Sexy verhaal: Corona made me do it (+podcast)

door Saskia


Het is vrijdagavond. Normaal gesproken zou ik nu op mijn werk nog wat drinken met collega’s, voordat ik langs een vriendin zou gaan om mijn spullen te dumpen. We zouden daar met een paar mensen verzamelen en om half 10 bedenken dat we echt nog wat moesten eten omdat we anders de rest van de nacht niet vol gingen houden. We zouden één van de tentjes om de hoek pakken en een espresso martini bij onze hapjes bestellen. Dan zouden we op de fiets springen, in ons net iets te dunne kleren voor dit herfst weer, om vervolgens richting west of noord te fietsen. Het zou er aan liggen welke er nu aan de beurt was. Dan zouden we daar net iets te vroeg binnenlopen waardoor het nog rustig en relaxed was. De donkere ruimte zou echter al snel gevuld worden met mensen en we zouden ons laten meevoeren door de muziek. Mijn hoofd zou even helemaal leeg zijn, even helemaal nergens aan denken. De enige plek waar me dat lukt. Mijn lichaam zou automatisch in beweging blijven, zonder dat ik daar iets voor hoef te doen. Ik zou overstappen op spa rood omdat ik geen zin had kotsend naar huis te gaan. Sommigen zouden af en toe de wc’s in duiken. Sommigen zouden dingen doen die ze normaal nooit zouden doen. Niemand zou er achteraf spijt van hebben. Het zou de volgende ochtend zijn voordat we weer naar buiten zouden lopen. Het zou totaal geen moeite kosten terug naar huis te fietsen. Omdat we vol energie zaten en vol verhalen over die nacht. Vol leven, vol zin, vol vreugde, vol liefde. Helemaal vol van positieve gevoelens waar we minstens een week op konden teren. Anderen zouden het bijkomen noemen. Maar het zou als nagenieten voelen.

Nu zit ik hier. Thuis op de bank. Diezelfde bank waarop ik de hele dag met mijn laptop op mijn schoot heb zitten werken. En waar ik vanavond liggend met een zak chips op schoot een slechte Netflix romcom zal kijken. Of wellicht voor de afwisseling een keer een interessante docu.

Of niet…

Ik pak mijn telefoon en scroll naar beneden in mijn Whatsapp. Als ik dat ene gesprek open, zie ik dat het maanden geleden is dat we voor het laatst contact hadden. Ik had mezelf beloofd dat ik haar niet meer zou appen. En ik heb het toch ook best lang vol gehouden…Ik had haar afgezworen. Het werd te ingewikkeld. Maar dit zijn desperate times. En ik wil de garantie dat dit het waard gaat zijn. De enige die me die garantie kan geven is zij.

En dus staat ze een uur later voor mijn deur. Veel woorden gebruiken we niet om richting de slaapkamer te gaan. We kleden onszelf uit alsof we ons klaarmaken om te gaan slapen. Snel en efficiënt. Dan ga ik leunend op mijn ellebogen op bed liggen. Ik kijk haar intens aan. We weten allebei wat we willen, daar hoeven we helemaal niks voor te zeggen. Ze staat aan de rand van het bed naar me te kijken. Mijn blik glijdt naar haar grote naakte borsten. Ik slik en kruip naar haar toe. Met mijn handen grijp ik beide borsten vast. Mijn gezicht begraaft zich ertussen. Ik kneed ze, kus ze, lik ze en speel met haar tepels. Ze pakt mijn hoofd vast en drukt me nog steviger tegen haar aan. Dan trekt ze aan mijn haar zodat mijn hoofd naar achter wordt gedwongen. Ze buigt zich voorover en zoent me hard en diep. Ze duwt me naar achter en duikt bovenop me. Mijn armen duwt ze omhoog, waardoor haar borsten wederom in mijn gezicht gedrukt worden. Ik probeer ze uit alle macht met mijn mond te pakken te krijgen, te likken, te bijten. Ze beweegt ze zachtjes heen en weer zodat ik steeds van de één naar de ander ga.

Dan zakt ze verder naar beneden. Haar handen zijn overal. Over mijn armen, mijn hals, mijn borsten, mijn heupen, de buitenkant van mijn dijen en via de binnenkant weer terug omhoog over mijn buik, tussen mijn borsten door mijn keel vastgrijpend. Ze zoent me, stopt dan twee vingers zo diep als kan mijn mond in en laat ze tussen mijn benen zakken. Nog altijd mijn keel vastgrijpend, haar gezicht vlak boven die van mij, laat ze haar natte vingers over mijn al soppende clit gaan. Mijn toch al bemoeilijkte ademhaling stokt bij haar aanraking. Langzaam beweegt ze ze heen en weer en glijdt ze met één vinger naar binnen om vervolgens weer terug over mijn clit te bewegen.

Dan opeens houdt ze haar hand tussen mijn benen vandaan omhoog.

Met haar andere hand nog steeds op mijn keel en haar hoofd nog altijd vlak boven dat van mij commandeert ze: “Zeg me wat je wil. Smeek het me.”

“Ik wil dat je me aanraakt. Laat me alsjeblieft komen.” Hijg ik.

Haar tong glijdt in mijn mond en al zoenend fluistert ze: “Goed zo.”

Dan duwt ze mijn nog omhoog liggende armen voor de zekerheid nog verder omhoog en glijdt ze vervolgens met haar hele lichaam naar beneden. Ze duwt mijn benen zo ver als mogelijk uit elkaar en duikt er met haar gezicht tussen. Op het moment dat ik de aanraking van haar tong voel, stroomt het door mijn hele lichaam. Mijn handen zoeken houvast in de kussens en mijn rug kromt van genot. Haar hele gezicht duikt diep tussen mijn benen. Haar handen glijden onder mijn billen en duwen me nog verder haar gezicht in. Ik zou willen dat dit nog heel lang doorging maar ik houd het niet meer. Ze weet veel te goed hoe ze me moet bewerken en ik kan de aankomende golf niet meer tegenhouden. Mijn lichaam begint te schokken en blijft dat naar mijn gevoel een eeuwigheid doen.

Uiteindelijk laat ik mezelf weer terug in mijn bed zakken.

Ik richt mijn hoofd naar haar op en zie haar grijnzend naar me terugkijken. Ze klimt van het bed richting de badkamer. “Kom je?” hoor ik haar galmende stem roepen. De stralen van de douche kletteren op de stenen badkamervloer.

Ik kijk lachend naar het plafond. Dit gaat een lange nacht worden.

Meer lezen:

McSteamy in de sauna (+podcast)

Die ene bijzondere collega

Dubbel plezier (+podcast)

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy