Sexy verhaal: Zomerse hitte

door Kim

Heel wat zomers geleden belde ik bij E. aan. Ik was al vaker bij hem thuis geweest, maar nooit met de intentie die ik die avond in mijn brein had bekokstoofd. We waren al jaren vrienden, maar beiden nooit tegelijk single. Dus het idee meer achter onze chemie te zoeken had ik na onze eerste ontmoeting op een laag pitje gezet.

Vrolijk deed hij de deur open. Ik liep de trap op en werd verwelkomd met een stevige knuffel. Dat was typisch E., altijd in een goede stemming en uiterst charmant. Als ik met hem was had ik het gevoel de meest belangrijke persoon op de wereld te zijn. Zijn volledige aandacht was wat hij zonder te twijfelen mijn kant op gooide.

In de keuken stonden flesjes Desperados klaar – mijn favoriete drankje –, met daarnaast een snijplank vol citroenschijfjes. Het feest kon beginnen. “Zullen we op het dak gaan zitten?”, vroeg hij met een stralende glimlach. De zon scheen, het was benauwd warm buiten en het uitzicht vanaf zijn slaapkamerraam schreeuwde om aandacht, dus die beslissing was snel gemaakt.

In gedachten had ik al tientallen keren de kleren van zijn lijf gescheurd.

Uren vlogen voorbij, daar op dat dak. De zon ging langzaam onder en hetgeen wat overbleef was een vage oranje gloed verzonken in de flikkering van een spectrum aan sterrenlicht. We zaten met opgetrokken benen naast elkaar. Hij leunde tegen me aan en sloeg zijn arm om me heen. “Je bent speciaal, dat mag je nooit vergeten”. Zijn intenties waren puur en ik wist dat hij meende wat hij zei. Het was echter niet nodig om me over te halen, want in gedachten had ik al tientallen keren de kleren van zijn lijf gescheurd, maar zijn lieve woorden voerden  de seksuele spanning des te meer op.

Alle biertjes waren op dus we besloten om naar binnen te gaan. Hij stond in de slaapkamer, stak zijn hand uit en tilde me voorzichtig door het raamkozijn heen. Maar in plaats van me neer te zetten greep hij me stevig beet en liet hij zichzelf achterover vallen. We vielen giechelend op zijn bed. Ik lag bovenop hem en voelde zijn gespierde, grote lichaam tegen mijn verhitte huid aan drukken. Ik had lang genoeg gewacht. Nu was het mijn beurt, letterlijk en figuurlijk. “Just fucking kiss me, bro…”, zei ik op lachende wijze.

Hij gooide me op bed en klom over me heen. Vol passie zoenden we elkaar. De smaak van bier en tequila mengde goed met de smaak van verleiding. De vonken sprongen van ons af. Jaren aan opgekropte spanning barstte los en ontvlamde een brand heter dan de nasleep van die warme zomerdag. Ik trok zijn T-shirt over zijn hoofd en aanschouwde zijn gespierde borstkas en sixpack. Op zijn armen tatoeages in een stijl waar ik zelf ook niet vies van was. Damn, wat was hij geil. Maar ik kon het niet bij kijken laten, ik moest hem voelen, proeven, ervaren. Ik moest hem hebben. En hij mij eveneens. Hij graaide als een wild beest naar de kledingstukken die er beter uit zouden zien als een hoopje op de vloer dan netjes vallend om mijn lichaam. In slechts een kanten lingerie-setje zat ik op mijn knieën voor de spiegel die aan zijn muur hing. Hij zat achter me en drukte zijn zaakje stevig tegen mijn billen aan. Zijn handen verkenden mijn nek, borsten en buik en zijn ogen waren stak gericht op het aanzicht van ons beiden. “Weet je zeker dat je dit wilt?”, vroeg hij semi-beleefd. Ik lachte, want ook dit was typisch E. In het wildst der momenten nog steeds attent, een echte heer. “Fuck yeah! Trek me uit elkaar!”, schreeuwde ik van de daken.

Een man zo fit als hij is tot heel wat trucjes in staat. Het was heerlijk hoe hij mij zonder enige moeite in zijn armen kon nemen, door de kamer heen kon slingeren en boven zijn hoofd kon tillen. Ik was een lappenpop in zijn gespierde grip.

Hij stond naast het bed. Hij greep me bij mijn enkels en hees me ondersteboven de lucht in. Ik wist dat ik veilig hing, maar voor de zekerheid plaatste ik mijn handen ferm op zijn billen… zijn welgevormde, strakke billen. Ik hing op perfecte hoogte en keek hem recht in zijn jongeheer. Het speeksel stond onmiddellijk aan mijn lippen. Hij begroef zijn hoofd tussen mijn benen en een staande 69 was geboren. Zijn tong maakte bewegingen die ik zelfs met een uitgestippelde wegenkaart niet volgen kon. Mijn benen begonnen te trillen en net voordat ik klaar wilde komen, gooide hij me terug op bed.

Ik voelde elk haartje op mijn lichaam overeind staan en kreunde het uit.

Hij kwam achter me zitten en liet zichzelf naar binnen glijden. Oef, hij was keihard. En groot. Alles aan hem was groot. We keken elkaar aan in de weerspiegeling van de spiegel. Beiden met een intensiteit in onze ogen die duidelijk sprak van volledige overgave. We waren gevangen in het moment, ondergedompeld in de sensualiteit die samen met de zweetdruppels tussen de lakens gevangen raakte. Hij stootte hard. Ik voelde hem diep. Ik voelde elk haartje op mijn lichaam overeind staan en kreunde het uit. Zijn armen stevig om me heen gewikkeld hielden me overeind op m’n knieën. Met elke stoot verliet een diepe zucht mijn lippen. Met elke stoot hijgde hij in mijn oor. Dit was porno. Puur en bloedgeil. Weldadig, spartaans en sexy.

We stoomden door tot de laatste druppel energie gemolken was. We wilden allebei meer en meer en meer totdat er niets meer van ons over bleef. Uitgeput en content vielen we neer op bed. “Blijf je slapen?”, vroeg hij met een lach op zijn gezicht. Nog voordat ik kon antwoorden trok hij me tegen zijn borstkas aan en sloeg hij zijn armen om me heen. In de warmte van zijn omhelzing viel ik onschuldig in slaap.

De volgende ochtend werden we gewekt door zingende vogels en het opkomen van de zon. Zijn slaapkamerraam stond open en er blies een warm briesje langs mijn naakte lijf. Hij zoende me, wiegelde zijn ‘ochtend surprise’ tegen me aan en zocht bevestiging in mijn glimlach. We gingen voor ronde twee. Dit keer slow en steady, zoals een perfecte zondagochtend is bedoeld.

Naderhand sprong ik onder de douche om het zweet, speeksel en andere lichaamssappen van me af te spoelen. Toen ik beneden kwam stond er een royaal bord met pannenkoeken en vers fruit op me te wachten. Jeetje… wat een verwennerij, dacht ik nog. Maar ik had het kunnen weten, want ook dat was typisch E.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy