelijk om zo naakt tegenover elkaar te staan maar als we eenmaal in het water zitten, voel ik me direct relaxt. “Ik heb nog nooit met iemand in dit bad gezeten.” biecht ik op. “Goed dat je mij dan nog hebt weten te strikken op de laatste dag dat je dit huisie hebt, mop.” zegt David lachend. We kletsen een beetje terwijl we met het sop spelen en langzaamaan voel ik zijn handen steeds vaker en steeds net iets langer mijn benen aanraken. Ook ik kan het niet laten om David hier en daar een beetje te kriebelen. Ondanks dat we zo lekker knus in bad zitten, merk ik dat ik ook alweer niet kan wachten om zo lekker met David mijn bed in te duiken.

“Lieverd, ik ben wel weer uitgebadderd.” zegt hij na een tijdje. Voorzichtig sta ik op, stap het bad uit en wikkel een handdoek om me heen. Ik geef David een handdoek aan en vraag hem dan in mijn slaapkamer op me te wachten. Snel poets ik even m’n tanden, haal mijn make-up eraf en wachel dan richting mijn bedje.

Ik laat soepel mijn handdoek van me afglijden en kruip bij David in bed. Zachtjes zoen ik hem om vervolgens voorzichtig met mijn nagels over zijn arm te glijden. Hij pakt me stevig beet, legt me op mijn rug en kust mijn hele lichaam. Ik voel een rilling over mijn rug gaan als hij zijn tong plagend langs mijn clit laat gaan. Zachtjes kreun ik van genot als hij doorgaat. Ik kan me nauwelijks inhouden en hoor mijn eigen gekreun steeds luider worden. Als ik mijn hoogtepunt bereikt heb, komt hij omhoog en kust me. Ik glimlach verlegen maar voor ik het weet heeft David me alweer op mijn buik gedraaid. Stevig grijpt hij mijn armen vast en laat zijn harde lul bij me naar binnen glijden.

Elke keer weer verrast David me met de afwisseling tussen zijn lieve kant en zijn ruige randje. Ik hou ervan als die beestachtige geilheid bij hem naar boven komt. Het geeft me het gevoel dat ik onweerstaanbaar ben waar ik vervolgens weer bloedgeil van word. Ineens stopt hij met stoten en hoor ik hem iets zeggen. “Draai je om.” klinkt het dwingend. Ik ga snel weer op mijn rug liggen en kijk hem aan. Benieuwd wat hij nu weer met me van plan is, sabbel ik op mijn vinger terwijl ik mijn blik strak op hem gericht houd.

Aan mijn heupen trekt hij me naar zich toe, zet mijn benen rechtop de lucht in en neukt me direct weer diep terwijl hij mijn benen stevig blijft vasthouden. Ik kreun bij elke stoot en grijp mijn borsten vast. Hij versnelt en waarschuwt me dan dat hij gaat klaarkomen. Ik geniet nog even van de laatste secondes en kruip dan snel tegen hem aan als hij voldaan naast me neer ploft. “Wat heb jij toch een lekker kutje…” zegt hij en laat een diepe zucht ontsnappen. Vredig val ik in zijn armen in slaap om ‘s ochtends ongekend brak wakker te worden.

Meer sexy blogs van Esther:

Sexy stewardess spelen

Tinderdate met oud docent

Het vijfje van Leidse

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy