Sexy Adventsverhaal #2: Mijn rug kromt van genot

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…bij de aanraking van zijn natte vingers tussen mijn benen houd ik mijn adem even in. Ik laat mijn benen verder uit elkaar vallen en hij glijdt even in me voordat hij mijn clit weer vindt. Zijn hoofd houdt hij vlak boven die van mij. Hij houdt ervan om naar me te kijken als we bezig zijn, maar ik heb geen zin om gezellig en liefdevol te doen en duw zijn hoofd naar beneden.

Hij snapt de hint en zoent zijn weg naar beneden. Wanneer hij mijn tepels tegenkomt neemt hij de gelegenheid er even aan te zuigen. Mijn rug kromt van genot. Jezus wat voelt dat lekker. Ik pak zijn hoofd en trek hem nog verder naar me toe. Dan duw ik zijn hoofd verder naar beneden en vindt hij via mijn buik de weg tussen mijn benen. Ik hoor hem grommen wanneer hij proeft hoe nat ik ben. Met zijn tong beweegt hij helemaal van achter naar voor, waarna hij zijn lippen om mijn clit sluit en begint te zuigen.

Zijn handen vinden ondertussen mijn billen die hij gebruikt als houvast en om me nog verder naar hem toe te trekken. Zijn hele gezicht begraaft zich tussen mijn benen en ik kan alleen nog maar kreunen dat hij door moet gaan en vooral niet mag stoppen…

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy