Sexy verhaal: Twee vreemden in het koffietentje… (+podcast)

door Jet

De koffie is nog heet als Patrick er een slok van probeert te nemen. Hij zet het terug op de tafel en pakt de krant op die op zijn tafel ligt. Straks zal het meer afgekoeld zijn. Hij bekijkt de eerste krantenkop als het belletje boven de deur afgaat. Er komt een prachtig meisje het café binnenlopen. Ze heeft een high-waisted broek aan die haar billen en heupen schitterend benadrukken. Balancerend van de ene voet op de ander probeert ze te beslissen welke koffie ze zal nemen. Vanachter zijn krant blijft hij haar gefascineerd begluren.

Wanneer zij haar koffie heeft besteld draait ze zich om en even kruisen hun blikken. Zij twijfelt even, maar loopt vervolgens naar hem toe. “Hey, mag ik hier zitten?”, vraagt zij hem voorzichtig. Geschrokken van het feit dat het prachtige meisje opeens voor hem staat, legt hij snel de krant neer.

“Ja, ja, tuurlijk, ga zitten…” Ietwat ongemakkelijk probeert hij niet te veel naar haar te kijken, terwijl hij voorzichtig zijn hete koffie drinkt. Als zij op haar telefoon kijkt en begint te typen, durft hij het aan haar goed te bekijken. Haar prachtige gezicht is rond van vorm en haar blonde haren vallen daar speels omheen. Ook heeft ze mooie volle lippen en een hele dunne hals. Wegdromend dwalen zijn ogen steeds meer naar beneden en blijven hangen ter hoogte van haar borsten. Opeens schrikt hij op uit zijn dagdroom en kijkt op naar haar gezicht. Met een scheef lachje kijkt ze hem aan en begint te lachen. Ze pakt een klein notitieboekje uit haar tas en begint erop te schrijven. Het blaadjes scheurt ze eruit en vouwt ze zorgvuldig twee keer met de punten naar elkaar. Ze kijkt hem strak aan terwijl ze met haar wijsvinger over de tafel buigt en het gevouwen briefje naar hem toeschuift. Zij pakt haar koffiebeker en staat op. Het laatste beetje koffie gooit ze weg. Snel loopt ze door naar buiten en opeens is ze net zo snel verdwenen als dat ze was verschenen. Voorzichtig vouwt hij het briefje open. Bel me ;) staat erop geschreven met eronder een mobiel telefoonnummer.

Als hij thuis is loopt-ie nerveus rondjes door zijn woonkamer. Nu bellen? Later bellen? Wat te doen… Hij besluit het nummer toch maar meteen te bellen en direct neemt ze op. “Met Sofie”, zegt haar zachte stem.

“Hey…” zegt hij nog steeds wat twijfelachtig. Hij legt uit dat hij de jongen van het café is en vraagt haar of ze zin heeft om wat leuks te gaan doen.

“Wat is je adres?” Vraagt zij hem. Vertwijfeld geeft hij haar zijn adres door. “Oké, dan zie ik je zo”, zegt ze vrolijk en hangt vervolgens direct op. Nog geen vijf minuten later wordt er aangebeld. Snel loopt Patrick naar beneden en doet de deur open. Daar staat zij voor hem. Ze heeft geen broek meer aan, want hij ziet haar blote benen onder haar lange jas vandaan komen.

“Hey…” begint hij nog voorzichtig, maar dan legt ze zijn handen op zijn borst en duwt hem naar binnen. Met haar voet duwt ze de deur dicht en begint hem te zoenen. Wat de fuck denkt-ie. Dit gaat snel. Hij stopt met zoenen en kijkt haar aan.

“Je mag me hebben”, zegt ze met een grijns en begint haar lange jas open te knopen. Hoe meer knoopjes zij losmaakt, hoe meer huid hij ziet. Dan beseft hij dat zij er niets onder aan heeft. Hij kan zich niet langer inhouden en begint haar te zoenen. Zijn handen laat-ie zachtjes langs haar hals glijden naar beneden. Dan komt hij aan bij haar prachtige borsten en zijn vingers laat hij zachtjes langs haar harde tepels glijden. Hij voelt hoe het bloed naar beneden stroomt…

“Kom…”, zegt hij terwijl hij haar hand pakt en haar mee naar boven begeleidt.

In zijn slaapkamer ontdoet hij haar van haar jas en neemt dan een stapje terug om haar naakte lichaam te aanschouwen. Na een aantal stille seconden, bedekt ze lichtelijk verlegen en ongemakkelijk haar borsten met haar handen. Hij loopt naar haar toe en haalt haar handen weg.

“Je bent zo prachtig”, fluistert hij in haar oor en begint haar te zoenen. Hij legt zijn handen op haar borsten en zoent haar nek, bijt zachtjes in haar oorlel en duwt haar langzaam richting het bed. Bij het bed legt hij haar voorzichtig neer en kruipt op haar. Haar huid voelt als fluweel aan zijn lippen en langzaam glijdt hij met zijn hand van haar nek, over haar borst, naar haar buik. Met zijn vingers streelt hij haar buik. Onverwachts duwt zij hem omver en klimt bovenop hem. Zij zoent hem in zijn nek en begint ondertussen zijn broek los te maken. Hij voelt haar zachte haar langs zijn gezicht en over zijn buik glijden als ze al zoenend naar beneden gaat. Ze trekt zijn broek uit en gaat met haar hand zachtjes over zijn onderbroek langs zijn harde lul vlak voordat zij zijn onderbroek uittrekt. Dan pakt zij zijn lul beet en begint hem zachtjes af te trekken terwijl zij zijn buik en dijbenen zoent. Met zijn handen gaat hij naar haar hoofd en haalt haar haren uit haar gezicht. Zij kijkt hem aan met haar ondeugende ogen. Wauw, ze is zo mooi, denkt hij terwijl hij kijkt dat ze steeds dichterbij zijn pik kust. Vanaf het moment dat hij haar in de koffiezaak zag had hij haar al zo graag gewild en nu zit ze hier gewoon voor hem met haar prachtige gezicht en prachtige lichaam. In gedachten verzonken komt hij opeens terug in realiteit als hij voelt hoe ze zachtjes met haar tong het topje van zijn pik begint te likken. Heel voorzichtig en langzaam blijft ze likken terwijl zij hem strak aan blijft kijken. Hij probeert haar aan te blijven kijken, maar het is zo’n geil uitzicht dat hij moet wegkijken. Met haar mond gaat ze over zijn pik en begint te bewegen, hij kan niet plaatsen wat ze precies doet, maar hij vindt het geweldig.

Als hij voelt dat hij bijna klaarkomt, pakt hij haar gezicht beet en brengt haar naar zich toe. Dit mag nog niet over zijn, hij wil in haar. Hij begint haar te zoenen, op haar mond, in haar nek, op haar borsten. Hij wil haar zo graag. Hij legt haar op haar rug en zoent haar buik, dijbenen, steeds verder naar beneden. Dan komt hij aan bij haar kutje. Hij kijkt haar aan en ze glimlacht naar hem.

“Lik me, Patrick”, fluistert ze zachtjes en met zijn vingers glijdt hij bij haar naar binnen. Ze begint hard te kreunen.

“Likken…” Probeert ze uit te brengen, terwijl hij nog een vinger bij haar naar binnen glijdt en steeds sneller haar G-spot masseert. Dan, terwijl zijn vingers nog in haar naar binnen en naar buiten glijden, begint hij aan haar clitje te likken en te zuigen. Ze kreunt hard van genot en zij zet de nagels van haar ene hand in zijn schouder en de ander in zijn vrije hand op haar heup. Kroelend ligt zij te genieten van wat hij met zijn vingers en tong doet wanneer hij voelt dat ze klaarkomt. Hij voelt haar van binnen samentrekken en hij voelt zijn vingers nog natter worden. Hij haalt ze uit haar vandaan en glijdt met zijn natte vingers over haar buik. Hijgend kijkt zij hem aan, hij komt om hoog en laat meteen zijn keiharde lul in haar glijden. Geschrokken kreunt ze hard en sluit dan haar ogen en geniet van zijn stijve die bij haar naar binnen en weer naar buiten beweegt. Hij trekt één van haar benen onder zich door zodat ze met twee benen bij elkaar op haar zij ligt en glijdt dan weer bij haar naar binnen. Ze kreunt het uit van genot, terwijl hij steeds harder in haar stoot. Met haar handen knijpt ze in de kussens en probeert ze haar hoofd in het kussen te verstoppen.

“Ik maak… zoveel geluid… sorry!” Brengt ze met moeite uit. Expres stoot hij harder waardoor ze zich niet stil kan houden. Hij gaat steeds sneller en harder tot hij voelt dat hij tot een hoogtepunt gaat komen.

“Ik ga komen, schatje”, zegt hij kreunend. Zij kijkt naar hem op, bijtend op haar lip.

“Alsjeblieft, kom in me”, zegt ze fluisterend en kreunend. Als hij dat hoort kan hij zich niet langer tegenhouden. Hard kreunend komt hij in haar klaar en ze voelt zijn lichaam ontspannen.

Hijgend laat hij zich naast haar neervallen en neemt haar in zijn armen. Ze begraaft haar gezicht in zijn nek en hij voelt haar warme adem. Met zijn vingers streelt hij haar rug tot ze allebei weer een beetje bijgekomen zijn. Dan staat ze op om een van haar slips te pakken uit de kledingkast en een van zijn grote shirts die zij graag draagt. Lachend kijkt ze hem aan.

“Het was zo lekker, lieverd.” Ze komt weer naast mij liggen.

Hij grijnst, “Hey ‘vreemdeling.’”, zegt hij met een knipoog, terwijl hij twee vingers in de lucht op en neer beweegt. “Wil je de volgende keer verkleed als loodgieter, daar ga ik altijd zo lekker op.”

1 reactie

Jolanda 11 februari 2017 - 16:18

Mooi vertelling ik kwam er op klaar

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy