Sexy verhaal: Een dagje meelopen op kantoor…

door Sem

Voor ze uit de auto stapte, keek ze nog even in de achteruitkijkspiegel of alles wel pico bello was: rode lippenstift niet te opvallend, haar haren half lang en stijl langs haar gezicht, mascara, oogschaduw. Ze was tevreden en stapte zelfverzekerd op haar nieuwe kans af. Ze zou vandaag een dagje meelopen op de afdeling voor de baan waar ze voor had gesolliciteerd: office manager van de copywriters van een reclamebureau. De directeur van het kleine bedrijfje, Joost, vond haar schijnbaar wel in aanmerking komen.

“Ik laat je vandaag achter bij Peter. Peter gaat verhuizen en ons verlaten en het is dus zijn functie die vrij komt. Loop maar even mee.”

Joost zag er weer verleidelijk onberispelijk uit: strak in het pak maar zonder stropdas en twee knoopjes van zijn overhemd stonden open. Nee, ze zou het geen straf vinden om onder deze hunk te werken.

Ze liep achter Joost het kantoortje binnen waar twee mannen en een vrouw ieder achter een bureau zaten te werken. En meteen herkende ze een van de mannen. Hij woonde bij haar in de buurt en ze zag hem wel eens lopen bij haar in de supermarkt. Sterker nog, ze had wel eens een kort opwindend ‘contact’ met hem gehad, maar ze vroeg zich af of hij zich dat nog zou herinneren. De man bleek Peter te zijn.

“Peter, dit is Nina, de vrouw waar ik je eerder over vertelde. Wil jij haar vandaag kennis laten maken met de afdeling en de werkzaamheden hier?”

Toen ze Peters hand schudde, zag ze geen blik van herkenning bij hem. Misschien was dat maar goed ook. En Joost had dat ‘vrouw’ ook wel eens kunnen vervangen door ‘jongedame’, ze was tenslotte nog net geen dertig en ze vond dat ‘vrouw’ opeens heel oud klinken.

“Natuurlijk”, zei Peter. “Welkom, Nina. Leuk je hier te zien.”

Dat was geheel wederzijds, want Peter mocht er ook best zijn. Zijn strakke, zwarte t-shirt met een strakke spijkerbroek eronder en zijn donkere krullen boven zijn iets gebruinde gezicht gaven hem een Mediterraans uiterlijk. Een jonge god, want hij was duidelijk jonger dan zij was.

“Dat is Joost, de andere Joost, ja heel verwarrend twee Joosten hier, en daar zit Cynthia.”

Ze gaf hen netjes een hand. Toen ze terugliep, zag ze hoe Peter naar haar decolleté en haar D-cup keek. Helaas was de stof van de witte blouse die ze vandaag droeg te dik om haar frivole, kanten BH te laten zien.

“Hier, kom even naast me zitten, dan laat ik je zien met welke programma’s we hier werken. Heb je al ervaring in het office management toch?”

Terwijl Peter naast haar uitgebreid vertelde over de werking van de programma’s en hoe hij de administratie van de afdeling ingericht had, keek ze even naar beneden. Ja, haar decolleté mocht er zijn: de BH deed uitstekend zijn best om haar borsten net een beetje dat meer volume te geven waardoor ze iets boven de knoopjes van haar openstaande blouse uitkwamen. Tevreden zag ze ook dat de rand van haar kousen zichtbaar was onder haar omhooggekropen grijze rokje. Het was Peter ook niet ontgaan, want regelmatig zag ze zijn blik schalks naar beneden gaan.

“Dus je hebt de klanten in je systeem als uitgangspunt genomen en daar alles onder gehangen?”, vroeg ze.

Terwijl hij de muis bewoog, stootte zijn arm tegen haar borst. Ze deed geen moeite de aanraking te ontwijken; hij ook niet.

“Ja, dat klopt. Op die manier hou je het beste overzicht. En alle afgesloten projecten komen in deze map, ook weer op volgorde van klantnaam.”

Weer bewoog Peter de muis en weer stootte hij tegen haar borst. Ditmaal boog ze iets naar voren, haar borst stevig tegen zijn arm duwend. Ze voelde hoe zijn blik naar opzij ging en hoe hij vol naar het blanke vlees van haar juwelen keek. Weer trok hij zijn arm niet terug; er was onmiskenbaar contact gelegd met deze gast.

“Volgens mij hebben wij elkaar al eens eerder ontmoet”, zei hij, terwijl zijn blik wat zenuwachtig op haar borsten gericht bleef.

Damn, hij wist het zich dus toch te herinneren! Die ene keer, enkele maanden eerder, toen stond hij voor haar in de rij bij de kassa. Ze stond vlak achter hem en toen hij zich even omdraaide om te kijken wie er achter hem stond, ook toen stootte zijn elleboog tegen haar boezem aan. Altijd in voor een opwindend moment had ze ook toen geen moeite gedaan om de aanraking te ontwijken. Het was gebleven bij een obligaat ‘goedemorgen’ en de uitwisseling van een paar betekenisvolle blikken, helaas.

“Volgens mij ook, ja.” Ze legde haar hand even hoog op zijn bovenbeen. Zijn gezicht gleed van serieus naar een zenuwachtig een opgewonden lach.

“Waar zijn hier de toiletten, Peter?”

“Deur uit, rechts en dan links in het halletje.”

Op het moment dat ze het kantoortje weer inliep, kijk hij op en zijn blik bleef precies hangen waar ze die wilde hebben. Zorgvuldig had ze haar borsten uit de cups van de BH getild om ze zo wat meer bewegingsvrijheid te geven. Haar stijve tepels priemden tegen de stof en zijn blik bezorgde haar kruis de tinteling waar ze zo naar hunkerde. Bij elke stap voelde ze hoe haar borsten licht heen een weer bewogen. Ze ging weer naast hem zitten.

“Oh hier, ik heb nog wat voor je, Peter.”

Ze stak een gesloten hand naar hem uit en liet haar wit kanten slipje in zijn hand vallen: warm en nog een beetje vochtig.

“Waar waren we ook alweer gebleven?”, vroeg ze hem met de meest onschuldige blik op haar gezicht.

“Volgens mij hier.” Hij rook even aan het slipje dat in zijn samengebalde vuist zat, stopte het snel in zijn broekzak en liet zijn elleboog opnieuw langs haar soepele borst glijden. De harde tepel schuurde tegen zijn blote arm. Weer liet ze haar hand over zijn bovenbeen glijden, nu helemaal tot boven en kneep zacht in zijn erectie.

“Ik geloof het ook.” Ze keek hem uitdagend aan.

“Ik ga je eerst even rondleiden over de andere afdelingen.” Zijn stem trilde.

Op de gang achter hem aan lopend, kon ze haar blik niet van zijn strakke kont afhouden.

“De kamer van Joost, onze directeur, maar die ken je natuurlijk al.”

De deur van zijn kantoor stond altijd open en opkijkend van zijn paperassen vroeg hij: “En, Peter, doet ze het goed?”

“Boven verwachting, Joost. Nina is een veelbelovend talentje.”

“Je weet het, hè Peter, ik vind jouw oordeel in deze sollicitatieprocedure heel belangrijk.”

Peter knikte en met een grijns op zijn gezicht liep hij verder.

“En hier is de presentatieruimte waar we onze klanten ontvangen en onze ideeën aan hen voorleggen.”

De verduisterde ruimte had in het midden een vergadertafel met een beamer erboven en een zithoek in de hoek die bestond uit een grote leren bank en twee fauteuils.

Hij sloot de deur.

“Heb je al veel ervaring met het werk?”, vroeg hij, even niet wetend hoe te beginnen.

“Vind je dat heel belangrijk?”, antwoordde ze brutaal en liet haar hand over zijn kruis glijden.

“Nee, eigenlijk helemaal niet”, stamelde hij en keek hongerig naar haar borsten die nu zo prominent vlak voor hem waren.

“Je vindt ze mooi, hè?” Langzaam deed ze een knoopje extra open. Haar tepels waren nog net niet zichtbaar. “De volgende mag jij doen.”

Met trillende handen opende hij het volgende knoopje, en nog een, en nog een tot haar blouse helemaal los was. Zelf trok ze de blouse open en liet hem langzaam van haar schouders glijden, haar borsten nu vol in het zicht.

Ze pakte zijn handen, legde die op haar borsten met de woorden: “Deze zijn vandaag voor jou, Peter.”

Ze leunde naar voren en plaatste een kus op zijn lippen. Gretig beantwoordde hij haar kus en liet zijn tong over haar lippen glijden. Ze rilde van genot toen zijn zachte strelen overging in een wat harder knijpen in haar gevoelige tepels. Ja, hij had zin, dat was haar wel duidelijk. Haar hand gleed in zijn gulp en tot haar verrassing voelde meteen de gespannen huid rond zijn erectie. Genietend van deze vent die geen onderbroek droeg, haalde ze zijn pik uit zijn broek, ging door de knieën en likte plagend aan zijn eikel. Omhoog kijkend zette ze haar lippen om zijn eikel en draaide er rondjes omheen met haar tong. Zijn gesloten ogen waren voor haar een teken om zijn pik centimeter voor centimeter dieper in haar mond te laten glijden, haar lippen strak om de schacht houdend en hard zuigend bij elke beweging. Na een paar minuten hoorde hij haar kreunen en het tempo versnellen, ze is klaar om zijn warme zaad in ontvangst te nemen.

Hij greep haar in haar haren, duwde haar hoofd nog steviger tegen zijn kruis en trok haar toen, tot haar verrassing, plots omhoog.

“Ik wil je neuken”, zei hij met een duidelijke gretigheid. “Nu. Hier.”

Ze keek hem grijnzend aan, liep naar de vergadertafel, boog zich voorover en tilde haar rokje op. Vol overgave strekte ze haar armen voor zich uit, wachtend op zijn erectie. Peter liet deze uitnodiging niet aan zich voorbij gaan en duwde in een keer zijn stevige erectie bij haar naar binnen. Ze voelde hoe hij haar haren greep, en zichzelf dieper en dieper in haar duwde. Damn, wat was hij groot. Met een kreunend ‘Oh fuck’ voelde ze een orgasme opkomen.

“Harder”, siste ze. Peter pakte haar heupen en verhoogde het tempo en de kracht waarmee hij haar nam: hard en diep.

“Oh, ik kom”, kreunde ze, enigszins gedempt. Ze voelde hoe hij zijn pik diep in haar hield en hoe zijn heupen ongecontroleerd tegen haar billen schudden. Toen hij zich uit haar terugtrok, droop er een beetje sperma uit haar kutje.

Ze kwam omhoog en zei, met iets van wanhoop in haar stem: “Ik geloof dat ik nu mijn slipje wel terug wil.”

“Nee, sorry; eens gegeven, blijft gegeven. Je zult de consequenties van je ‘inzet’ de rest van de snuffeldag moeten dragen. Ik ga mijn positieve ervaringen even met de directeur bespreken. Ik zie je zo weer, Nina.”

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy