By 

Sexy verhaal: Aan de Portugese kust


De zon ging onder. Een dichte mist trok over het dorpje gelegen aan indrukwekkende rotsen waar het zeewater woest tegenaan werd geblazen. Buiten koelde het binnen enkele minuten drastisch af. Deze kou kwam als een verzoek om kaarsen te branden en samen onder een deken te kruipen, liggend op het bankje in de voortuin van onze studio. Omringd door slechts een aantal bloeiende bomen en een houten hek lagen we half verscholen van de rustige wereld om ons heen. Vanuit het badkamerraam van één van de appartementen tegenover ons scheen licht en klonk muziek. We waren niet alleen, daar aan de Portugese kust.

Zijn ogen straalden in het kaarslicht. Ondeugd sierde zijn blik zoals het dat vele keren eerder had gedaan. Een glimmer waar ik telkens weer voor val. Er gaat zoveel verscholen achter die kijkers van hem. Gedachten, verhalen, wateren waar ik in wil zwemmen. Hij keek me met diepte in zijn wezen aan en drong binnen waar alleen hij kan komen.

Zijn hand streelde mijn wang, raakte mijn huid aan op liefdevolle wijze, als gesponnen suiker. Zacht en zoet, een ware traktatie. Mijn blik viel op zijn uitnodigende lippen. Ik wilde niets liever dan hem zoenen, dus dat is wat ik deed. Ik duwde mezelf tegen hem aan en voelde passie door mijn lichaam stromen. Mijn handen raakten zoek in zijn wilde haren, mijn adem verloor ik in zijn kus.

Onder de deken verborgen liet hij zijn handen over mijn lijf heen dansen. Dansen als het flikkerende kaarslicht wat deed denken aan de sterren boven onze verliefde koppies. Misschien was het omdat ik voor het eerst in zo’n lange tijd weer eens op vakantie was – wat ik aan zijn overtuigingskracht en enthousiasme te danken had – of omdat ik het gevoel had met elke voorbij gevlogen dag steeds dichter bij zijn hart te komen, maar ik voelde me vrij in zijn armen. Vrij genoeg om stout te zijn.

Ik liet mijn hand over zijn kruis heen glijden. Tot mijn genoegen stond zijn broek strak. “Oeh, ben je opgewonden, lief?”, vroeg ik speels. Met een milde dosis schaamte in zijn stem fluisterde hij: “Ja… maar… het raam staat open. Het licht brand. Ben je niet bang dat we gepakt worden?” Ik kuste zijn wang, zoende zijn nek, en bracht mijn mond naast zijn oor. “De buren staan onder de douche. Die hebben betere dingen te doen dan ons bespieden. Ik wil je bevredigen. Ik wil je proeven”, liet ik hem weten. Hij keek me aan, nog altijd met diezelfde ondeugd in zijn ogen waar ik keer op keer een zwak voor heb. “Ga je gang… zuig maar”, zei hij terwijl hij zijn riem losmaakte.

Zijn huid voelde warm aan. Hij rook naar het heldere zeewater waar we uren daarvoor in hadden gezwommen. Samen lachend en om elkaar heen draaiend. En naar het strand waar we halfnaakt tegen elkaar aan hadden gelegen, innig en teder, op één handdoek. Hand in hand.

De muziek van de buren klonk nog altijd luid door de tuin.

We stonden op het punt om de kleren van elkaars gebruinde lijven te scheuren. Maar niet in de tuin. Dat was niet voor anderen om te aanschouwen, maar alleen van ons om te delen. Dat was iets voor binnen in onze studio. We ruilden de mist en het bescheiden kaarslicht in voor een zacht bed en een nachtlampje…

Hij pakte mijn hand, verstrengelde zijn vingers in de mijne en duwde me tegen de muur onderaan de trap. Ik trok hem stevig tegen me aan en zoende hem vurig, zoals ik dat al de hele dag had willen doen. Weer verloor ik mijn adem in zijn kus.

Ik kroop de trap op. Zijn voetstappen volgden, als een melodisch ritme op de nog hoorbare muziek van buitenaf. Eenmaal bovenaan de trap, aan de rand van het bed, lag ik kwetsbaar tegen het voeteneinde aan en keek ik omhoog. Hij kwam over me heen staan en pakte me intiem beet, om me vervolgens op bed te gooien.

Ik keek naar hem. Naar hoe hij daar stond. Met het licht schijnend van achter hem. Ik keek naar zijn blonde beachy haren. Naar zijn gespierde armen. Zijn prachtige lijf. De gloed die van zijn zongebruinde huid af kwam. Ik keek naar zijn mannelijkheid in al zijn glorie en ik realiseerde me op dat moment meer dan ooit tevoren… hij is de enige met wie ik elke avond zoenend, vrijend en knuffelend de dag af wil sluiten. De enige met wie ik stout, maar ook lief wil zijn.

Hij keek terug. Even dacht ik dat hij zag wat ik zag. Even lieten zijn intense blik en zijn scheve grijns weten… ik ben de enige. Al was het maar voor even, het was alles wat ik nodig had. Het was meer dan genoeg.

Die avond verloren we onszelf in elkaar. Wat begon als een speels avontuurtje in de voortuin, daar aan de Portugese kust, werd zonder dat we het doorhadden een nacht om te koesteren. Een nacht vol hartstocht, een nacht vol opwinding en vurigheid. Een nacht vol liefde.

Het is misschien niet wat ‘ze’ zeggen, maar het is wat ik geloof. Wat er gebeurt aan de Portugese kust, gaat niet verloren aan de Portugese.

Dit is het laatste verhaal van Kim! Wil jij ook sexy verhalen schrijven voor LotteLust? Stuur een mailtje met je beste stuk naar redactie@lottelust.nl.

 

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd. Lees meer van haar werk op Meisjes met praatjes en plaatjes

Beeld: Pinterest 
Kim
About me

Ondeugend, brutaal en een beetje een buitenbeentje, dat is Kim. Iemand die het leven leeft zoals het bedoeld is. Vol overgave, vol passie en vooral hopeloos verliefd.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *