Sexy verhaal: Alsjeblieft geen stripper

door Yentl

Vandaag is mijn verjaardag. Ik mag alweer 30 kaarsjes uitblazen en vanavond nemen mijn vriendinnen mij mee voor een gezellige meidenavond. In het drukke leven dat gevuld is met werken en een huishouden draaiende houden zijn dit soort avonden degene waar ik het meest naar uitkijk. Er staat een hotelovernachting op de planning. Een avondje vol drankjes, lekkere hapjes, muziek en dansjes om vervolgens de volgende ochtend na het ontbijt op bed bij te komen in het wellness gedeelte van het hotel. Ik kan de heerlijke gezichtsbehandeling die op de planning staat al bijna voelen.

“Wat ga je allemaal meenemen?” vraagt mijn vriend lachend wanneer hij de slaapkamer in komt gelopen. “Ga je een nachtje weg of wordt het toch een week?!”

“Ha ha,” zeg ik. “Ik weet gewoon niet goed wat ik moet kiezen, het is zolang geleden dat we er even uit zijn geweest met z’n allen!” Liefdevol geeft hij me een kus op mijn voorhoofd en wenst me voor de zoveelste keer veel plezier.

Buiten hoor ik de meiden al toeteren in de auto. Na een snelle knuffel en een wat uitgebreidere zoen gooi ik de voordeur open en stap naar buiten. “Echt, veel plezier lieverd, en geen dingen doen die ik zonder jou ook niet zou doen hé,” hoor ik hem nog achter mij grappen. Ik draai me om en kijk hem even ondeugend aan voor ik hem gedag zwaai en terugroep: Tot morgen, babe!

In de auto voel ik mij jarig, maar allesbehalve 30. We kletsen over vriendjes van vroeger en de mannen die nu in ons leven zijn en al snel dwalen we af naar slaapkamerverhalen. Achter ons rijdt nog een auto gevuld met vriendinnen. Wanneer we bij het hotel aankomen, alle tien zijn ingecheckt en de verdeling over de twee hotelkamers hebben gemaakt openen we een flesje rosé. Al snel dwaalt het gesprek weer af naar de slaapkamerverhalen. Mijn slaapkamerverhalen kennen geen geheimen voor mijn vriendinnen. Deze vriendinnengroep was er immers eerder dan mijn vriend en eerlijk zullen wij alles delen, zoals wij in onze tienerjaren plechtig hebben beloofd. De groep is zeer divers, de één is uitbundig en wil elk detail weten. De ander is terughoudender en hoort de verhalen met wat schaamrood op de kaken aan. Juist door deze verschillen kunnen wij elkaar al jarenlang goed aanvullen.

“Hey meiden”, zeg ik wanneer er een nieuwe fles opengaat. “We gaan toch geen gekke dingen doen ofzo he?! Bedoel, ik weet dat dit mijn verjaardag is enzo, maar ik hoop dat jullie ook nog goed weten dat ik niet altijd erg van verrassingen houdt.”

“Natuuuuuuurlijk niet!” roepen ze uit. “Er komt sowieso geen stripper ofzo!” De laatste opmerking bezorgt me lichte paniek, was dit gemeend of is dit bedoeld om me voor te bereiden? Een tikkeltje verward, schenk ik mijn glas weer vol. Op dat moment wordt er op de deur geklopt, eerder gebonkt en mijn vriendinnen schieten in de lach. Snel wordt er een stoel in het midden van de hotelkamer neer gezet en bevelen ze mij om plaats te nemen. Met dezelfde lichte paniek maar ook wat overdonderd ga ik zitten en laat ik mijn vriendinnen een blinddoek bij mij omdoen. Ik kan net niet zien wie of wat er door de deur naar binnenkomt.

Er wordt een zwoel muziekje opgezet en terwijl ik de meeste van mijn vriendinnen hoor giechelen hoor ik in mijn oor: Geen zorgen vriendin, je vindt dit echt heel leuk. Ontspan!

Ontspannen? Oké, hier ga ik mijn best voor doen denk ik bij mezelf. We hebben wel gekkere dingen gedaan. Dan voel ik een aanraking. Ik voel een warme mannelijke hand over mijn blote benen strijken. Ondanks de schrik voel ik ook een warmte en nieuwsgierigheid door mijn lichaam gaan. Voordat hij mijn jurkje bereikt pak ik zijn hand vast. Speels laat hij mijn hand over zijn kleding langs zijn borst naar beneden zakken. “Gelukkig, hij is aangekleed!” denk ik bij mezelf. Onder mijn hand voel ik zijn lijf bewegen op de muziek. Wanneer ik mijn vriendinnen enthousiast hoor joelen voel ik dat er een kledingstuk langs me heen wordt gegooid. Opnieuw wordt mijn hand gepakt en voel ik zijn ontblote bovenlijf onder mijn hand bewegen op het ritme van de muziek. Ik merk dat mijn nieuwsgierigheid het begint te winnen. Ik wil weten wat er gebeurt, ik wil zien waar mijn vriendinnen zo enthousiast van raken.

Met geen mogelijkheid krijg ik de blinddoek af, bij iedere poging worden mijn handen gepakt en over zijn lichaam verdeeld. Wanneer ik zijn gewicht op de stoel tegen me aan voel bewegen besluit ik om me over te geven. Ik laat mijn handen via zijn rug afzakken naar zijn billen en knijp er een beetje in. Als resultaat gaan mijn vriendinnen nog harder te keer. Af en toe wordt me een slok rosé gegeven. Plots zegt mijn vriendin: Steek je tong maar uit! Gehoorzaam en volkomen in de greep van de spanning steek ik mijn tong uit. Ik voel hoe zijn borst tegen mijn tong aan drukt en voel de zoete smaak van de rosé. Gewillig lik ik naar beneden tot zijn navel. Opnieuw voel ik een kledingstuk langs mijn hoofd voorbijvliegen en wanneer ik mijn handen op zijn benen leg merk ik dat hij zijn broek heeft uitgedaan.

Deze striptease en lapdance hebben mij in de ban. Mijn complete lichaam wordt overgenomen door een spanning die ik niet kan verklaren. Ik heb altijd gedacht dat ik dit vreselijk zou vinden. Niet weten wat er gaat gebeuren en dat ook nog eens onder het toeziend oog van andere, in dit geval mijn vriendinnen. Ik voel hoe zijn stevige billen tegen me aan bewegen en wanneer hij zich omdraait en op mijn schoot komt zitten voel ik zijn kruis tegen me aan schuren. Hij beweegt zo ritmisch, het wakkert een verlangen aan en ik voel de eerste druppeltjes vocht in mijn slipje. Zijn handen hebben de stoel stevig te pakken en ik kan geen kant op. Ik voel zijn haren langs mijn wang gaan terwijl hij speels in mijn nek likt. Als reactie laat ik mijn handen weer over zijn rug naar zijn billen zakken en pak ze beet terwijl hij op het ritme van de muziek doorgaat. Ik voel hoe één van zijn handen via mijn bovenbenen richting mijn jurkje gaat en eronder verdwijnt. Mijn opwinding en geiligheid nemen het over en ik laat mijn benen iets uit elkaar vallen. Zijn vingers vinden mijn slipje en drukken tegen mijn gevoelige plekje. Mijn ademhaling gaat in de snelste versnelling wanneer ik mijn hand richting zijn kruis laat gaan. Over zijn boxershort vul ik mijn hand met zijn grote, inmiddels hard geworden, pik. Ik hoor een kreun over zijn lippen rollen. “Dit zal toch niet?!” schiet er door mijn hoofd.

Uit lichte paniek en tegelijkertijd opluchting trek ik de blinddoek van mijn gezicht. Mijn vriendinnen beginnen te lachen. Over mijn benen, in enkel een strakke boxershort, danst mijn eigen kerel. Zijn blonde haren warrig om hem heen, zijn ondeugende ogen die mij aankijken en zijn vingers die mijn slipje niet verlaten. “Verrassing!” roepen ze allemaal. Ik schiet in de lach en laat de geiligheid het snel weer overnemen. Mijn handen wrijven over zijn boxershort terwijl mijn vriendinnen ons aanmoedigen. Zijn vingers verdwijnen diep in me en bewegen om en om. Ik gooi mijn hoofd naar achter en laat hem mijn nek kussen om vervolgens af te dwalen richting mijn borsten. Ik kan een kreun niet meer onderdrukken. Wanneer hij tergend langzaam mijn slipje naar beneden trekt vergeet ik bijna dat we niet alleen zijn. Hij tilt me op van de stoel en gooit me op het bed. Ondertussen maken mijn vriendinnen aanstalten om de deur uit te gaan. “Veel plezier, hè! We zien je straks,” hoor ik ze roepen.

Opgewonden en vol verlangen lig ik op het bed en kijk ik toe hoe hij zichzelf van zijn boxershort ontdoet en naar me toe kruipt. Ik voel zijn gewicht op mijn lichaam terwijl ik mijn benen strak om hem heen sluit. Bijna smekend kijk ik hem met mijn bruine ogen aan. “Gefeliciteerd schat, ik zei toch dat je geen dingen moest gaan doen die ik ook niet zonder jou zou doen,” zegt hij plagend.

“Voordat ik naar huis ga laat ik je nog even genieten,” hoor ik hem zeggen terwijl hij zijn stijve in één stoot bij me naar binnen brengt. Ik zoen hem heftig, het enige dat mij nu nog te doen staat is genieten.

Meer sexy verhalen:

Magic Mike and the sex dungeon

Het lekkerste ijs

Trio met de buurman

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy