Sexy verhaal: Schilderklus with benefits

door Sem

‘Zit je zonder werk?’. Een privéberichtje via Facebook van een voor mij, alleen virtueel, bekende dame. We zijn al een tijdje “vrienden” en hebben ooit eens kort gechat. Ik antwoord bevestigend. ‘Geef me je telefoonnummer even, dan bel ik je. Ik heb misschien wel wat voor je’. Het betreft een schilderklus bij haar thuis. We bellen en spreken af dat ik langsga om de situatie te bekijken en de oppervlakte in te meten. Ik spit haar Facebook-account nog even grondig door, je weet tenslotte nooit. Ik check wat profielfoto’s. Lang, blond haar. “Heeft een relatie met”.

Ze gaat me voor de trap op en draait overdreven met haar lekkere kont.

Als ik de volgende dag bij haar binnenstap lijkt ze wat nerveus. Ze heeft waarschijnlijk net gedoucht, want haar lokken zijn nog nat. Ze draagt een leren broek waar haar mooie billen lekker in afsteken en een half open bloesje. Dubbel D. Ze ruikt heerlijk. Ik besluit meteen dat ze dat voor mij heeft gedaan. Onder het genot van een cappuccino praten we inleidend wat over onze chatgeschiedenis. ‘Zullen we even boven kijken?’ vraagt ze terwijl ze me doordringend aankijkt. Nét iets te lang voor een zakelijk onderonsje. Het gaat om de bovenverdieping. Ze gaat me voor de trap op en draait overdreven met haar lekkere kont. Alles moet wit geverfd worden in verband met de plannen voor verkoop van de woning. Telkens als ze voor me staat, schuif ik ongezien een stukje in haar richting. Als ze zich omdraait, staan we heel dicht bij elkaar. Ongemakkelijk, maar zeker opwindend. Ik voel dat zij hetzelfde zou willen als ik, maar we zwijgen er beiden over. Als ik de maten heb wisselen we nummers uit en neem ik afscheid. We kussen elkaar op de wang. Ik ruik nog eens goed en word warm van binnen. Zenuwachtig warm.

Die avond krijg ik haar niet meer uit mijn hoofd. Ik besluit haar een appje te sturen met een verzonnen vraag over de kleur van de verf. Ze antwoordt amicaal en geeft aan dat ze het gezellig vond. De appjes gaan nog even heen en weer en worden steeds spannender. Ik wil weten wat er echt in haar hoofd speelt en gooi het er uit. ‘Als je de volgende keer maar niet zo met je kont draait als je voor me loopt’. Het blijft even stil. Als ze ‘aan het typen…’ is heb ik het bijna niet meer. Het duurt lang wat betekenen kan dat ze zorgvuldig wil antwoorden. ‘Vind je dat vervelend? Ik zal het niet meer doen, sorry’. Drie dagen later sta ik voor haar deur. Ik sjouw mijn spullen naar boven en net als ik wil beginnen staat ze ineens achter me. Ze heeft een strakke sportbroek aan met een hemdje erboven. Haar in een staart. ‘Ik ga even een uurtje sporten. Je vindt het wel he’’.

Ik moet haar voelen. Hoe dan ook.

Hakkelend wens ik haar veel plezier en trek een blik verf open. Ik wil helemaal niet schilderen. Ik wil haar. Ik wil haar voelen. Mijn neus in haar hals, mijn handen op haar heerlijke billen. Ongeconcentreerd zet ik een deur in de grondverf en voor ik er erg in heb hoor ik haar weer binnenkomen. Bezweet komt ze boven. ‘Ik ga even douchen, hoor. Doen we straks wel een boterhammetje’. De douche is op de overloop waar ik aan het werk ben. Ik hoor de waterstralen heel duidelijk vanuit de kamer ernaast. Als ik zachtjes de gang inloop zie ik dat ze de deur op een kier heeft gelaten. Expres? Eerst loop ik snel langs de deur en kijk uit mijn ooghoeken. Ze staat met haar gezicht naar de muur met het gordijn helemaal open. Dit kan geen toeval meer zijn. Ik stap terug en blijf even kijken. Ik voel mijn lul hard worden en weet me geen raad meer. Ik moet haar voelen. Hoe dan ook. Ineens draait ze om en ziet me verschrikt wegschieten. ‘Heb ik de deur opengelaten?, hoor ik haar zeggen en ik loop terug. Ik kijk naar binnen en ze staat naakt voor me, handdoek in haar hand. ‘Droog je mijn rug even dan? Je bent er nu toch’. Met een luid bonkend hart stap ik de mistige ruimte in en pak haar handdoek aan. Ze draait haar rug naar me toe en ik wrijf zacht. Als haar rug droog is zak ik naar die heerlijke billen. Eerst de buitenkant en dan langzaam naar binnen. Ik trek haar billen een beetje uit elkaar en ga met de handdoek door haar bilnaad. Ze trilt en gaat wat wijder staan. Een teken. Ik pak het puntje van de handdoek en wrijf heel zacht over haar schaamlippen. Ze kreunt licht. Ik laat de handdoek vallen en ga tegen haar aan staan. Ze voelt mijn harde lul tegen haar billen. ‘Ben je geil?’, vraagt ze ondeugend. ‘Wat denk je?’, brabbel ik en ik kan bijna niet meer denken. Ze doet een arm naar achteren en wringt hem tussen ons in. Ze pakt mijn lul in mijn broek vast en knijpt zacht. ‘Hij is hard’, zegt ze met een geile stem. Ik pak haar mooie volle borsten vast en ga met mijn vingers over haar keiharde tepels. Ze kreunt weer en heeft duidelijk al een tijdje geen sex gehad. Geen goede in ieder geval. Met een hand op haar borst ga ik met de andere naar beneden en leg hem op haar kaalgeschoren kutje. Met wijs en ringvinger duw ik haar schaamlippen open en steek mijn middelvinger een beetje naar binnen. Ze is drijfnat. Ik kriebel haar dik geworden clit en lik haar oor. Ze draait haar hoofd en steekt haar tong diep in mijn mond. Geil.

Als ik naakt ben gaat ze helemaal los.

Ineens pakt ze me vast en trekt me naar haar slaapkamer. Ze duwt me op bed en ik laat me achterover vallen. Terwijl ze me uitkleedt raakt ze telkens even mijn lul aan. Opgewonden blijven kost geen moeite. Als ik naakt ben gaat ze helemaal los. Met mijn lul diep in haar hete mond kijkt ze me aan. Likt mijn ballen en de lengte naar mijn vuurrode eikel. Ik mag niks doen. Ze komt naar voren en terwijl ze haar mond op de mijne zet, laat ze haar warme natte kutje over mijn lul zakken. Ik ben zo geil dat ik voel dat het niet lang gaat duren. ‘Geeft niet, kom maar lekker’, zegt ze lief en ik trap bijna het voeteneinde uit het ledikant. Het kraakt en ik gil.

De klus duurde twee weken, maar het is wel de mooiste ooit…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy