Sexy verhaal: Betrapt (+podcast)

door Saskia

Ik trek mijn broek en shirt uit en leg ze over de stoel. M’n sokken gooi ik in de wasmand… Ik haak mijn vingers achter de sluiting van mijn bh en laat deze over mijn borsten langs mijn armen zakken. Met mijn duimen duw ik mijn string over mijn billen naar beneden en met mijn voet wip ik ook die bij de vuile was. Ik kijk naar mezelf in de kastspiegel. Bekijk mezelf van top tot teen, draai een beetje zodat ik ook mijn billen kan zien. Ik ben zo waar best tevreden met wat ik zie. Zonde, dat Joris vanavond met een vriend heeft afgesproken en ik dus alleen naar bed ga. Ik voel me goed over mezelf en heb wel zin.

Ik laat mezelf in mijn nog koude bed zakken en voel een rilling over mijn naakte lichaam lopen. Snel trek ik de deken over me heen.

Zal ik… ik pak mijn telefoon en scroll door mijn WhatsApp-lijst. Dan druk ik hem weer weg. Vanavond niet. Er zijn nog andere opties. Ik heb niks anders nodig dan mijn fantasie en wat er in mijn nachtkastje ligt. Ik trek het bovenste laatje open en bekijk wat erin ligt. Mijn handen glijden over mijn finger vibrator, m’n rabbit en mijn lievelings: de Sona. Maar vanavond heb ik zin in iets nieuws: the full experience. Ik wil er echt even de tijd voor nemen. Ik pak daarom de nieuwe We-Vibe Chorus uit mijn la, haal de verpakking eraf en leg hem naast me neer op bed. Ik had hem eigenlijk als verrassing voor Joris gekocht om samen te proberen, maar ik ben te nieuwsgierig. Gewoon even een testritje maken… maar eerst even opwarmen.

Mijn koude handen laat ik over mijn buik gaan, naar beneden over mijn benen, terug naar boven, over mijn borsten waar mijn tepels gelijk hard worden. Mijn gedachten dwalen af naar vanmiddag. Toen ik op mijn werk tegen mijn collega Joep aanbotste terwijl ik zijn kamer binnenliep en hij er blijkbaar net uit wilde lopen. Hoe we daar een paar seconden tegen elkaar aan stonden. Hoe hij in mijn ogen keek en het me opeens opviel dat die echt extreem groen zijn. Hoe er tussen mijn benen iets gebeurde, iets geactiveerd werd, door die extreem groene ogen. Ik beeld me in dat we niet heel ongemakkelijk langs elkaar heen schoven, maar dat hij me tegen de deur zette en het slot omdraaide.

Ik pak mijn We-Vibe erbij, druk hem aan en laat hem tussen mijn benen rusten. In mijn hoofd laat Joep zijn hand onder mijn jurk zakken. Grijpt hij mijn billen en drukt hij zijn stijve tegen me aan. In mijn hoofd fluistert hij in mijn oor ‘Voel wat je met me doet. Je bent zo fucking geil, ik kan mijn ogen niet van je af houden. De hele dag denk ik aan hoe ik je wil nemen, wil neuken. Voelen hoe je week wordt in mijn handen.’

Ik krijg het warm en duw de deken van me af. Mijn benen laat ik uit elkaar vallen en ik laat mijn vinger even in me zakken om te voelen hoe nat ik ben. Ik ben zeiknat en breng de We-Vibe dan ook langzaam bij me naar binnen, zodat hij m’n G-spot en mijn clit raakt. Ik laat me helemaal gaan, ik ben toch alleen. Met de afstandsbediening in mijn hand sluit ik mijn ogen. Ik bedenk hoe Joep mijn panty en string naar beneden trekt en me op zijn bureau zet. Hoe hij zijn laptop en papieren aan de kant schuift, zijn broek laat zakken en terwijl hij me met zijn groene ogen aan blijft kijken in me komt. Ik knijp harder in de afstandsbediening en Joep stoot daarmee ook harder. Op meerdere plekken voel ik het gloeien. Mijn G-spot, mijn clit…

Dan hoor ik opeens de slaapkamerdeur en mijn ogen schieten open. Joris staat in de deuropening. Ik verstijf, voel me betrapt en weet niet goed wat ik moet doen.

“Wat doe jij hier?” vraag ik enigszins geïrriteerd.

Maar Joris glimlacht. “Dat ziet er goed uit. Ga door.”

Ik kijk hem nog steeds twijfelend aan.

“Alsjeblieft?” voegt hij daarom toe. Hij gaat aan zijn kant op het bed liggen. Naar me toegedraaid zodat hij alles goed kan zien.

Een nieuw soort opwinding gaat door mijn lichaam en centreert zich tussen mijn benen. Ik begin weer in de afstandsbediening te knijpen en laat deze zijn werk doen. Ik voel Joris zijn ogen op mij branden en probeer hem aan te kijken. Zijn hand glijdt over mijn hand om de afstandsbediening van de We-Vibe van me over te nemen.

“Mag ik?” fluistert hij. Ik laat los en hij neemt over. Ik zie dat hij geniet van de macht die hij nu over mij heeft en dat windt me alleen maar meer op. Langzaam knijpt hij steeds harder in de afstandsbediening en ik voel het steeds intenser worden zowel in me als op mijn clit. Hij speelt met de verschillende standen tot ik hem bij de pulserende stand smeek om door te gaan. Al snel voel ik op twee plekken tegelijkertijd een hoogtepunt naderen. Ik grijp met mijn handen in de lakens, sluit mijn ogen en krom mijn rug. Door de lange opbouw is mijn orgasme diep, lang en intens en ik schok nog na als hij de afstandsbediening loslaat en naast zich neerlegt.

“Jezus wat geil,” fluistert hij in mijn oor. En hij kust me zachtjes in mijn nek. Terwijl ik op adem kom trekt hij razendsnel zijn kleren uit. Ik vind het leuk om te zien dat hij keihard is en krijg spontaan weer zin. Met de We-Vibe nog in me klim ik bovenop hem en duw mijn borsten in zijn gezicht. Ik pak de afstandsbediening weer vast en begin er zachtjes in te knijpen terwijl ik met de We-Vibe heen en weer wrijf over zijn lul. Hij grijpt mijn borsten, zuigt en bijt aan mijn tepels, gromt en kreunt. Ik blijf met mijn heupen heen en weer bewegen en ben nog zo gezwollen dat ik opnieuw een hoogtepunt voel naderen. Dan draait hij me op mijn rug, glijdt hij in me en stoot een paar keer keihard. Als ik hem voel klaarkomen, knijp ik iets harder in de afstandsbediening en een paar seconden later kom ik nog een keer.

“Heb je nog meer van die leuke speeltjes?” hijgt hij in mijn oor. “Moeten we vaker doen…”.


Over de We-Vibe Chorus

Ook nieuwsgierig geworden naar het sexspeeltje uit dit verhaal? De We-Vibe Chorus is het speeltje van de maand februari bij LotteLust. Je shopt deze fantastische sextoy bij erotiekshop EasyToys.nl.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met EasyToys.nl

Beeld: Pinterest

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy