Sexy verhaal: Een waas van lust

door Kim

Het is zijn blik waar ik mezelf in verlies. Hij bewaakt iets duisters achter die helse kijkers van hem. Als hij mij aankijkt, doet hij dat zonder oogcontact te breken… tot aan het punt waarbij ik in verlegenheid giechelend wegkijk. Hoe doet hij dat, zo diep binnendringen?

We zoenden, heftig, vol overgave.

We stonden onder de douche. Het warme water kaatste van de witte tegels af en danste om ons heen. Op dat moment was er niets meer dan de ruimtevullende stoom die onze hoofden wazig maakte, het gevoel van handen glijdend over blote huid en de lust – de passie – die gesproken werd door de onbreekbare verbintenis van vier sexdronken ogen. Ik pakte zijn gezicht beet met mijn tintelende handen en trok hem tegen me aan. We zoenden, heftig, vol overgave. Onze lippen klopten van het bloed dat er driftig doorheen werd gepompt. Adem stakend. Beiden kreunend.

Ik liet mezelf achterover vallen tegen de koude tegels. Hij greep me stevig beet en keek me aan met die intense ogen van hem. Ik voelde alles wat hij zag. Ik hoorde alles wat hij zag. “Fuck! Je bent echt zó fucking leuk!”, zei hij bijtend op zijn tong. Een ondeugende lach sprong op mijn gezicht.

Mijn handen gleden over zijn rug. Ik kraste met mijn nagels in zijn met warm water overgoten huid. En toen graasde ik over zijn heerlijk stevige billen. De lijnen van zijn lichaam deden mijn geile hartje sneller kloppen. Hij gromde. Hij keek me aan. “Ik wil je, nu.”

Hij gleed naar binnen en begon te stoten als een ongetemd beest gevoed door de stroming van tropisch regenwater. Gevangen in een waas van hartstocht en pure, wilde lust, stonden we daar: verstrengeld in elkaar, onder de douche. Ik sloeg mijn armen om zijn sterke schouders en liet mezelf tegen de muur aan duwen terwijl hij nog altijd woest tekeer ging. “Je voelt zo lekker, je kutje is zo strak”, hijgde hij in mijn oor. “O, fuck ja!”, liet ik van mijn lippen glijden toen ik mijn hoofd achterover kieperde. Ik keek hem aan. Hij keek mij aan. Het was alsof er een bepaalde energie tussen ons in stroomde die ervoor zorgde dat alle prikkels werden uitvergroot.

Verdomme, hij raakte precies het juiste plekje

Ik draaide me om en holde mijn rug. Mijn billen pronkten netjes zijn kant op. Hij sloeg met platte hand een brandend gevoel op mijn smekende lichaam. Ik vond het heerlijk hoe hij pakte wat hij wilde hebben. Hoe hij nam wat ik hem gaf. Ik kreunde omdat ik hem in me wilde voelen… Hij wist dondersgoed waar ik naar verlangde. En hij gaf me precies dat. Zijn harde pik drong diep bij me naar binnen. Elke centimeter verdween in de omhelzing van mijn kloppende vlees. Hij greep mijn keel beet. Hij stootte harder en harder. Ik kreunde van genot. Verdomme, hij raakte precies het juiste plekje. Mijn benen werden weker met de seconde en ik kreeg het bijna niet meer voor elkaar om mezelf tegen de muur aan gedrukt te houden. Hij neukte me hard en lekker, tot mijn ogen van complete waanzin naar boven rolden.

Zijn hand gleed over mijn borsten, langs mijn buik, naar de magische knop tussen mijn benen. Hij draaide me om en duwde me met zijn andere hand om mijn keel met mijn billen tegen de muur aan. Met draaiende bewegingen zorgde hij ervoor dat het bloed wegtrok uit mijn hoofd en spontaan naar beneden stroomde. Alles was gevoelig, maar vooral mijn clit. Hij kneep mijn keel dicht. Ik kreunde, ik steunde, ik zocht houvast in de kracht van zijn armen.

Toen stopte hij. Ik keek hem aan en staarde in die prachtig mysterieuze ogen van hem. Hij grijnsde. “Dat vind je lekker hé, als ik met mijn meisje speel?”, vroeg hij, het antwoord allang wetend. Ik knikte onschuldig.

“Ga op je knieën zitten en zuig aan mijn pik”, commandeerde hij. Ik gehoorzaamde braaf en zakte naar beneden. Zijn nog altijd prominent aanwezige stijve nam ik met plezier in mijn mond. De manier waarop zijn strak gespannen huid voelt wanneer het over mijn tong heen glijdt, is heerlijk. Het is zo geil, zo stout. Het is ongelooflijk opwindend.

Hij trok me aan mijn armen omhoog en zoende me driftig.

Terwijl ik mijn beste skills uit de kast trok, stond hij zonder twijfel te genieten. Stevig aangespannen benen, zijn handen graaiend in mijn natte haren, zijn ogen strak naar beneden gericht en gevuld met een dramatische flair die alleen voorkomt wanneer volledig ondergedompeld in de wereld der lusten. Ik keek hem met grote ogen aan, nog altijd met zijn stijve diep in mijn mond. Het kwijl droop langs mijn kin.

Hij trok me aan mijn armen omhoog en zoende me driftig. Ik beet op zijn onderlip. Zijn blik ontmoette de mijne en dit keer deelden we dezelfde intensiteit. Dat wat hij zo goed over kon brengen met die helse kijkers van hem was plots ook in mijn ogen te vinden.

De volgende dag waren we samen. We zaten naast elkaar. We keken elkaar aan en er viel een moment van stilte. Een stilte die gevuld was met duizend woorden gesproken door een uitwisseling van emoties, tastbaar vanwege de energie in ons oogcontact. “Jij zei dat ik intense ogen heb… maar jij, jij hebt ook echt intense ogen. Er zit veel achter.”

En hij had geen ongelijk. Ik keek hem aan en zei: “Misschien, een heel klein beetje, ben jij ook best wel fucking leuk”.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy