Sexy verhaal: De gekooide vrouw

door Kim

Hij is een man van weinig woorden. Hij doet het niet met voorbedachte rade. Hij weet gewoon niet beter. Zijn berichten zijn kort en sporadisch, zijn uitspraken soms diep maar vaak mysterieus. Hij laat de donkere kanten van zichzelf zien maar kan daarin kil en straffend zijn. Het zijn de wonden van zijn verleden die hem statig hebben gemaakt. Hij is gevormd tot een ware meester, een ware leider in het bed.

Zij is een hongerige dame, gevuld met de vlammen van onzedelijkheid. Haar kuise opvoeding heeft haar nieuwsgierig gemaakt, ze staat met grote ogen in het leven. Vooral wanneer een man als hij – vol geheimen – haar pad kruist. Ze hunkert naar bevrediging zoals alleen te vinden is in overspoeld worden door de macht van een ander. De hand van een ander. De zweep van een ander. Zijn macht, hand, zweep, zijn leiderschap.

Hij drinkt zijn cocktail, in de rokerige hoek van een donkerbruin café, op een leren stoel die gericht staat op de bar waar zij aan zit. Hij proost zijn glas naar haar. Zij bloost. Proost terug. Glimlacht onschuldig. Hij tilt de rechterhoek van zijn mond lichtelijk omhoog en laat haar nog even zwelgen in haar ongemakkelijkheid. Dan wuift hij haar met zijn stevige, grote vingers zijn kant op.

Terwijl ze met haar benen over elkaar een comfortabele houding probeert aan te nemen in de leren stoel naast de zijne, trekt ze haar zijden jurk naar beneden tot net boven haar knieën. Haar bovenbenen schreeuwen om een aanraking. Haar blote huid grijpt zijn aandacht. Hij laat heel even een steekje vallen, zijn mysterieuze sluier verdwijnt en hij lacht. Hij vraagt: “heb je weleens gehoord van tantra?” Ze knikt, maar bekent er niet in thuis te zijn.

Na een aantal drankjes vraagt hij of ze interesse heeft in een nacht, samen. De duistere nacht die gevallen is, lang voordat de drank stopte met vloeien, belooft een wending te nemen waar zij al jaren van droomt. Ze verlaten het café. Zijn matzwarte Cadillac staat voor de deur. Hij opent het portier en laat haar voorzichtig naar binnen glijden, met haar zijden jurk over de soepele bekleding van zijn seks uitstralende bak. Wanneer ze zit neemt ze het interieur in zich op. Ze ruikt het hout van het dashboard, de aftershave welke is blijven hangen in de hoofsteun achter het stuur. Het is opwindend. Ze is opgewonden, ze is nat.

Bij hem thuis aangekomen opent hij de voordeur van zijn dromerige woning. Vol kaarsen, wierook, planten. Met zwart en hout, met kunst. Ze lopen van de gang, naar de woonkamer – waar gitaren aan de muur hangen en stapels verslonden boeken in de kast staan – door naar de slaapkamer. Middenin de kamer staat een metalen kooi. Rechthoekig. Met een sleutel in het geopende hangslot. Ze schrikt, maar het is goede schrik. Het is de schrik die ze altijd heeft willen voelen, toen ze leefde zonder enige spanning. Schrik waar haar botten, haar vlees, haar huid om smeekt.

Hij pakt haar beet, duwt haar tegen de muur en kijkt haar aan. “Ik wil je bezitten. Ik wil je bevredigen. Voelen en door je gevoeld worden. Ik wil je alles geven waar je naar verlangd en van je nemen wat mag. Ik wil je opsluiten en bevrijden, ik wil je door mijn vingers zien glijden om je weer op te rapen en in mijn armen te dragen.”

Een druppel speeksel druipt langs haar onderlip. Ze slikt en antwoordt: “Ik wil dat je me bezit. Bevredigt. Voel me, neem me, geef me alles. Sluit me op, bevrijdt me, zie me glijden en draag me. Nu. NU.”

Ze loopt naar de kooi, valt tot de grond en kruipt naar binnen.

Hij volgt haar. Sluit de kooi, klikt het hangslot dicht en draait de sleutel.

Dan verlaat hij de slaapkamer, loopt naar zijn boekenkast en pakt een boek over tantra. Met boek in hand schopt hij zijn schoenen uit, keert terug naar de gekooide vrouw en gaat op de grond zitten. Hij slaat het boek open en begint voor te lezen. Alle dingen die hij met haar gaat doen. Alle dingen die hij voor haar gaat doen.

Beeld: Unsplash

Laat een reactie achter

Dit vind je leuk

Wij gebruiken cookies om het gebruik van LotteLust te optimaliseren. Accepteren Lees meer

Privacy & Cookies Policy