Sexy verhaal: De buurvrouw

door Myrthe

‘Hey.’ Ik glimlach als mijn buurvrouw de voordeur open doet. Haar blonde haren zitten in de war en ze heeft bloem op haar gezicht. Ze draagt een witte keukenschort voor kinderen met roze flamingo’s op. Zelfs zo ziet ze er sexy uit.

‘Kom binnen.’ Ze wacht niet op een antwoord en loopt meteen in de richting van de keuken. Ik schud met mijn hoofd als ik naar binnen stap en de zware eiken voordeur achter me dicht trek.

‘Ik kwam gewoon die eieren brengen’, zeg ik als ik bij haar aan het aanrecht sta. Ze is alweer in de weer met een garde en bloem en melk. Het stof dwarrelt in het rond. Ik toon haar de doos met tien eieren die ik mee heb gebracht. ‘Hoeveel had je er nodig?’

Ze kijkt niet op, mompelt iets dat ik niet helemaal begrijp, maar ik vermoed dat ze wil zeggen dat ik de doos gewoon maar ergens moet neerzetten. Het hele aanrecht ligt vol. Lege pakken melk, aangebroken stukken chocolade, halfvolle zakken zelfrijzende bloem, suiker, gebroken eierschalen, boter… Het is een zootje. Ik besluit om de doos met eieren op de keukentafel te zetten.

‘Alles onder controle?’ vraag ik terwijl ik haar met een bedenkelijke blik aankijk. Opnieuw mompelt ze iets dat ik niet begrijp terwijl ze verwoed blijft kloppen met de garde. Ik haal diep adem. ‘Ik help je wel even.’ Ik verzamel de lege pakken melk en loop ermee naar de PMD-zak in de berging. De kapotte eierschalen doe ik in het compostbakje onder het aanrecht. Daarna vul ik de afwasbak met warm water en doe er een scheutje afwasmiddel bij. Terwijl ik de chocolade, de suiker, de boter en de bloem wat overzichtelijker neer zet, wrijf ik met een vochtige vaatdoek het aanrecht schoon. De buurvrouw lijkt niet eens te beseffen wat ik aan het doen ben.

Ik weet in ieder geval wel wat zíj aan het doen is. En ik weet ook dat ik haar dat enige tijd geleden afgeraden heb. Wellicht beseft ze ondertussen zelf ook dat honderd cupcakes bakken voor het eerste verjaardagsfeestje van je zoontje geen zo’n goed idee is als je geen ervaring hebt met bakken. Om van het versieren dan nog te zwijgen… Maar dat zijn zorgen voor later.

‘Is de oven al aan het opwarmen?’ Ze schudt met haar hoofd. De losgekomen plukken haar dansen rond haar hoofd. ‘Staan je vormpjes klaar?’ Opnieuw dansende haren.

‘Oké dannn…’ Ik bijt op mijn lip om niet al te hard te staan glimlachen terwijl ik de oven aan zet en in de keukenkasten op zoek ga naar de papieren vormpjes. Een tijdlang werken we samen in stilte verder. Pas dan valt het me op dat het eigenlijk veel te stil is in het huis van de buurvrouw. Geen hond die heel de tijd voor de voeten loopt, geen nieuwsgierig rondkruipende baby… en ook geen man. Het lijkt alsof ze de vraag die ik enkel in mijn hoofd heb gesteld toch heeft gehoord, want ze antwoordt. ‘Ze zijn gaan wandelen.’

Ik moet alweer mijn best doen om niet te glimlachen. Ze heeft ze vast het huis uit gejaagd. Ik kan het me zo voorstellen.

Terwijl ik een flink aantal vormpjes vul met deeg, maakt de buurvrouw een nieuwe kom klaar. Dit keer doet ze er kleine stukjes chocolade in. Met zijn twee gaat het flink vooruit en wanneer alle vormpjes klaar staan om in de oven te gaan, haalt ze opgelucht adem. En ik ook. Terwijl de eerste lading voor een kwartiertje in de oven zit, ruimen we de keuken nog wat op.

‘Dank je wel voor je hulp’, zeg ze wanneer het slagveld in haar keuken min of meer opgeruimd is. Ik haal mijn schouders op en glimlach een beetje scheef.

‘Graag gedaan.’ Ik moet alle moeite van de wereld doen om niet ‘ik had het je toch gezegd’ te zeggen. In de plaats daarvan neem ik de vuile kommen van het aanrecht en zet ze naast de afwasbak.

‘Niet eens proeven van het deeg?’ vraagt ze en nog voor ik kan antwoorden, strijkt ze met haar vinger langs het binnenste van een van de kommen en houdt die daarna voor mijn mond. Ik lach en ze maakt er handig gebruik van om meteen haar vinger in mijn mond te duwen. Ik ben overdonderd maar lik dan toch met mijn tong het deeg van haar vinger.

‘Mmmm’, murmel ik giechelend en slik. De buurvrouw lacht ook, speels en stoeierig.

‘In deze kom zit deeg met chocolade’, zegt ze enthousiast terwijl ze de andere kom vastpakt. Opnieuw een vinger in de kom en voor mijn mond. Opnieuw lik ik, maar trager dit keer. Het is bijna sensueel. Ik plet een klein stukje chocolade tussen mijn tanden. De waarschuwing dat deeg voor buikpijn kan zorgen, sterft op mijn lippen.

We hebben nu elk een kom vast, gebruiken onze vingers als spatels, likken aan onze eigen vingers en aan die van elkaar. Algauw zitten onze handen helemaal onder het deeg en onze gezichten half. Ons gegrinnik en geproest klinkt als dat van tienermeisjes en vult de hele keuken. En dan… als in slow motion zie ik hoe de blik in haar ogen verandert en hoe ze haar gezicht dichter bij dat van mij brengt. Mijn ogen zijn gefocust op haar glanzende lichtroze lippen die lichtjes uit elkaar wijken. Ik sluit mijn ogen op het moment dat haar lippen eindelijk de mijne raken. Mijn adem stokt even als ik mijn mond open en ik haar tong tegen de mijne voel. Ik proef het gesuikerde chocoladedeeg nog op haar lippen en in haar mond. Ze legt haar ene hand op mijn wang en laat haar andere hand van in mijn hals over de zijkant van mijn lichaam naar beneden glijden. Ik adem wat dieper als ze daarbij even de zijkant van mijn borst raakt. Onbewust duw ik mijn borsten vooruit en voel hoe ze de hare raken. Ik laat mijn handen over haar rug glijden en maak het strikje van haar keukenschort los. Het lijkt alsof we niet eens ophouden met kussen, onbesuisd en intens, terwijl we een paar kledingstukken over ons hoofd uittrekken. Ik bij haar en zij bij mij. Wanneer we allebei alleen nog in een beha gehuld zijn, duwt ze me tegen het aanrecht aan en laat ze haar tong langs mijn hals glijden. Onbewust laat ik mijn hoofd achterover vallen waardoor mijn borsten wat meer vooruit steken. Haar handen glippen over de kanten cups van mijn rood met zwarte beha, volgen daarna de stiksels tot op mijn rug. In een oogwenk heeft ze er de driedubbele sluiting open gemaakt. Ik onderdruk een kreun wanneer haar handen over mijn naakte bovenlichaam strelen en ze met haar mond mijn tepels omvat. Ze likt en zuigt, knabbelt en bijt. Tijd en ruimte lijken te vervagen, maar ik besef ten volle dat dit helemaal anders voelt dan met een man. Helemaal anders. Veel beter.

Ik neem haar gezicht tussen mijn handen en kus haar op haar mond, terwijl ik op mijn beurt haar beha losmaak. Het is er een in oranje katoen, afgewerkt met een wit kanten boordje. Ik zie het pas wanneer ik het stukje textiel op de grond laat vallen. Daarna laat ik mijn handen over haar rug glijden, kras met mijn nagels over haar bleke huid. Terwijl ik op haar oorlel bijt, gaan mijn handen op zoek naar haar borsten. Mijn handen zijn te klein voor haar borsten, die minstens een cupmaat groter zijn dan die van mij. Ik neem ze alle twee zachtjes vast, masseer ze en knijp er in. Mijn vingers strijken een paar keer langs haar lichtbruine tepels. Ze ademt scherp in wanneer ik haar tepels gevangen neem tussen mijn wijsvingers en duimen en er afwisselend aan trek en tegen duw.

Onze lippen raken elkaar opnieuw en we stoten onze tongen opzettelijk hard tegen elkaar. Gretig en eisend, meer dan daarnet. Tussen mijn benen gloeit en prikt het en ik duw mezelf van het aanrecht weg en dwing haar in de richting van de keukentafel. Wanneer ze bovenop de tafel gaat zitten, duw ik haar achterover, zodat ze met haar rug op het tafelblad ligt. Ik drijf haar benen uit elkaar en ga ertussen staan. Mijn handen glijden opnieuw over haar naakte bovenlichaam terwijl mijn tong rondjes draait rond haar tepels. Ze kronkelt onder mijn aanraking en kreunt. Ik moet mijn best doen om niet nu al voldaan te glimlachen. Want ik wil echt nog meer dan dit.

De spieren in mijn onderbuik trekken samen van de spanning als ik haar strakke broek in zwart skai openmaak. Ze duwt zelf haar billen van de tafel, zodat ik haar broek naar beneden kan schuiven. Ik haal schokkerig adem als ik even later ook haar eenvoudige slipje in hetzelfde oranje katoen als haar beha over haar billen naar beneden trek. Ze heeft een klein streepje lichtbruin schaamhaar, maar ik registreer het amper. In een moordend tempo klopt mijn hart tegen mijn borstkas.

De buurvrouw ligt nu helemaal naakt en met haar ogen dicht op haar keukentafel. En ze ziet er prachtig uit. Haar vrouwelijke rondingen schreeuwen haast om door mij aangeraakt te worden, maar ik wil niet meer voelen. Nu wil ik proeven.

Ik neem haar benen vast en dwing haar haar voeten plat op de tafel te zetten. Ze doet gewillig wat ik wil en gaat wat hoger liggen. Ik kniel neer voor de tafel, zodat mijn gezicht zich op exact dezelfde hoogte bevindt als haar lichaam en ik haar even kan bestuderen. Haar schaamlippen zien er nu al gezwollen uit. En hoewel iets anders bijna onmogelijk is, stelt het me gerust om te zien dat ook zij dit duidelijk erg opwindend vindt. Mijn eigen schaamlippen zijn ondertussen zo gezwollen dat het pijnlijk wordt. Ik sta recht en trek snel ook mijn eigen broek uit. En meteen ook mijn zwarte slipje. Waarom ook niet? Daarna concentreer ik me weer op de buurvrouw die ondertussen nog altijd met haar ogen dicht op de tafel ligt. Haar borsten deinen zachtjes op en neer.

Met mijn handen drijf ik haar benen wat verder uit elkaar en onmiddellijk daarna begraaf ik mijn hoofd tussen haar billen. Mijn tong duwt haar schaamlippen uit elkaar en ik hoor hoe ze kreunt terwijl ik mijn tong langs en tussen al haar vrouwelijke plooitjes laat glijden. Ik zuig op haar clitoris, duw mijn tong bij haar binnen, verdwijn even om daarna helemaal opnieuw te beginnen. Haar gekreun verraadt hoe lekker ze het vindt. En wanneer ik zuigend op haar clitoris twee vingers bij haar binnen breng, hapt ze naar adem en voel ik hoe haar hele lichaam zich opspant. Ik blijf likken en zuigen, stoot mijn vingers in een steeds sneller tempo bij haar naar binnen. Bijna als in een reflex graaft ze met haar vingers door mijn haren en wanneer ze overspoeld wordt door haar orgasme, laat ik mezelf wel toe om zelfvoldaan te glimlachen.

Wanneer de buurvrouw wat bekomen is, gaat ze recht zitten op de tafel en trekt ze me dicht tegen zich aan. Onze naakte lichamen voelen warm en plakkerig, onze wangen kleuren rozig. We verliezen onszelf nog even in sensueel en zinnelijk getongzoen, terwijl onze handen over elkaars lichaam glijden, af en toe halt houden op die plekjes die speciaal voor dit soort genot voorzien werden. Ik gniffel als ze me in mijn oor fluistert: ‘Deze namiddag samen de cakejes versieren?’

De volgende dag zit ik tijdens het verjaardagsfeestje van het buurjongetje geamuseerd te luisteren hoe een tante aan de buurvrouw vraagt hoe ze het met haar beperkte ervaring voor elkaar kreeg om zulke lekkere cupcakes te bakken. Ze doet me opnieuw giechelen wanneer ze met een blik in mijn richting antwoordt: ‘Met veel euh… liefde.’.

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy