Sexy Adventsverhaal #10: Fucking raar

door Saskia

Deze maand brengen wij jullie het Sexy Adventsverhaal! Een sexy verhaal zoals jullie van ons gewend zijn, alleen dan extra lang en verspreid over de 24 adventsdagen. Lees elke dag verder tot aan de climax op dag voor kerst!

…De hand op mijn billen drukt me naar hem toe en onze gezichten zijn nog maar een paar centimeter van elkaar verwijderd. Dan opeens begint de pan te sissen wat de spanning tussen ons verbreekt. Hij richt zich snel op de eieren die nog net niet aangebrand zijn en ik probeer mezelf te herpakken door nog een slok van mijn Mimosa te nemen.

Tijdens het ontbijt vertel ik hem waarom ik Raph op dit moment een lul vindt en hij luistert alleen maar.

Dan, als ik helemaal uitgeraasd ben, neemt hij het toch een beetje op voor zijn broer: “Ik snap wel dat je pissig bent, maar hij daar gewoon onhandig in. Hij snapt niet dat het fucking raar is dat jij hier straks op eerste kerstdag met zíjn ouders zit. Maar hij bedoelt het vast niet zoals het over komt.”

Het feit dat hij het voor zijn broer opneemt maakt hem alleen maar leuker. Ik blijf hem observerend aankijken terwijl hij de boel opruimt en bij het aanrecht kom ik achter hem staan. “Maar waarom snap jij het dan wel…” fluister ik. Hij kijkt me aan over zijn schouder en even staan we daar zo. Dan draait hij zich om en voor ik het weet vinden mijn lippen die van hem…

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy