Sexy verhaal: Annelies & Koen & Wout deel I

door Myrthe

Donderdag 23 november, 12.23 uur

Ze was onder de indruk, maar probeerde dat voor hem te verbergen. Hij hield er niet van als mensen overdreven bewonderend reageerden op iets dat hij verwezenlijkt had, vond het moeilijk om een compliment te aanvaarden. Tenzij het over zijn uiterlijk ging, want ijdel was hij wel. Erg ijdel.

Ze liepen een volgende gerenoveerde kamer in, opnieuw met eikenhouten lambrisering en dito ingemaakte kast. Alle andere kamers in het huis waren leeg, maar in deze kamer stond een bed. Een bed met een matras en een hoeslaken, bovendien. Haar hart maakte een sprongetje, tussen haar benen begon iets te gloeien. Dit was een uitgelezen kans, hij zou toch wel…

“Mooi. Goed gedaan.” Ze koos met opzet voor eenvoudige woorden, op die manier zou hij misschien geloven wat ze zei. Als ze superlatieven zou gebruiken, zou hij weer zuchten en zeggen dat ze overdreef, dat het allemaal zo bijzonder niet was wat hij met dit oude bouwvallige huis had gedaan. Terwijl het dat volgens haar net wel was.

Hij trok haar de slaapkamer in, begon haar wild te kussen. Ze juichte inwendig. Zijn stoppelbaard schuurde over haar mond en lippen. Het zou er binnen de kortste keren voor zorgen dat die bloedrood kleurden. Haar ene hand verdwaalde in zijn haren, haar andere hand legde ze op zijn billen en ze kuste hem even onstuimig terug. Hij liet haar heel even doen, duwde haar toen van zich af. “Rustig, let op voor je lippen.”

Ze gromde teleurgesteld, maar ze wist dat hij gelijk had. Over een half uur moesten ze terug zijn op het werk en ze was er de laatste weken al iets te vaak met bloedrode lippen toegekomen nadat ze haar lunchpauze met hem had doorgebracht. De collega’s roddelden er onderling over, een enkeling had haar op de man af komen vragen of het waar was, dat zij en Koen af en toe met elkaar…

Hij duwde haar in de richting van het bed, trok haar donkerblauwe jeansrokje omhoog en haar huidkleurige panty en zwarte slipje naar beneden. Toen duwde hij haar op het bed. “Op je knieën,” beval hij haar. Ze deed wat hij vroeg, stak haar kont met opzet wat verder achteruit, terwijl hij zijn riem losmaakte. Even later zat hij achter haar, stootte onmiddellijk bij haar binnen. Hij kreunde diep, maakte zijn vingers nat met speeksel en begon haar clitoris te masseren terwijl hij in haar bleef stoten. Haar ademhaling werd dieper, klonk zwaarder. Hij dreef het tempo op, stootte genadeloos en hard. Ze voelde hoe zijn penis telkens haar baarmoederhals raakte, maar die pijn leek haar genot alleen maar te vergroten. Ze kreunde klaaglijk op het moment dat hij uit haar verdween. Hij trok haar recht, pakte haar bij haar heupen vast en draaide haar om zodat ze tegen de vensterbank geleund stond. Ze voelde opnieuw het verwachtingsvolle geklop tussen haar benen op het moment dat hij met zijn knie haar benen wat verder uit elkaar duwde en weer van langs achteren bij haar binnen drong. Ze leunde wat voorover, botste daardoor met haar voorhoofd tegen het raam, maar dat deerde haar niet. Ze gaf tegendruk, vond het jammer dat hij in deze positie lang niet zo diep bij haar binnen kon glijden als daarnet. Zijn natte vingers vonden opnieuw haar clitoris en wat hij in deze positie aan diepgang ontbrak, compenseerde hij met vingervaardigheid. Ze stootte wat onsamenhangende gilletjes en kreuntjes uit terwijl hij een paar goden vervloekte. Toen trok hij zich weer terug.

“Tijd om te vertrekken.”

Ze zei niets, trok haar kleren weer aan en wilde de kamer uitlopen, maar ze voelde plots zijn hand op haar arm. Hij duwde haar op haar kont neer op het bed, kwam voor haar staan, zijn stijve geslacht vlak voor haar neus. “Jij proeft toch graag jezelf?” Ze grijnsde, hij kende haar op dit vlak veel te goed. Zonder een seconde te twijfelen nam ze zijn penis in haar mond, zo diep ze kon. Ze zou haar eigen smaak ondertussen uit de duizend herkennen. En hij vast ook.

Ze likte, zoog en smakte een paar seconden, kort maar hevig en intens. Toen zette hij een stap achteruit en trok zijn broek omhoog. “We moeten echt gaan, nu.”

Ze liep de kamer uit, trok ondertussen nog wat aan haar rokje tot het helemaal goed zat. Hij keek haar en schudde met zijn hoofd. “Kun je er alsjeblieft voor zorgen dat al je kleren goed zitten voor we op het werk komen?” Ze keek hem met haar hoofd een beetje schuin vragend aan. Hij ging verder. “Niet zoals de vorige keer, toen je op de parkeerplaats voor het bedrijf uit mijn auto stapte en toen nog al je kleren goed moest trekken. Collega’s die toevallig uit het raam keken, zullen ook vreemd gekeken hebben…” Ze lachte kort en luid, en haalde haar schouders op. “Ach ja…”

Ze reden in stilte terug naar het bedrijf. Toen ze de straat indraaiden, keek hij haar aan. “Wij zijn best goed samen.” Ze knikte, wist niet meteen waar hij naar toe wilde. “Wat zou je denken als we nog iemand lieten meedoen met ons?”

Ze trok een wenkbrauw op. “Wie dan? Een vrouw? Jouw vrouw?”

Hij schudde overtuigend zijn hoofd. “Nee, een man. Het moet absoluut een man zijn.”

In haar hoofd kreeg ze meteen visioenen van zij met twee mannen. Koen en… Ze glimlachte. Er was vast wel iets mogelijk.

Lees deel II van dit verhaal.

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy