Sexy verhaal: Verlekkerd aan de duistere nacht

door Kim

“Ik ga naar een plek ver van hier, slechts voor een nacht”, zei ze met sterren in haar ogen. De fonkeling van de nacht verzonk in haar lach, de geur van de maan verstrengeld in haar haren. “Een plek waar dromen tot leven komen en het leven om ons heen danst als mysterieus gefluister verankert onder de lok van de sterrenhemel.
”

Hij keek haar recht in haar ogen aan, onbewust van de grip die zij over hem had. Hij liet zich meeslepen in het moment en hunkerde naar een ticket richting de plek ver van hier waar ze zo betoverend over sprak. “Is er plek voor twee?”, vroeg hij voorzichtig.
 Haar mondhoeken reikten omhoog en met een bevestigende glimlach vertelde ze hem dat ze überhaupt niet van plan was om alleen te gaan. “Een plek als deze verliest zijn magie als het niet gedeeld kan worden.”

De oude houten deur van de bar waar ze zich bevonden kraakte. Geschrokken keken ze beiden om. Angst en opwinding rolden met dezelfde beweging over hun met kippenvel versierde huid. Zij greep zijn hand stevig beet, haar vingers gedeeltelijk verstrengeld tussen de zijne.

“Spookt het hier?’, vroeg hij. “Alleen de geest van kansen gemist dwaalt door deze hallen”, antwoordde ze. Hij lachte. En terwijl hij lachte voelde hij de betovering die in de lucht hing zwaarder en zwaarder worden, tot het punt waarop het als een mantel om hem heen hing. Ze stapten naar buiten en lieten het gezelschap voor wat het was. Er was geen reden meer om te blijven. Het universum stuurde hen een andere richting op.

Beide tickets werden gestempeld. De rit kwam op gang. De rit naar een plek ver van waar ze waren. Fysiek en mentaal.

Muziek knalde door de speakers en deed met nostalgische weemoed het duister van de nacht zingen. Maar niet voor haar, niet voor hem, niet zolang ze samen waren. Te midden van alle mensen straalden twee fonkelende sterren als chemische formules in vuur en vlam. Onnatuurlijk om te zien, maar nog nooit eerder zo puur.

“Ik houd van je”, sprak hij vol vertrouwen. Haar ogen knipperden en keken richting de met bier besmeurde vloer. Hij trok haar tegen hem aan en zoende zonder pardon haar nek. Niet haar wang, niet haar lippen, maar meteen haar nek. Want vuur zoekt vuur om feller te kunnen branden.

 “Dit is niet dé plek, dit is niet ver weg genoeg”, fluisterde ze in zijn oor. Hij keek haar diep in haar ogen aan en bevestigde met een zoen dat het tijd was om te gaan.

Op de weg naar daar waar niemand anders zou bestaan dan deze twee verliefde dromers kwamen zij langs menig ziel verloren. Mensen gekleed in kostuums refererend naar wezens van de nacht. Een rottende zombie gromde het uit. Een verleidelijke vampier siste melodieus. Het was tenslotte Halloween. Een andere wereld binnen de realiteit.

En voor één nacht was die wereld magisch. Maar niet magisch genoeg. Die wereld was namelijk van iedereen, voor iedereen om te delen. En wat zij nodig hadden, wat zij wilden, was een geheim gemaakt voor twee.

De deur zwaaide open door de ijzige kou. Maar nog altijd was de geur van de maan verstrengeld in haar haren het enige wat hij rook. Nog altijd waren de sterren in haar ogen zijn bron van warmte, in zijn borstkas zowel als andere delen van zijn lichaam.

“Ik wil samen douchen”, zei hij tussen de kusjes die hij op haar wang liet landen door. “Ja, graag, dat lijkt me heerlijk”, zei ze met een verlegen lach.

Hij ontdeed zich van zijn met bloed besmeurde verbanden. Zijn hoofd, zijn polsen, alles kon weer ademen. Maar nog steeds was hij in ademnood. Het rood rondom zijn ogen was als blosjes op zijn wangen. Alleen deze blosjes spraken niet van onschuld, nee. Deze blosjes spraken van de lok van de sterrenhemel. De lok van de duistere nacht.

Zij gooide haar witte duivelhoorns op de vloer en liet de rest van haar kostuum rond haar enkels zakken. Hand in hand stapten ze onder de warme druppels die op hypnotiserende wijze op de tegels kletterden.

Hun naakte lichamen stevig tegen elkaar aangedrukt, armen om elkaar heen geslagen, veroorzaakten het koken van bloed wat met hoge snelheid door hun aderen heen schoot. Hitte, stoom, maar tegelijkertijd kippenvel en rillingen… wat was dit voor hekserij?

Dit was dé plek, slechts voor één nacht.

Hij beet op haar lip en greep haar haren beet. Zij liet haar vingers in zijn vlees zinken en genoot van de rondingen van zijn ferme billen. Zijn tanden gleden op plagende wijze langs de huid van haar tere nek. Hij beet. Hard. Hij beet vol overtuiging. Zijn beet bracht haar gedachten naar een hoger niveau. Naar een wereld alleen van hen.

Een uur vloog voorbij…

“Nu is de tijd om te genieten. Om onze dromen tot leven te laten komen. Om het leven om ons heen te laten dansen als mysterieus gefluister. Nu is het de tijd om elkaar te vullen met magie.”

Hij keek haar aan terwijl ze deze woorden sprak. Zijn hart brak. Niet omdat ze geen gelijk had, niet omdat wat ze zei niet heerlijk in de oren klonk. Maar omdat hij wist dat dit voor slechts één nacht was.

Onder de warme dekens greep hij haar beet. Hij sloeg zijn armen om haar lijf heen. Zij duwde zichzelf stevig tegen hem aan en kuste de hand die over haar mond heen lag. Hij duwde zijn beladen bliksemschicht diep naar binnen en gaf haar de sterren, de maan, dromen en realiteit. Hij gaf haar een stukje van zichzelf. Een stukje wat na die nacht voor altijd in haar verankert ligt.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes

 

Beeld: Tumblr 

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy