Sexy verhaal: Blind vertrouwen

door Matthijs

Ik schenk de wijnglazen nog een keer bij en leun weer terug achterover op de bank. We zitten zwijgend naast elkaar en staren vooruit.

“Ik vind het echt een ongelooflijke lul.” Zeg je dan. “Het is echt een eikel en trouwens… wat een belachelijk einde is dit! Ik begrijp niet dat er zoveel vrouwen enthousiast over zijn. Of enthousiast waren. Of weet ik het.”

We hebben samen het eerste deel van Fifty Shades gekeken en de aftiteling scrolt nog over de TV. Uiteraard zijn wij het laatste stel in het land dat eindelijk heeft gekeken, maar de film heeft absoluut niet het effect dat ik gehoopt had. Bij jou niet en bij mij eigenlijk ook niet. Ik baal er van, want ik had wel zin in een hete avond.

“Het is een trilogie hè, schat.” Probeer ik nog. “Het verhaal gaat natuurlijk nog verder.” “Ja, dat weet ik ook wel.” Zeg je fel “Maar ik hoef die andere delen echt niet meer te zien.”

Ondanks mijn teleurstelling grinnik ik inwendig. Jij had volgens mij ook gehoopt dat de film iets anders met je zou doen. Maar in plaats van geil, ben je nu geïrriteerd. Je leeft je altijd zo heerlijk in. En dus ben je nu geïrriteerd. Boos op dat belachelijke, bezitterige gedrag van “Mr Grey” en boos dat een film de wending van de avond zo kan beïnvloeden.

Ik vind je leuk. Je bent heerlijk. Ik ben gek op je emoties. Die zo vaak met je aan de haal gaan. Het maakt je wie je bent. Ik kijk naar je. Hoe je in een vrij hoog tempo je glas leegt. Jij zou nooit zó onderdanig zijn. Zo over je heen laten lopen. Daar ben je veel te sterk voor. Maar een beetje bazig… daar ga je wel goed op.

Een paar scènes hebben mij echter niet ongemoeid gelaten en ik merk dat ik toch fantaseer over ons. Zeker nu je zo strak voor je uitkijkt. Ik moet het toch peilen bij je.

“En de spanning dan? De seksuele lading? Of de seks zelf? Doet dat wat met je? Of vond je dat ook belachelijk?” Ik ben blij dat we makkelijk en open over seks praten. Gelukkig altijd zo geweest.

Ik zie dat je ontspant en de scenes in je hoofd terughaalt. Je glimlacht iets. “Jawel, zeker wel. Dat vind ik wel opwindend. Je weet ook wel dat ik wel van een beetje dominant houd, maar dan wordt het op het laatst zo liefdeloos. En hij is gewoon echt een lul. Daar kan ik niks mee.”

Ik heb genoeg gehoord. Ik weet zeker dat je het fijn gaat vinden. De film heeft absoluut niet geholpen. Ik had hem misschien beter eerst zelf kunnen kijken, maar goed. Ik ga er toch voor.

“Gelukkig hoef je ook niks met hem.” Zeg ik. “Je hoeft alleen maar dingen met mij.” Je glimlacht naar me. “Kom mee.” Fluister ik.

Ik pak je hand en neem je mee naar de slaapkamer. “Ik wil dat je volledig ontspant en geniet vanavond.” Zeg ik. “Kijk, daar hou ik dus wel van.” Is je lachende antwoord. “Mooi,” zeg ik weer” maar we doen het wel op mijn manier.

“OK…” zeg je zacht en ik merk dat je je ontspant om je in deze rol te schikken.

Ik leid je naar het midden van de kamer en pak een zwarte blinddoek onderuit mijn nachtkastje. “Ik heb hier al een tijd over gefantaseerd.” Fluister ik, terwijl ik de blinddoek bij je omdoe en stevig vastknoop. “Je bent heerlijk,” fluister ik in je oor “Ik ben echt gek op je.”

Dan gebeurt er niks. Je staat daar. Stil in het midden van de kamer. Blind in het donker. Je wacht op wat er komen gaat. Het duurt lang voor je gevoel, eindeloos lang, maar dan voel je mijn handen op je schouders. Ik laat ze langs je armen glijden. Even strijk ik over je handrug en daarna keren ze terug omhoog. Ik stap tegen je aan. Je voelt dat ik achter je sta, want mijn borst komt tegen je rug.

Mijn handen glijden zachtjes over je borsten, strijken langs je hard geworden tepels naar de knoopjes van je blouse en rustig, oh zo rustig, knoop ik ze van boven naar onder los. Vervolgens trek ik je blouse uit je rok en laat hem van je schouders glijden.

Daarna voel je mijn vingers het ritsje van je rok open trekken waarna deze op je enkels valt. Mijn vingers glijden over je heupen langs je zij omhoog en naar je rug, waar ik je bh loshaak en uitdoe. Daarna glijden mijn vingers weer omlaag en haken zich in je string. Zonder mijn beweging te stoppen laat ik deze over je benen naar de grond toe glijden.

En dan voel je niks meer. Daar sta je. Volledig naakt en volledig blind. Je voelt dat de spanning stijgt. Wat gaat er gebeuren? Je luistert intens om ook maar een hint te krijgen van wat ik van plan ben, maar je hoort niets.

Ook al weet je dat je er goed uit ziet en dat ik je heerlijke lijf niet kan weerstaan, toch wordt de situatie een beetje ongemakkelijk. Ik kan je ongegeneerd bekijken, terwijl je niks kan verbergen. Het voelt onwennig en spannend tegelijk.

Je ademt diep in en ontspant. Dit is niet ongemakkelijk, beslis je voor jezelf. Dit is opwindend en geil. Je weet zeker dat wat er gaat gebeuren heerlijk zal zijn.

Ik zie de gespannenheid wegtrekken uit je naakte lijf en kom meteen dichterbij. Ik ben voor je gaan staan en je voelt de warmte van mijn gezicht vlakbij het jouwe. Je hoort mijn ademhaling. Je hoort me slikken. Dan voel je mijn lippen op je mond. We kussen voorzichtig. Aftastend. Alsof het de eerste keer is. We voelen, proeven, verkennen. Het is vertrouwd en nieuw tegelijk.

Na een zoensessie die wel eindeloos leek te duren, maak ik me weer los van je en sta je ineens weer net als daarvoor. Je luistert, wacht, verwacht, hoopt. Je ademhaling is snel. Ik zie je borsten snel op en neer gaan. Je krijgt kippenvel van de opwinding en je tepels worden nog stijver. Je wil meer. Onze kus heeft je volledig aan gezet.

Ik sluip om je heen. Bewonder je lijf en de geile spanning van alle kanten. Ik stop voor je en geef een enorme lik over je linkerborst. Nat en geil. Je schrikt en kreunt. Maar mijn aanraking is weer weg. Dan strijkt mijn hand vanaf je knie naar boven, aan de binnenkant van je bovenbeen. En vlak voor je kutje verdwijnt hij weer. Steeds opnieuw weer de stilte, het wachten. En steeds opnieuw voel je wat anders.

Een reeks zachte kussen in je nek. Mijn harde pik die langs je billen strijkt. Mijn tong die speels over je tepels glijdt. Mijn vingers die je kutlipjes spreiden en even in je glijden.

Je geniet. Het is spannend, opwindend en geil. Je wil meer. Je wil langer. Je wil harder.

Maar jij bepaalt het niet. Vanavond niet.

Dan blijft het langer stil dan hiervoor. Je wacht en luistert. Een lade gaat open en dicht. Je slikt. Wat heb ik gepakt?

Ik pak je hand en leid je naar ons bed. Zachtjes leg ik je neer. Ik pak je rechterpols en knoop er wat omheen. Het voelt zacht, maar stevig. Het lijkt een soort lint. Daarna je linker pols. Vervolgens duw ik je voeten richting je billen en buig ik je knieën. Ik bind je rechter pols nu aan je rechter enkel vast en links net zo. Daar lig je dan. Geblinddoekt. Met opgetrokken benen en je polsen aan je enkels.

Je voelt hoe ik op bed erbij kom en mijn handen pakken je knieën. Ik duw ze uit elkaar en je kan niet anders dan meegeven. Machteloos lig je daar. Open en bloot. De spanning giert door je lijf. Je had nooit gedacht dat dit je zo zou opwinden.

Een klodder spuug valt op je clit en een siddering gaat door je heen. Je kreunt. Mijn mond volgt snel. Ik duik tussen je benen. Ik heb geen beheersing meer voor voorzichtig en teder. Mijn handen grijpen je bovenbenen en ik duw ze naar buiten en omhoog. Je kutje is van mij. Volledig van mij. Ik lik, zuig en kus. Spuug en geil druipen overal vanaf. Je kermt en kreunt en je lichaam wringt en draait als reactie op alles wat je voelt.

Eén van mijn handen laat los en je voelt direct twee vingers bij je naar binnen glijden. Je zucht. Het voelt zooo goed. Mijn tong glijdt onafgebroken overal langs. Je schaamlippen, je clit, je bovenbenen, je buik. Overal landen kussen. Overal word je gelikt.

Dan pakken mijn handen je benen weer. Ik duw ze ruw nog wat verder omhoog en uit elkaar. Maar dan wacht ik. De wilde roes van opwinding en geilheid wordt langzaam weer wat helderder. Je komt weer een beetje bij.

Dan voel je mijn tong op je clit. Zachtjes. Heen en weer. Je kreunt. Ik grom. Daarna glijdt hij lager. Tussen je lippen. Langzaam duw ik hem dieper, maar tegelijk glijd ik lager. Mijn tong strijkt over je perineum. “Oh fuck…” hoor ik je kreunen.

Je vindt het heerlijk. Ik blijf met mijn tong afwisselend je kutje in glijden en over je perineum gaan. Het gebiedje tussen je kutje en je kont is heerlijk. Ik lik, glij en draai rondjes. Het is supergevoelig en fucking geil. Maar je wil eigenlijk meer en verder. En ik ook. En eindelijk, eindelijk glijdt mijn tong langzaam nog lager en lik ik je kontje. De adem stokt in je keel als mijn tong tussen je billen glijdt. Het is zo lekker en geil en stout en bizar en… en… Het is teveel. Er schieten wel duizend gedachten door je hoofd, maar de geilheid duwt alles weg. Het is te lekker.

Je lichaam kronkelt van genot en totale overgave. Ik heb volledig bezit van je genomen. Ik mag alles van je hebben. Alles met je doen. Zolang ik maar door ga. En echt… ik ga door. Je merkt hoe ik mezelf in het moment verlies. Mijn tong likt en glijdt nu overal. Over je schaamlippen naar je clit en met een rechte streep weer naar je kontje. Ik kreun, grom, kwijl en geniet en mijn enthousiasme maakt je alleen maar geiler.

“Oh schatje, wat doe je met me?…” kerm je.

Als antwoord laat ik één been weer los en glijden mijn vingers weer in je kutje. Ik vinger je snel en stevig. Mijn vingertoppen masseren je G-spot terwijl mijn tong om mijn handen heen danst naar voor en achter. Ik lik je overal. De hoeveelheid sensaties is onbeschrijflijk.

Je kreunt en kronkelt. Nog altijd geblinddoekt, vastgebonden en beperkt in je bewegingen. De combinatie van deze beperkingen en de bizarre invasie van je lijf is bloedgeil.

Dan merk je dat mijn lippen en tong zich focussen op je clit. Ik lik en kus terwijl mijn vingers onvermoeibaar in en uit je kutje glijden. Ik voel hoe ik je naar je hoogtepunt leid. Heel even laten mijn lippen je clit los om een derde vinger rijkelijk van spuug te voorzien. En zodra mijn tong je clit weer raakt, glijdt hij van achter bij je naar binnen.

Onhoudbaar.

Twee vingers in je kutje, een derde van achter en mijn tong op je clit bezorgen je een vloedgolf van genot. Als een lawine dendert je orgasme door je lijf. Je kreunt. Hard. Je lijf kronkelt en je duwt je bekken naar beneden om mijn vingers nog dieper in je te begraven. Je lijf schokt en trilt en ik voel spasmen door je bekkenbodem schieten.

Als na een tijdje je piek voorbij is, glijden mijn vingers uit je en meteen knoop ik vakkundig de linten los. Je benen vallen direct op het bed in totale ontspanning. Ik kruip voorzichtig op je en maak de blinddoek los.

We kijken elkaar aan terwijl je je armen om mijn nek slaat. “Mijn god, schat… “ breng je uit.

Even blijven we zo liggen en kijken elkaar liefdevol aan. Mijn blik verandert al snel in ondeugend en ik zie je vragend glimlachen.

Ik richt me op en onder me rol ik je op je buik. Mijn knieën duwen je benen uit elkaar en je voelt hoe ik mijn keiharde pik tussen je kutlipjes in één keer bij je naar binnen duw. Een naschok van je orgasme trekt door je lijf.

“Je dacht toch niet dat we klaar waren hè?” grinnik ik in je oor.

Ondeugend draai je langzaam je hoofd om me over je schouder aan te kijken. “Absoluut niet schatje.” Is je antwoord.

“Kom maar in me. Hard en diep.”

Beeld: Pexels

Laat een reactie achter

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy