Sexy verhaal: Niet alleen rode oortjes…

door Kim

Het was zeldzaam om zoveel tijd met hem door te kunnen brengen. Daarom namen we het er uitermate van, zoals alleen wij dat konden. Mijn vrienden vonden ons maar een beetje apart… maar daar kickte ik stiekem onwijs op. Dat maakte onze lustvolle praktijken nog stouter, nog viezer, nog magischer.

De camera stond op ons gericht. Het moment was daar waarop we dan eindelijk eens op zouden nemen hoe we als beesten tekeergingen. Beiden onwijs nieuwsgierig naar of we er daadwerkelijk net zo opwindend uit zagen tijdens onze met kink gevulde sessies als we ons voelden.

Ik zat op handen en knieën, gehuld in een pikant pakje. Mijn billen pronkten onder mijn kanten jurkje vandaan en nodigden hem uit om eens goed los te gaan. Met vlakke hand sloeg hij krachtig een eindeloze lading geilheid mijn lichaam in. Al mijn zintuigen stonden op scherp… al mijn zenuwen waren geprikkeld. Hij wisselde van pijn naar plezier en weer terug. Na elke klap likte hij over mijn brandende vlees. Kusjes volgden, op mijn billen. Een natte tong, tussen mijn billen. Ik kreeg er geen genoeg van.

“Ben je opgewarmd, sletje?”, vroeg hij fluisterend in mijn oor. Hij trok mijn hoofd omhoog met zijn hand verstrengeld in mijn wilde manen. “Ik versta je niet.” Met grote puppy-ogen keek ik hem onschuldig aan en antwoordde: “Ja, baby. Doe met me wat je wilt.”

Zijn luidruchtige voetstappen klonken door de kamer als de zweepslagen waarvan ik wist dat ze zouden volgen. Hij liep heen, naar de schatkist vol stoute speeltjes, en toen terug, naar mijn smekende billen. Het leer van de zweep suisde door de lucht. Dat geluid… o, o, o, dat geluid. Het doet een verlangen naar verlossing in me branden waar ik voor leef. Dat geluid is bijna net zo lekker als de verlossing zelf.

“Ik wil dat je met me mee telt. Als je een slag mist, begin ik opnieuw. Vijftig slagen totaal. Heb je dat begrepen?”, hoorde ik hem stug zeggen. Ik knikte, angstig en opgetogen tegelijk.

1…

2…

3…

Mijn lichaam stond in vuur en vlam. Mijn huid begon steeds meer te gloeien met elke slag die landde. Ik kreunde de getallen zo luid als dat ik kon, met moeite. Het kostte me alle focus die ik over had om hem te gehoorzamen. Maar het gevoel van het leer op mijn huid eiste mijn aandacht, het was moeilijk om ook maar ergens anders mee bezig te zijn. Maar ik wilde hem niet teleurstellen. Ik wilde hem trots maken, zodat ik naderhand zijn prinsesje kon zijn. Ik wilde de pijn voelen, de verlossing ervaren, om vervolgens opgevangen te worden. Om te ontladen in zijn sterke armen.

24…

25…

26…

Op de helft, maar nog lang geen genoeg gehad. Hoe intenser het rood op mijn billen werd, hoe meer pijn ik wenste. Hoe meer ik naar meer verlangde.

37…

38…

39…

Het tellen liet op zich wachten, de woorden die ik probeerde te spreken kwamen er niet meer op soepele wijze uit. Mijn hoofd was namelijk in de wolken. Ergens zwevend tussen zonnestralen en maanlicht. Gevangen in een dimensie zo magisch dat ik niets anders kon dan mompelend meetellen met de man die mijn genot in zijn handen liet rusten.

50…

Met die laatste slag viel ook mijn laatste kreun, als een kwijldruppel hangend aan mijn onderlip, naar de lakens onder mijn knieën toe getrokken door de zwaartekracht. Mijn armen en benen knikten, mijn lichaam viel neer. Mijn billen waren bloedrood. Alles was gevoelig, zowel fysiek als mentaal.

Hij kwam naast me zitten en sloeg zijn armen om mijn fragiele lijf heen. Zonder pardon trok hij me op zijn schoot. Overkoepelend nam hij me tot zich. Ik lag geborgen in de grip van mijn meester. Veilig en tevreden, nog een beetje in de war, maar boven alles… euforisch.

Zijn hand gleed over mijn wang. Hij kwam dichterbij om me een intens diepe tongzoen te geven. Ik verloor mezelf in de smaak van zijn lippen en nam zijn adem tot me. Het was alsof zijn energie al mijn mentale wonden kon genezen. Alsof we een liefde zo pervers deelden dat het zelfs de meest diepe putten naar het oppervlak kon laten reiken, simpelweg met de kracht van een kus.

Ik haalde diep adem en klom omhoog. Ik sloeg mijn armen stevig om zijn schouders heen en liet mezelf over zijn stijve heen zakken terwijl ik hem innig zoende. Zijn energie stroomde door me heen als magie verborgen in mijn bloedbaan. Hij was een deel van me, een deel in me, en het voelde verdomd goed. Terwijl ik in zijn omhelzing hing bewoog ik zachtjes op en neer. Ik voelde hem steeds een stukje naar binnen glijden en werd lichtelijk gek van opwinding. Mijn billen nog altijd brandend van de 50 slagen die hij zonder moeite uit had gedeeld. Het was goddelijk… het was niet van deze wereld. Het was toverkunst van de erotische variant.

Naderhand heb ik de video nog zo’n tientallen keren bekeken. In mijn bezit had ik een souvenir waar ik mezelf in kon verliezen zoals ik dat tijdens de daad zelf had gedaan.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Tumblr

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy