Sexy verhaal: Zal ik helpen met afronden? (+podcast)

door Jet

Ik ruimde mijn bureau op om weg te gaan en liep naar boven om de laatste stukken in het archief op te ruimen. Ik ben alleen en daarom behoort sex helaas niet meer tot mijn dagelijkse bezigheden. Maar er zijn van die dagen dat ik mij geil voel, met een loom en prikkelend gevoel in mijn onderbuik. En vandaag was weer zo’n dag, als ik thuiskom eerst maar eens even lekker met ‘tarzan’ aan de slag om dat gevoel kwijt te raken.

“Anna, ik ga weg. Ben je klaar daarboven?” roept Rick, mijn knappe chef van 40+.

“Alleen klaarkomen is niet zo gemakkelijk!” roep ik terug.

“Ik wil je wel even helpen met afronden,” zegt Rick, terwijl hij de trap op loopt.

“Dat is goed, als je je handen maar thuis houdt.” Ik sta voorover gebogen en Rick loopt vlak achter mij langs. Ik duw mijn billen naar achter zodat ik hem raak en hij begint te struikelen. Ik voel mijn onderbuik fladderen als hij zich vastgrijpt aan mijn heupen.

“Sorry,” zegt hij maar hij laat mijn heupen niet direct los. Ik zeg niets en ga door met zoeken en beweeg mijn billen voorzichtig in zijn richting. Mijn kutje begint te gloeien en natter te worden.
Sex met Rick flitst door me heen, het is nu of nooit. Ik druk mijn billen tegen zijn kruis. Ik voel hoe Rick lichte en voorzichtige neukbewegingen maakt. Ik laat hem even begaan, voel ik al wat groeien bij hem! Ik ga recht op staan en keer mij om en zeg lachend: “Dit is een gewenste seksuele intimiteit”.

Ik leg mijn hand op zijn kruis, ik voel zijn half harde jongeheer en begint zacht te knijpen. “Hij is nog niet al te stijf”, stel ik vast. Rick zegt niets maar omarmt mij. Mijn zware tieten drukken tegen zijn borst. Ik wrijf wat heen en weer. Ik heb gevoelige tepels en zo stroomt de opwinding van mijn tepels naar mijn onderbuik en mijn kutje die steeds natter wordt. Rick laat zijn handen langs mijn rug glijden en begint mijn billen te masseren. Hij schuift mijn rok omhoog en drukt zijn vingers tussen mijn billen.

“Ja heerlijk, Rick.” Tussen mijn billen door streelt hij achterlangs mijn natte kutje. Hij doet mijn broekje opzij.

“Ik voel je natte lipjes,” fluistert Rick. Hij duwt een vinger in mijn kutje.

“Ja dat is lekker. O, wat fijn dat je dat doet, ik voelde me zo geil vandaag. Wil je me neuken?” zucht ik.
Inmiddels masseer ik zijn stevige billen. Ik sta tegen hem aan en voel zijn erectie groeien. We drukken onze onderlichamen stijf tegen elkaar. Ik voel zijn lul langzaam zwellen.

“Ik voel je,” fluister ik in zijn oor. We kussen elkaar hartstochtelijk, onze tongen zoeken elkaar. Tongzoenen met een man die vijftien jaar ouder is, wat een sexy fantasie! Ik voel zijn erectie en mijn kut wordt steeds natter. Ik voel mijn kleine schaamlippen zwellen en naar buiten komen. Ik wrijf mijn borsten tegen hem aan zodat het verlangende gevoel in mij kutje toe neemt. “Ik voel je stijve lul.” Ik laat mijn hand naar beneden gaan en haal zijn stijve pik te voorschijn, die geil naar buiten springt.

Ik omvat hem met beide handen. “Dat is lang geleden dat ik zo’n harde lul in mijn handen heb gehad. Wow, wat is hij gigantisch dik en lang. Ongelooflijk wat een heipaal.” Ik rol zijn voorhuid naar achter en kus en likt zijn eikel. Hmmm, héérlijk.’

Ik laat me door mijn knieën zakken en neem die geweldig eikel in mijn mond. Wat een kanjer, het kost moeite om hem te omvatten.

Rick kreunt hard, “Heerlijk als je me pijpt.” En even later neemt hij mijn gevoelige tieten in zijn handen. “Wat heb je lekkere grote en stevige tieten,” fluistert Rick in mijn oor, terwijl hij met zijn vinger langs de rondingen van mijn borsten streelt. Hij neemt een van de tieten in zijn hand en begin aan de tepel te zuigen.

Ik kreun en zucht, “O, wat heb ik dit gemist.”
Terwijl Rick mijn tieten zuigt masseer ik zijn stijve lul. Een ongelooflijke pik die ik nauwelijks met één hand kan omvatten. Ik voel zijn hand doorschuiven naar mijn kut.

“Wow, wat ben je heerlijk nat. Volgens mij ben jij toe aan een stevige beurt.” Plotseling begint Rick mijn clitje te masseren.

“Ja ja ja! Dat is fantastisch heerlijk, het is lang geleden dat ik dat heb gevoeld,” kreun ik. Ik draai mij om en leun achter over tegen hem aan. Ik voel zijn stijve lul omhoog glijden tussen mijn billen. Ik heb geen idee waar mijn broekje is gebleven. Hij slaat zijn armen om mij heen en bewerkt met beide handen mijn kut. Rick masseert mijn clitje en met zijn middelvinger van zijn andere hand gaat hij voorzichtig in en uit mijn kutje.

“Ja dat is lekker, sneller, sneller.”

Ik leun achterover tegen Rick aan, ik masseer mijn eigen tieten, terwijl hij mijn clit masseert. Ik druk mijn kont naar achteren en blijft kreunen en zuchten, oh en ah. Steeds harder in intenser. En dan zak ik met een lange diepe zucht achter over tegen Rick aan, ik voel dat mijn kut steeds natter worden.

“Kwam je al klaar?” fluisterde hij in mijn oor. “Ja, wat was dat heerlijk, ik weet niet wanneer ik voor de laatste keer zo hard klaarkwam. Ik heb hier zo lang naar verlangd. Hoe vond jij het?”

“Jij bent nu lekker klaar gekomen, maar ik zit nog met een kanjer van een erectie en een schot zaad dat nog een uitweg zoekt. Heb jij daar een oplossing voor?” Ik omarm hem weer en hij kust me in mijn nek.

Ik fluister in zijn oor, “Daar heb ik wel een lekker warm nat plekje voor”. Dan draai ik mij om met mijn billen naar hem toe. Ik buk voorover en keek uitdagend naar hem om.

“Komt er nog wat van.” Er brandt niet veel licht in het archief, maar Rick weet de weg snel genoeg te vinden. Hij bukt zich en laat zijn tong tussen mijn lippen door gaan.

“Wow, wat ben je lekker nat, heerlijk.” Hij gaat achter me staan, trekt mijn lippen wat uit elkaar en zet zijn dikke geile eikel tegen de opening van mijn kut aan. De sappen van mijn kutje maken zijn eikel nat en glad. Hij duwt zijn eikel tussen mijn lippen, ik voel alleen zijn eikel. Ik wil hem helemaal.

“Rick, kom in mij. Ik wil je zo graag voelen.” Hij duwt zijn paal langzaam bij mij naar binnen. Hij is ongelooflijk dik. Ik voel hoe ik helemaal gevuld word, ik lijk wel te exploderen van genot en geilheid en die dikke lul van hem. Ik voel me net een maagd door de geile pijn van zijn dikke lul. Maar ik ben nat, ik voel het vocht langs mijn dijen lopen. Hij duwt dat monster langzaam naar binnen. Hij masseert mijn clitje terwijl hij langzaam verder naar binnen dringt. Zalig. Hij trekt zich een beetje terug en duwt weer langzaam verder naar binnen, de pijn wordt genot, mijn kut wordt natter en het glijdt steeds lekkerder. “Ah, Rick, wat is dat lekker” zucht ik. Hij buigt voorover en begin mijn borsten te masseren. Ik blijf maar zuchten en hijgen, een totaal gevulde kut en een zalig geil gevoel in mijn borsten.

“Vind je het lekker?” vraagt hij.

“Ja, heerlijk. Ik heb tijden niet meer zo lekker geneukt.” Rick begin nu met volle kracht stoten. Zijn ballen kletsten tegen mijn lippen, hij masseert mijn tieten. Dat tintelt door tot in mijn kutje. “O, wat zalig. Ga door, Rick, ga door.” Ik duw mijn kont naar achteren om hem helemaal te voelen.

“Dieper! Stoot diep in mij, ik wil je helemaal in mij hebben. Neuk me diep.”
Hij trekt zich weer langzaam terug zodat alleen je eikel nog in mijn kut steekt en vervolgens komt hij weer heel langzaam naar binnen.

“Het lijkt alsof je lul bij iedere stoot dikker, groter en geiler wordt. Het is een zalig gevoel om zo langzaam geneukt te worden en dat je tegelijkertijd mijn tieten masseert en zacht kneedt.” Die heerlijke pijnstootjes maken me alleen maar geiler.

“Ik voel dat ik ga spuiten. Anna, ik kom klaar. Ik ga komen.”

Ik reageer niet maar zucht alleen maar, “Wat is dit héérlijk. O, ja ja ja!”, kreun ik. Hij legt zijn handen op mijn heupen en begint sneller te bewegen.

“Mijn lul staat op barsten,” zucht hij in mijn nek.

“Rick, ik ga komen. Ik ga komen. Spuit me vol, geef mij je zaad. Ja, ik kom, ik kom!”

‘Anna, ik kom. Ik spui-huit.’ Ik voel dat hij met een laatste felle stoot zijn dikke lul in mijn kut ramt, diep in mijn kut en voel hoe hij me vol spuit.

“Hmm”. Hij buigt voorover en masseert weer mijn borsten.

“Ja,” zucht ik diep. Ik voel hoe hij over mij heen valt en diep zucht van genot.

Hij trekt zijn nog stijve lul uit mijn kut. “Het is lang geleden dat ik zulke heftige sex heb gehad. Je moet een keer bij mij thuis komen, dan mag je me ouderwets neuken als ik op mijn rug lig. Dan kun je nóg dieper.” Ik geef hem een zoen op zijn nu half slappe lul.

“Afgesproken,” zegt hij, “je geeft maar een seintje als je het er aan toe hebt. Ik ben er altijd klaar voor.’

We maakten onze kleren weer in orde. “Heb je wat je zocht?” vraagt Rick ondeugend. Ik pak mijn papieren, “Ja mijn ‘map’ is gevuld met het juiste ‘stuk’…”

Dit vind je ook leuk

2 reacties

Avatar
Sasja 25 februari 2017 - 18:35

Wow best verhaal ooit

Beantwoord
Avatar
Jochem 6 april 2021 - 19:57

Zeker een vurig verhaal! Ik werd er spontaan geil van en voelde iets tussen mijn benen groeien…;-)

Beantwoord

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy